Ohita jonot Eiffel-torni -kierros

Ohita jonot Eiffel-torni -kierros

Hinta/henkilö alkaen € 20.00

Ohita Eiffel-tornin lippukassan jonot! Ole ovelampi kuin muut turistit ja osta Eiffel-torniin etukäteen liput, joilla pääset jonojen ohi. Näin vältät 2-4 tunnin jonot. Menet vain ylös vieviin hisseihin ja nautit avautuvista näkymistä.

Kohokohdat:
- Ohitat jonot Eiffel-tornille ja säästät aikaa
- Voit itse päättää kuinka kauan vierailet Eiffel-tornilla
- Priority-sisäänpääsy sisältää pääsyn Eiffel-tornin 2. kerroksessa.
- Mahdollisuus ostaa pääsy huipulle. 

Säästä aikaa ohita jonot-lipuilla
Varaat lippusi helposti internetissä. Päivänä, jona olet vierailemassa Eiffel-tornilla tapaat Blue Fox Managerin kanssa Eiffel-tornilla ja hän tarkistaa ja kerää lippusi. Sinut ohjataan suoraan priority-sisäänkäynnille, jolla vältät pitkät jonot ja voit käyttää aikasi Eiffel-tornia ja maisemia tutkien jonossa seisomisen sijaan!

Eiffel-torni on yksi maailman suosituimmista monumenteista yli 7 miljoonalla vuosittaisella kävijällään. Arvostat siis säästämääsi aikaa, (2-4 tunnin jonotus) kun varaat lippusi jo etukäteen ja varmistat pääsysi torniin vaivattomasti.

Jos haluaisit käydä opastetulla Pariisin kiertoajelulla ennen Eiffel-tornin matkaasi, silloin meidän Eiffel-torni & Sightseeing -kierros voisi olla loistava valinta!

Älä ole myöhässä!
Lippu on voimassa vain valitsemanasi tiettynä aikana ja päivämääränä. Eiffel-tornin henkilökunta voi evätä pääsysi Eiffel-torniin mikäli olet myöhässä. 

Kuinka saan lippuni?
Pian varauksesi vahvistamisen jälkeen saat liput e-lippuna sähköpostiisi. Sinun tulee vain tulostaa liput ja ottaa ne mukaasi tapaamiseen Blue Fox Managerin kanssa.

Kuinka kauan voin olla Eiffel-tornilla? 
Voit itse päättää kuinka kauan vierailet tornilla. 

Onko lastenlippuja saatavilla? 
Ei valitettavasti, mutta alle 4-vuotiaat lapset pääsevät Eiffel-torniin ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. 

Erinomainen 4.5

4.5 6 customer reviews
Eiffel

Hyvä, toimiva ja nopea

Susanna, Helsinki
MAA, 31 ELO 2015
4.5
Eiffeliin ilman tuntien jonotusta

Suosittelen lämpimästi! Olen kaksi kertaa jonottanut ja nyt kokeilin tätä vahtoehtoa 6v tyttäreni kanssa, suosittelen tätä vaihtoehtoa, ei tarvitse jonotella ja pääsee turvatarkastukseen suoraan.

Johanna, Vantaa
TII, 18 ELO 2015
4.5
Nopeasti ylös asti

Ryhmänvetäjä vie ryhmän 2-tasolle ohi jonojen, joten aikaa säästyy, vaikka ylimmän kerroksen hissiä täytyykin jonottaa.

Johanna, Espoo
TOR, 30 HEI 2015
4.5
Loistavaa!!

Muuten kaikki toimi erittäin hyvin. Ainoa korjaamisen arvoinen asia oli, että tapaamispaikalla olisi voinut olla Blue Foxin kyltti. Että olisi ollut selkeää, missä se tapaamispaikka on.

Piia, Orimattila
SUN, 26 HEI 2015
4.5
Huipulle asti

Toki oli kiva, kun pääsimme jonon ohi suoraan torniin satojen ihmisten ohi. Vain hissin tuloa piti odottaa. Itse tornissa käynti oli ihan huippua ja katsomista riittää. Tutut kohteet näkyvät huipulta hyvin. Ehdottomasti kannattaa mennä ihan huipulle asti.

Reijo, Vantaa
KES, 08 HEI 2015
4.5
Suosittelen lämpimästi

Eiffel-torniin kannattaa ehdottomasti varata liput etukäteen, säästyy turhalta (tuntienkin) jonottamiselta. Ohi jonojen meno sujui kätevästi ja nopeasti. Jäi siten reippaasti aikaa muuhun keväisen lämpimässä Pariisissa.

Marjo, Tampere
KES, 06 TOU 2015
4.5

Tietoja

Ohita jonot Eiffel-torni -kierros
1 Avenue de Suffren,
75007 Paris

Ohita jonot Eiffel-torni -kierros
Aukiolo-ajat
Päivittäin klo 14.30, 15.00, 15,30, 16.00 ja 16.30. 

Ohjeet

Suomalainen
Ticmate.fi


Ostoskoriin