Berliinin Trabi Safarit

Berliinin Trabi Safarit

Hinta/henkilö alkaen € 49.00

Näe Berliini Trabantin kyydistä hauskoilla Trabi Safari retkillämme. Tarjoamme kolme erilaista Berliini Trabi retkeä: The Wall Ride, City West Berlin ja Wild East Ride. Varaa lippusi Berliinin Trabi Safari retkille täältä!

THE WALL RIDE:
Aja paikkojen ohi, joissa Berliinin muuri jakoi aikanaan kaupungin kahtia. Näet myös paikan, josta Berliinin yhdistyminen alkoi aikoinaan vuonna 1989! Kurvailet autolla marxismin ja leninismin jäänteiden ohi East Side Galleriaan (mukaan lukien tee pysähdys leivän ja suolan kera), tutustu kuoleman kaistaleeseen ja kulje Checkpoint Charlien läpi, jossa sinun tulee läpäistä tiukka asiakirjojen tarkastus samalla tavalla kuin ”vanhoina hyvinä aikoina”. Koe kaikki juuri niin kuin se oli kahtia jakaantuneessa kaupungissa.

The Wall Ride kestää kaksi tuntia ja alkaa klo 13.

THE CITY WEST RIDE:
The Class Berlin Trabi Safari sopii sinulle, jos haluat hyvän, kootun tietopaketin Berliinistä. The Classic Ride vie sinut Berliinin päänähtävyyksiin, kuten: Potsdamer Platz, KaDeWe, Straße des 17. Juni, Brandenburger Tor, Unter den Linden ja Checkpoint Charlie, katso kierroksen kartta TÄSTÄ!
The City West Ride kestää tunnin ja alkaa klo 10, 11:30, 15:30 ja 17.

THE WILD EAST RIDE:
Tämä Trabi retki on oiva juuri sinulle, joka haluaa nähdä Berliiniä turistikohteiden ulkopuolella. Kierroksella opit asioita Berliinistä, joita ihan kaikki eivät tiedä ja suurimman osa ajasta ajelemme kaupungin entisen itäpuolen läpi, jossa näemme seuraavat nähtävyydet: Potsdamer Platz, tv-torni, Alexanderplatz, Brandenburger Tor, Holocaust Memorial, Unter den Linden ja Checkpoint Charlie. Katso kierroksen kartta TÄSTÄ!
The Wild East Ride kestää tunnin ja alkaa klo 10, 11:30, 15:30 ja 17.

TÄRKEÄÄ TIETOA:
- Kaikki kierrokset ovat englanniksi!
- Kaikkien Trabi Safarien minimi varaus on kahdelle henkilölle. Et voi varata vain yhdelle henkilölle.
- Kaikilla Trabi Safarin kierroksilla sinun tulee itse ajaa autoa. Tämän vuoksi jollakin ryhmän jäsenistänne tulee olla voimassa oleva ajokortti. Mikäli kukaan seurueestanne ei voi ajaa autoa, ette voi varata näitä kierroksia.
- Mikäli useampi kuin yksi teistä haluaa ajaa Trabantia, KAIKKIEN, jotka haluavat ajaa, tulee tuoda mukanaan voimassa olevat ajokortit.
- Kansainvälinen ajokortti ei ole välttämätön, kansallinen käy.
- Trabantiin mahtuu neljä henkilöä, joten jos ryhmässänne on 2-4 henkilöä, saatte yhden Trabantin. Jos ryhmässänne on useampi, kuin neljä henkilöä, saatte kaksi Trabantia jne.
- Hintaa sisältyy kaiken kattava vakuutus 300€ omavastuulla, joka on vähennyskelpoinen onnettomuudessa, jossa kuljettaja on syyllinen.
- Kaikki Berliinin Trabi Safari kierrokset alkavat ja päättyvät Trabi Safari / Trabi Worldiin, Z immerstraße 97(Wilhelmstraßen kulmassa), 10117 Berlin.

Erinomainen 5.0

5.0 1 customer reviews
Being a fan of relic automobiles, this tour was perfect!

From the Trabant car, to the route, to the information the tour guide gave along the way. It was definitely a very fun way of seeing Berlin!

Jessica Horton Helpdesk Manager Ticmate, Barcelona
TOR, 19 SYY 2013
5.0
Varauksessa olevat liput Varauksessa olevat liput
Paikallisen yhteistyökumppanimme on vahvistettava lippujen saanti esitykseen. Tämä ei kestä kuin vuorokauden.

Tietoja

Berliinin Trabi Safarit
Trabi Safari / Trabi World,
Zimmerstraße 97,
10117 Berlin.

Berliinin Trabi Safarit
Aukiolo-ajat
Useita lähtöaikoja riippuen Trabi retkestä – katso tarkemmat ajat vasemmalta, kunkin kierrostyypin kohdalta!

Ohjeet

Ohjeet
Ota U-bahn (metro) Stadtmitten tai Kochstrassen asemalle

Katso karttaa

Suomalainen
Ticmate.fi


Ostoskoriin