Berliinin Segway kiertoajelu

Berliinin Segway kiertoajelu

Hinta/henkilö alkaen € 67.00

Nauti Berliinistä Segwayn kyydissä. Hauskin tapa tutustua ja oppia lisää Saksan pääkaupungista. Varaa liput Berliinin Segway kierrokselle täältä!

Tällä 3-3,5 tunnin All-In-One Segway kiertoajelulla näemme kaikki Berliinin suosituimmat nähtävyydet. Pysähdymme jokaisen nähtävyyden kohdalla nauttimaan maisemista, ottamaan kuvia, keskustelemaan Berliinin historiasta ja kuulemaan samalla kiinnostavia kaskuja. Asiantunteva englanninkielinen oppaamme kertoo faktoja ja Berliinin elämäntyylistä ja vastaa myös kysymyksiisi.

Pääset näkemään ja kuulemaan kaiken Berliinin muurista ja käymme Checkpoint Charliella. Voit käydä seisomassa Hitlerin bunkkerin päällä ja nähdä Reichstagin sekä kuulla palosta, joka lopulta johti Hitlerin valtaan astumiseen. Segway kiertoajelun aikana pääset myös tutustumaan seuraaviin kohteisiin: Brandenburg Tor, Marx & Engels Platz, Postdamer Platz, Unter den Linden, ‘the Deathstrip’ joka jakoi Berliinin kahtia, Berlin Statsoper ja paljon paljon muuta.

TÄRKEÄÄ TIETOA:
- Kaikki kierrokset ovat englanniksi.
- Kesto: 3-3,5 tuntia sisältäen 30 minuutin koulutuksen.
- Ruoka ja juomat eivät kuulu hintaa.
- Raskaana olevat henkilöt ja alle 15-vuotiaat eivät voi osallistua tähän kiertoajeluun ja ikä pitää pystyä todistamaan tarvittaessa.
- Osallistujien tulee painaa 45-115kg voidakseen ajaa segwaytä.
- Osallistujilla tulee olla voimassa oleva mopo- tai ajokortti.
- 200€ pantti veloitetaan per varaus (huom. ei henkilö) ja on maksettavissa suoraan oppaalle ennen kierroksen alkua, joko käteisellä tai luottokorttivarauksen muodossa. Summa hyvitetään takaisin kiertoajelun loputtua, mikäli segway ei ole kärsinyt vahinkoja.
- Pukeudu sään mukaisesti. Matalat kengät sopivat segwayn käyttöön paremmin kuin korkokengät.
- Berliinin Segway kierros alkaa ja päättyy TV-tornille, Alexanderplatzille Berliinissä.

Tietoja

Berliinin Segway kiertoajelu
Berlin City Segway Tour,
TV Tower, Alexanderplatz
10178 Berlin

Berliinin Segway kiertoajelu
Aukiolo-ajat
Päivittäin klo 10 ja 14 1.3-30.11.

Ohjeet

Ohjeet
Ota S-bahn (paikallisjuna) tai U-bahn (metro) Alexanderplatzin asemalle

Katso karttaa

Suomalainen
Ticmate.fi


Ostoskoriin