Berliini

Tämä sivusto tarjoaa liput Berliinin nähtävyyksiin ja tapahtumiin. Voit ostaa liput kiertoajeluille, opastetuille kierroksille, Potsdamille, koe Berliini toisen maailmansodan aikana, näe Friedrichstadt Palastin tai Wintergarten Berliinin esitykset ja tutustu Berliiniin Segwayn tai Trabantin kyydistä.

Suosikkilista
Lajittelukriteeri
A - Z
Hinta/henkilö
Suosittelemme
Berliinin TV-torni Alexanderplatz

Berliinin TV-torni Alexanderplatz

Berliinin Alexanderplatzin TV-tornilta (Berliner Fernsehturm) avautuu 360 asteen panoraamanäköala 207 metrin korkeudesta. Näkymä on henkeäsalpaava. Varaa lippusi Alexanderplatzin TV-torniin Berliinissä täältä!

Alkaen € 12.40
Berliinin Tervetuloa-kortti

Berliinin Tervetuloa-kortti

5.0
(3)

Berliinin Tervetuloa-kortti on (melkein) kaikki mitä tarvitset vierailullasi Berliinissä! Berliinin Tervetuloa-kortti oikeuttaa rajattomaan julkisen liikenteen käyttöön (alueilla AB, ABC) ja tarjoaa suuria alennuksia yli 200 museosta, opaskierroksista, ravintoloista ja hyvinvointipalveluista. Hanki oma korttisi täältä!

Alkaen € 19.50
Berliinin Hop-on Hop-Off kiertoajelu

Berliinin Hop-on Hop-Off kiertoajelu

4.5
(2)

Berliinin kaupungin Hop-on Hop-Off kiertoajelu ja helppo tapa nähdä Berliiniä. Voit valita Berliinin perinteisen ja elämäntyyli Hop-on Hop-Off kieroajeluiden väliltä tai yhdistää kaksi eri reittiä. Varaa lippusi täältä!

Alkaen € 19.00
Sähköpyöräretki

Sähköpyöräretki

Näe lisää Berliiniä jännittävällä sähköpyöräretkellämme. Käy monissa Berliinin suosituissa kohteissa, kuten Branderburgin portilla, Reichstagilla, Checkpoint Charliella ja muistomerkeillä! Varaa sähköpyöräretkesi jo kotona ja varmista paikkasi tälle hauskalle ja jännittävälle retkelle!

Alkaen € 49.00
Sachsenhausen kävelyretki

Sachsenhausen kävelyretki

4.0
(1)

Kävelyretki Sachsenhausen keskitysleirin muistomerkille on ikimuistoinen kokemus. Varaa liput Sachsenhausen keskitysleirin muistomerkille Berliinissä täältä.

Alkaen € 14.00
Berliinin TV-torni illalla

Berliinin TV-torni illalla

Käy iltalipulla Berliinin TV-tornissa ja ohita lippukassan jonot! Ylös päästyäsi voit nauttia uskomattomista näkymistä kera kuohuviinilasillisen Bar 203:ssa - Berliinin korkeimmassa baarissa!

Alkaen € 17.50
Berliinin DDR Museo

Berliinin DDR Museo

5.0
(1)

Berliinin DDR Museo ei ole suuri, mutta se on yksi Berliinin suosituimmista turistinähtävyyksistä ja näkemisen arvoinen kohde. Opi DDR:n historiaa ja näe useita DDR:n muistoesineitä. Varaa lippusi Berliinin DDR Museoon täältä!

Alkaen € 9.50
Third Reich pyöräilyretki

Third Reich pyöräilyretki

Berliinin Third Reich pyöräilyretkellä tutustumme entiseen natsisaksan pääkaupunkiin. Retkellä tulet näkemään muiden nähtävyyksien muassa Berliinin juutalaiskorttelin, natsibunkkerin sijainnin ja natsivastarintaliikkeen muistomerkit. Varaa liput Berliinin Third Reich pyöräilyretkellä täältä!

Alkaen € 28.00
Suomalainen
Ticmate.fi


Ostoskoriin