Muir Woods, Sausalito ja Alcatraz

Muir Woods, Sausalito ja Alcatraz

Hinta/henkilö alkaen € 107.20

Koe kolme San Franciscon parhaista kohteista: jylhän kaunis metsä Muir Woods, charmikas merenrantakaupunki Sausalito ja pahamainen Alcatraz-saari.

Kohokohdat:
- Vietä 2 tuntia Muir Woods metsässä (sisäänpääsy ei kuulu hintaan, vaan maksaa 7-10 dollaria/henkilö, lapset ilmaiseksi)
- Sausalitossa aikaa on max. 1 tunti
- Alcatraziin sisäänpääsy sisältyy hintaan
- Koe Golden Gate silta

Aamupäivä: Muir Woods ja Sausalito -retki*
Aloita päiväsi retkellä Muir Woods metsään ja Sausalitoon. Matkan varrella pysähdymme myös valokuvausta varten Golden Gate sillalle. Tämä retki kestää 4-5 tuntia, joista 2 tuntia vietämme jylhän kauniissa Muir Woods metsässä. Sinulla on paljon aikaa kierrellä ja nauttia metsän rauhasta, sekä nähdä maailman suurimmat puut, jättipunapuut. Joulu- ja toukokuussa saatat nähdä jopa lohien elämänkulun, niiden vaelluksen ylä- tai alajuoksuun, joka on todella vaikuttava näky. Retki onideaali niille jotka haluavat tutustua metsään omaan tahtiin ilman ison ryhmän rajoituksia. Takaisin tullessa ajamme charmikkaan kylän Sausaliton kautta, ja mikäli aika antaa myötä, pysähdymme myös tänne, jotta voit tutustua merenrantaan tässä kauniissa merenrantakaupungissa, jossa on paljon putiikkeja ja taidegallerioita.

Iltapäivä: Alcatraz Island
Retki täydentyy vierailulla USAn historian tunnetuimpaan vankilaan. Tämä unohtumaton retki sisältää 45 minuutin esityksen 'Doing Time: The Alcatraz House Tour', joka sisältää otoksia oikeista vartijoista ja vangeista, jotka asuivat ja työskentelivät saarella. Koko kierros saarella kestää 2-2,5 tuntia. Lautta saarelle kulkee noin joka 30 minuutti.

* Huomioithan että joinain päivinä Alcatrazin vierailu on aamusta ja Muir Woods & Sausalito -vierailu iltapäivällä!

Tärkeää tietoa:
- Varauksesi käsittely saattaa kestää max. 4 päivää, ennen kuin voimme vahvistaa sen. Kun varaus on vahvistettu, lähetämme emailiisi voucherin/e-lipun, joka sinun tulee printata ja tuoda mukanasi San Franciscoon.

- Tämä retki sisältää edestakaisen kuljetuksen San Franciscon keskustan ja Fisherman's Wharf -lähialueen hotelleista. Noutoaika hotellistasi merkitään voucheriin/e-lippuusi, ja se tulee olemaan välillä klo 7.30-8.30.

- Mikäli et yövy Downtown/Fisherman's Wharf -alueilla, sinun tulee saapua agenttimme Extranomical Toursin toimistolle.

Tietoja

Muir Woods, Sausalito ja Alcatraz
Edestakainen kuljetus hotelleilta, Muir Woods, Sausalito ja Alcatraz kuuluvat hintaan.

Muir Woods, Sausalito ja Alcatraz
Aukiolo-ajat
Noutoaika hotelleista on aamuisin klo 7.30-8.30 välillä.
Alcatraz-saari on äärimmäisen suosittu vierailukohde, joten varaathan lippusi hyvissä ajoin!

Ohjeet

Ohjeet
Retki sisältää noudon San Franciscon keskustan ja Fisherman's Wharf -alueen hotelleista. Mikäli et yövy Downtown/Fisherman's Wharf -alueilla, sinun tulee saapua agenttimme Extranomical Toursin toimistolle.

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin