Lontoon, Windsorin linna ja Hampton Court

Lontoon, Windsorin linna ja Hampton Court

Hinta/henkilö alkaen € 96.80

Lontoon kokopäiväkierrokseen kuuluu pääsy Windsor Castle, Henrik VIII:nen upeaan tudor-palatsiin ja Hampton Courtin palatsiin. Varaa lippusi kiertoajelulle täältä!

Kierros alkaa maisemakierroksella parlamenttiaukion ympäri, josta näkyy mahtava Westminster Abbey, jossa prinssi William ja Kate Middleton menivät naimisiin. Pääsemme myös ihailemaan Lontoon kuuluisimpia maamerkkejä, kuten St. Paulin katedraali, The London Eyen maailmanpyörä, Big Ben, Lontoon uusin rakennus, The Shard, Tower of London ja monia muita!

Vierailemme kuninkaallisen perheen kotina jo 900 vuotta ja on edelleen kuningattaren virallinen asuinpaikka. Käymme myös Valtion huoneistoissa* ja aikaa jää vielä kierrellä linnan pihamaalla sekä St. Georgen kappelissa. 

Kensingtonin palatsin jälkeen kierros jatkuu Hampton Courtin palatsiin. Britannian kuninkaat ja kuningattaret ovat asuttaneet palatsia sitten Henrik VIII:nen ja on tänä päivänä yksi maan suosituimmista turistikohteista. Hampton Court on myös tunnettu nimellä tudor-palatsi ja sen ylväät rakennukset, maailmankuulut puutarhat ja arvokas taidekokoelma ihastuttavat vierailijoitaan vuodesta toiseen.

Tärkeää tietoa:
- Retki on englanniksi.
- Liput lähetetään sähköpostilla, kun olemme vastaanottaneet maksun.
- Lippu on voimassa ainoastaan varattuna päivänä!
- Kesto: noin 10 tuntia. - Lasten liput: 3-16 -vuotiaille.
- Hinta sisältää pääsyn Kensingtonin ja Hampton Courtin palatsiin.
- Hinta ei sisällä ruokia ja juomia.
- Lontoon päänähtävyyksien, Kensingtonin palatsin ja Hampton Courtin kierros päättyy Lontoon Victorian linja-autoasemalle.

Tietoja

Lontoon, Windsorin linna ja Hampton Court
Victoria Coach Station,
164 Buckingham Palace Road,
London

Lontoon, Windsorin linna ja Hampton Court
Aukiolo-ajat
Huhti-lokakuu: joka tiistai ja perjantai klo 8:45

Ohjeet

Katso karttaa, Lontoon, Windsorin linna ja Hampton Court

Ohjeet
Victoria Station & Victoria Underground Station

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin