Crazy Horse

Crazy Horse

Hinta/henkilö alkaen € 105.00

Crazy Horsen show Désirs on saanut inspiraationsa feminiinisyyden loputtomasta teemasta. Tämä uskomaton show koostuu sarjasta esteettisiä ja visuaalisia kuvaelmia, joita esittää Crazy Horsen legendaariset tanssijat.

Kohokohdat:
- Nauti ainutlaatuisesta show'sta Pariisissa
- Lumoudu show'n sensuaalisesta tanssityylistä
- Valitse joko show & samppanja, illallinen & show tai pelkkä show

Feminiinisyys, luovuus, uskallus...
Crazy Horse on Pariisin kabareista ikonisin.

Zula Zazou, Jade Or, Psykko Tico ja Nooka Karamel: Crazy Horsen tanssijat ja heidän unohtumattomat nimensä edustavat ranskalaista eliittiä ja sen kauneutta ja viehätysvoimaa.

Lopputuloksena on ainutlaatuinen show, joka ottaa haltuunsa niin silmät kuin mielenkin!

Valittavana on kolmenlaisia lippuja: show & samppanja, illallinen & show tai pelkkä show.

Crazy Horse on aito pariisilaistyyppinen kabaree, joka juhlistaa naisvartaloa. Sen vuoksi tulet näkemään melkein alastomia vartaloita ja useita sensuelleja tansseja. Jos tämä ei ole makuusi, älä varaa lippuja Crazy Horseen.

Nauti illallista ennen show'ta
Jos valitset illallinen & show -lippupaketin, pääset nauttimaan herkullisesta kolmen ruokalajin illallisesta, puolikkaasta viini- ja mineraalivesipullollisesta sekä kahvista tai teestä. Menu vaihtelee kausittain.

Happy Crazy Program 

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälken saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan Crazy Horseen.

Kuinka kauan esitys kestää?
Esitys kestää 1.5 tuntia.

Mitkä istumapaikat kannattaa varata?
Crazy Horsen istumapaikkajärjestyksen näet täältä. Huomioi, että emme voi varata tiettyjä paikkoja tai pöytää, ainoastaan tietyn kategorian. Emme myy Box VIP -lippuja sivustollamme.

Onko Crazy Horseen pukukoodia?
Kyllä, pukukoodi on casual tai casual business. Solmi, puku ja mekko ovat vapaaehtoisia, mutta farkkuja, shortseja tai tennareita ei saa olla.

Saako lapset osallistua?
Crazy Horsen show ei sovellu lapsille.

Erinomainen 5.0

5.0 1 customer reviews
Kabareen aatelia

Aiemmin on Pariisissa tullut nähtyä Moulin Rouge pariin otteeseen ja Lido kertaalleen, mutta Crazy Horse oli näistä ylivoimaisesti paras ja totaalisen positiivinen kokemus. Hieman rohkeampi kuin nuo kuuluisammat esitykset, mutta erittäin hyvällä maulla toteutettu ja ammattitaito aivan omaa tasoa sekä esiintyjillä että taustavoimilla (valot, äänimaailma jne.). Showsta poistuu hymy huulilla ihmetellen juuri näkemäänsä, josko oli edes totta!
Onneksemme saimme erittäin hyvät paikat kolmannesta rivistä keskeltä katsomoa, joten tuo ei ainakaan haitannut tunnelmaa.
Suosittelen kaikille vähemmän tiukkapipoisille, mutta korkeatasoista viihdettä arvostaville. Esitys varmaan miellyttää enemmän meitä miespuolisia, mutta oli siellä lyhyt osuus naisiakin varten, joskin vain johdantona numeron varsinaista huipennusta varten, joka oli erittäin hämmästyttävä hyvässä mielessä.

Esko-pekka, Hämeenlinna
TII, 08 JOU 2015
5.0

Tietoja

Crazy Horse
Crazy Horse
12 avenue George V
75008 Pariisi

Crazy Horse
Aukiolo-ajat
Näytös ja 1/2 pullo shampanjaa:
Sunnuntaista perjantaihin: klo 20.15 & 22.45.
Lauantaina: klo 19.00, 21.30 & 23.45.

Illallinen & näytös:
Sunnuntaista perjantaihin:
Illallinen klo 18.30 & näytös klo 20.15.
Illallinen klo 20.30 & näytös klo 22.45.
Lauantaina:
Illallinen klo 19.30 & näytös klo 21.30.
Illallinen klo 21.30 & näytös klo 23.45.

Ohjeet

Ohjeet
Mene metrolla Alma Marceau asemalle jos olet varannut lipun VAIN näytökseen. Asemalta on voin noin 5 min. Crazy Horseen. Mene metrolla Alam Marceau asemalle jos olet varannut illallispöydän "Chez Francis" ravintolassa ennen näytöstä. Mene metrolla George V asemalle jos olet varannut illallispöydän "Fouquet's" ravintolassa.

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin