Venetsia

Venetsia on epäilemättä yksi maailman kauneimmista kaupungeista upean historiansa ansiosta - uskomattomia ruokia unohtamatta. Lähde kiertoajelulle näkemään Venetsian upeimmat nähtävyydet, ihaile Pyhän Markuksen tuomiokirkkoa tai kokeile unohtumatonta ruoka- ja viiniretkeä kaupungin juutalaiskorttelissa.

Suosikkilista
Lajittelukriteeri
A - Z
Hinta/henkilö
Suosittelemme
Venetsian Hop-On Hop-Off -laiva

Venetsian Hop-On Hop-Off -laiva

Tutustu kauniiseen Venetsiaan Hop-On Hop-Off -laivan kyydissä! Tämä on hauskin ja kivoin tapa kiertää Venetsiaa! Alle 5-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi. Osta liput Hop-On Hop-Off -laivaan jo kotona, niin pääset välittömästi kiertämään Venetsiaa!

Alkaen € 20.00
Opastettu kierros Dogen palatsissa

Opastettu kierros Dogen palatsissa

Vieraile Venetsian loistokkaassa Dogen palatsissa ja tutustu Venetsian historiaan, sen parhaimpiin ja kurjimpiin tapahtumiin; Näe Tintoretton ja Veronesen maalauksia sekä puinen aukko, jota kautta salainen poliisi sai kuulla valtiopetoksesta. Varaa kierroksesi tästä!

Alkaen € 57.00
Venetsian parhaat + Canal Granden vesitaksimatka

Venetsian parhaat + Canal Granden vesitaksimatka

Näe Venetsian kaikki keskeiset kohteet tällä eksklusiivisella kierroksella, johon osallistuu 10 henkeä tai vähemmän. Kierrokseen kuuluu tunnin vesitaksimatka Canal Grandella, Pyhän Markuksen tuomiokirkko, Marco Polon talo, Campo SS Giovanni Paolo ja kuuluisa Huokausten silta. Varaa kierroksesi tästä ja koe Venetsia vedestä, maalta ja ilmasta.

Alkaen € 85.00
Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin