Pariisi passi

Pariisi passi

Hinta/henkilö alkaen € 128.00

Pariisi passilla ilmainen sisäänpääsy yli 60 huippunähtävyyteen Pariisissa. Vieraile nähtävyyksissä kuten Louvre, Notre Damen katedraali, Palace of Versailles, Arc de Triomphe, Seine River risteily tai Hop on hop off bussikierros.

Pariisi passi sisältää opaskirjan, joka auttaa sinua päättämään ja suunnittelemaan vierailut nähtävyyksissä ja myös kuinka liikkua nähtävyyksille. Jotta liikkuminen olisi helpompaa, sisältää passi myös rajattoman julkisen liikenteen käyttöoikeuden alueilla 1-3. 

Passin voi valita kahdeksi, neljäksi tai kuudeksi päiväksi, riippuen siitä kuinka kauan viivyt Pariisissa.  Säästät rahaa ja aikaa joka tapauksessa hankkimalla passin!

Tärkeää tietoa: 

- Pian varauksesi vahvistamisen jälkeen saat e-lipun sähköpostiisi. Ole hyvä ja ota tämä lippu mukaasi matkalle.

- Sinun tulee hakea Pariisi passisi The Paris Deskiltä Pariisista. Valitettavasti, passia ei voida toimittaa kotiosoitteeseesi.

- Lapsi on 4-11-vuotias.

- Pariisi passisi aktivoituu käyttäessäsi sitä ensimmäisen kerran, mutta aloittaaksesi sen käytön tulee sinun kirjoittaa päivämäärä ja allekirjoituksesi passiin/Pariisi museo ja monumentti -passiin sekä Visite matkakorttiin. 

- Sinun tulee myös kirjoittaa Pariisi Visite matkakortin sarjanumero lippuusi jonka olet saanut lippuautomaatista. Kortti ja lippu tulee säilyttää yhdessä niiden käytön ajan ja ne tulee esittää mahdollisessa lipuntarkastuksessa. 

Tietoja

Pariisi passi
Nouda lippusi täältä:
Paris Pass Desk,
74 Rue de Cléry,
75002 Pariisi

Pariisi passi
Aukiolo-ajat
Avoinna: Maanantai-sunnuntai klo 9.00-17.00.

Ohjeet

Ohjeet
Lähin metroasema: Sentier

Katso karttaa

Suomalainen
Ticmate.fi


Ostoskoriin