Gospel keskiviikkona

Gospel keskiviikkona

Hinta/henkilö alkaen € 58.80

Liity mukaamme keskiviikkona autenttista Harlem-kokemusta varten!

Harlem on tunnettu maailman mustana pääkaupunkina ja opit paljon Harlemista tällä kiertokäynnillä. Harlem oli alun perin maalaishollantilainen yhteisö. Monta vuotta sitten Harlem muunnettiin kesäpiilopaikaksi New Yorkin kaikkein huomattavimmille perheille. Mutta Harlem on kaikkein kuuluisin siitä, että se oli mekka afrikanamerikkalaisille kirjoittajille, jazzmuusikoille ja taiteilijoille vuosisadan vaihteessa, ja tietenkin sen levottomasta menneisyydestä 1960- ja 1970-luvuilla, jolloin Harlemissa oli paljon rikollisuutta ja mellakoita. Tämän päivän yhteisö Harlemissa on täynnä ylpeyttä ja nautintoa sen uudesta elpymisestä. '

Vaikka Harlem on tänään muodikas osa New Yorkia, ei ole aina turvallista olla siellä turistina. Tämän vuoksi tämä matka on täydellinen sinulle, joka haluat nähdä Harlemin turvallisella ja älykkäällä tavalla!

Pitkin matkaa näet kuuluisia nähtävyyksiä ja maamerkkejä kuten esimerkiksi St. John the Divine, Columbian yliopisto, City College, Morning Side Heights, Morris Jumel Mansion, Sylvan Terrace, Strivers Row ja Sugar Hill, St. Nicholas Avenue , missä Duke Ellington asui ja maineikas 125th Street, Harlem USA, the Cotton Club , ja Apollo-teatteri, Schomburg Center mustan kulttuurin tutkimista varten.

Ja sitten viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, liity paikallisen seurakunnan mukaan keskiviikon jumalanpalvelukseen, ja koe gospelmusiikin sielua sävähdyttävä teho!

Aikataulu : Kiertokäynti alkaa 9:00 ja päättyy 13:00 – Ole paikalla 15 min. ennen lähtöä
Pukukoodi : Kirkossa käyntiä varten tarvitaan oikea puku. Shortsit, t-paidat, tank-topit, jne., eivät ole sallittuja.

Tärkeää :
- Liput lähetetään sähköpostiosoitteeseesi välittömästi sen jälkeen, kun olet saanut varauksesi valmiiksi ja maksusi on hyväksytty
- Sinun täytyy noutaa lippusi Gray Line CitySightseeing Visitor Centeristä, 777 8th Avenue 47th ja 48th Streetin välistä, ennen kuin aloitat kiertokäyntisi Harlemin hengellisten laulujen kiertokäynnillä.
- Voit noutaa lippusi GLNYS-päivinä ennen varaamaasi kiertokäyntipäivää gospeliin keskiviikkona. Tällä tavalla sinulla ei ole kiirettä olla Harlemin hengellisten laulujen kiertokäynnillä ajoissa.
- Lippu on voimassa vain varattuna päivämääränä
- Lapsia ovat 3–11-vuotiaat. Yli 12-vuotiaita ja sitä vanhempia lapsia pidetään aikuisina
- Turvallisuussyistä matkalaukut, paketit ja suuret kassit eivät ole sallittuja tällä kiertokäynnillä

Tyydyttävä 2.0

2.0 1 customer reviews
Kiertoajelulle plussaa, "jumalanpalvelukselle" miinusta

Kirkossa oli kolme bussillista turisteja ja alle 10 paikallista seuraamassa musiikkiesitystä. Kyseessä ei ollut jumalanpalvelus, vaan nimenomaan turisteille järjestetty esitys. Laulu kuulosti sinänsä hyvältä, mutta jäi epäselväksi, oliko kyse nk. playback-esityksestä, sillä erään kappaleen jälkeen kirkkoon jäi pyörimään valmiiksi äänitetty taustanauha. Sen sijaan Harlemin kiertoajelun opas oli asiaantunteva ja kertoi hauskasti alueen historiasta.

Ulla, Helsinki
TII, 06 TOU 2014
2.0

Tietoja

Gospel keskiviikkona, Ticmate.fi

Gospel keskiviikkona
Gray Line CitySightseeing New York Visitor Center
47th ja 48th Streetin välissä
777 8th Ave, New York, USA

Gospel keskiviikkona
Aukiolo-ajat
Aukioloajat lippujen noutamiselle GLNYS Visitor Centerissä:
Ma-pe, 9-19 ja la-su, 8-20

Ohjeet

Katso karttaa, Gospel keskiviikkona

Ohjeet
Ota maanalainen Times Square 42nd Streetille ja kävele Gray Line CitySightseeing New York Visitor Centeriin: 777 8th Avenue 47th ja 48th Streetin välissä Täältä noudat lippusi gospeliin keskiviikkona

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin