TMZ Tour NYC

TMZ Tour NYC

Hinta/henkilö alkaen € 51.00

TMZ Tour NYC on kuuluisuuksien naapurustokierros - L.A-tyyliin - kierros vie Chelsean, SoHon, Greenwich Villagen, Meatpacking Districtin ja Tribecan läpi New Yorkissa. Varaa lippusi TMZ NYC kierrokselle täältä!

TMZ Tour NYC on enemmän kuin normaali kiertoajelu, se on liikkuva show! Kierros vie Chelsean, SoHon, Greenwich Villagen, Meatpacking Districtin ja Tribecan läpi ja näet paikat, jonne julkkikset kokoontuvat juhlimaa. Tämän ainutlaatuisen kokemuksen tarjoaa sama tiimi, joka on myös TMZ Hollowood kierroksen takana.

Kierrosta johtaa hullun hauska opas, joka pystyy kertomaan kaiken mitä haluat tietää TMZ:sta, julkkiksista ja New Yorkin tähtien viimeisimmistä juoruista.

- Näet kaikki New Yorkin kuumimmat paikat - Midtown, SoHo, Tribeca, Meatpacking District, Greenwich Village - kaikki julkkisten suosituimmat juhlapaikat.

- Kuulet sisäpiiritietoa ja ennen julkaisemattomia faktoja suosikki julkkiksistasi sekä tarinoita, jotka tekivät TMZ:n kuuluisaksi.

- Nauti mukavasta, suljetusta ja viimeisen tekniikan mukaisesta bussista, joka on varustettu suurella screenillä sekä korkealuokkaisella audio/video-systeemillä, joka tarjoaa TMZ:n tuottajien kokomaa hulvatonta materiaalia.

 

Tärkeää tietoa:

- Kierros on englanniksi.

- Kesto: noin 2 tuntia.

- Lasten liput: 0-11-vuotiaille.

- Liput ovat voimassa vain varattuna päivänä.

 

Tietoja

TMZ Tour NYC
TMZ Tour NYC:ssä alkaa ‘BB King's’ edestä
42nd Street between 7th & 8th Avenues

TMZ Tour NYC
Aukiolo-ajat
Useita lähtöaikoja vuoden ympäri!

Ohjeet

Ohjeet
Ota metro 50th Streetin asemalle.

Katso karttaa

Suomalainen
Ticmate.fi


Ostoskoriin