World Yacht Dinner Cruise Illallisristeily

World Yacht Dinner Cruise Illallisristeily

Hinta/henkilö alkaen € 140.90

Haluatko tuntea olevasi todellinen VIP? Nauti silloin tästä kauniista päivällisristeilystä huvialuksessa ja hanki täysi kokemus!

Päivällisristeily huvialuksessa antaa yhdistetyn kokemuksen kauniita näkymiä, tanssimista ja hienosta ruuasta nauttimista, samalla kuljettaen alas jokea ohittaen kaikki suuret maamerkit aloittaen Empire State Buildingistä, Greenwich Villagesta, Brooklynin sillasta ja vapaudenpatsaasta .

Nautit täyden palvelun huvialuksesta, jossa on ulkokansi ja yleiskatsauksen antava näkymä . Maista loisteliaasti varustettua ruokavalikoimaa, samalla kun kuuntelet musiikkia! Romanttinen päivällinen kahdelle tai ystäville jotka sopivat yhteen? Kummassakin tapauksessa se on hauska kiertokäynti, jota et unohda koskaan.

Katso 5 ruokalajin Platinum-ruokalista TÄSTÄ!

Tämä kiertokäynti lähtee lauantaisin tammikuussa-helmikuussa; la ja su maaliskuussa; to, pe, la ja su huhtikuussa ja päivittäin toukokuussa-joulukuussa. Huviristeily lähtee klo 19:00. Alukseen nousu alkaa klo 18:00! Kesto on noin 3-4 tuntia.

Tärkeää :
- Liput lähetetään sähköpostiosoitteeseesi välittömästi sen jälkeen, kun olet saanut varauksesi valmiiksi ja maksusi on hyväksytty
- Muista noutaa lippusi, milloin vain haluat, GLNYS Visitor Centeristä, 777 8th Avenue 47th ja 48th Streetin väliltä.
- Sen jälkeen kun olet noutanut lippusi GLNYS:stä, voit jatkaa World Yacht -päivällishuviristeilyyn tässä osoitteessa: laituri nro 81 W41st Street, josta huviristeily alkaa.
- Lippu on voimassa VAIN valitsemanasi päivänä!
- Lapsia ovat 3–11-vuotiaat. Yli 12-vuotiaita ja sitä vanhempia lapsia pidetään aikuisina
- Tämä kiertokäynti lähtee lauantaisin tammikuussa-helmikuussa. Lauantaisin ja sunnuntaisin maaliskuussa. Torstaisin, pe, la ja su huhtikuussa ja päivittäin toukokuussa-joulukuussa. Alukseen nousu alkaa 15 min. ennen!
- Huviristeily lähtee klo 19:00. Alukseen nousu alkaa klo 18:00! Kesto on noin 3-4 tuntia.

Tietoja

World Yacht Dinner Cruise Illallisristeily, Ticmate.fi

World Yacht Dinner Cruise Illallisristeily
GLNYS Visitor Center
47th ja 48th Streetin välissä
777 8th Ave, New York, USA

World Yacht Dinner Cruise Illallisristeily
Aukiolo-ajat
Sen jälkeen kun olet noutanut lippusi GLNYS:stä, voit mennä paikkaan: laituri nro 81 W41st Street – josta huviristeily alkaa.
Huviristeily lähtee klo 19:00. Alukseen nousu alkaa klo 18:00! Kesto on noin 3-4 tuntia.

Ohjeet

Ohjeet
Ota maanalainen Times Square 42nd Streetille ja kävele GLNYS Visitor Centeriin: 777 8th Avenue 47th ja 48th Streetin välissä

Katso karttaa

Suomalainen
Ticmate.fi


Ostoskoriin