Charlie and the Chocolate Factory

Charlie and the Chocolate Factory

Theatre Royal Drury Lane

Hinta/henkilö alkaen € 42.30

Roald Dahlin herkullisen tumma tarina nuoresta Jalista ja salaperäisestä makeistehtailija Vili Vonkasta herää eloon uudessa West Endin musikaalissa. Tämä on hauska koko perheen musikaali!

Kohokohdat:
- Varmista lippusi tähän fantastiseen musikaaliin
- Valitse haluamasi paikat
- Nauti koko perheen musikaalista

Mistä Jali ja suklaatehdas kertoo?
Musikaalissa Jali ja suklaatehdas (Charlie and the Chocolate Factory) Jali voittaa matkan outoon ja upeaan suklaatehtaaseen. Jali unelmoi syövänsä mahan täyteen erilaisia makeisia ja suklaita. Tehtaan sisäpuolella viisi matkan voittanutta kuitenkin kohtaavat hieman erilaisen maailman kuin he luulivat. Tehtaassa käytävät ovat sokerikuorrutettuja, puutarha silkkaa suklaata ja siellä työskentelee eriskummallisia umppa-lumppia.

Tarina Jalista ja suklaatehtaasta on kiehtonut maailmaa jo yli 50 vuoden ajan ja vuonna 2005 siitä tehtiin elokuva, jota tähditti Johnny Depp Vili Vonkan roolissa.

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan teatteriin.

Kenelle musikaali sopii?
Jali ja suklaatehdas sopii koko perheelle ja sitä suositellaan yli 6-vuotiaille. Teatteriin ei saa tuoda alle 4-vuotiaita lapsia.

Mikä on musikaalin kesto?
Jali ja suklaatehdas kestää noin 2 tuntia ja 30 minuuttia. Tähän kuuluu väliaika.

Minkälainen tiimi musikaalin takana on?
Jali ja suklaatehdas perustuu Roald Dahlin kirjaan ja musikaalin on ohjannut Oscar-palkittu Sam Mendes.

Erinomainen 4.8

4.8 5 customer reviews
Upea musikaali!

Oli todella hieno musikaali, todella taitavat esiintyjät ja laulajat ja näyttävä toteutus! Olen lumoutunut! Paikat kannattaa hankkia mahdollisimman edestä, Y-rivi permannolla oli jo aika kaukana lavasta.

Suvimarja, Espoo
KES, 15 HEI 2015
4.8
Hyvä show

Näyttävä ja hauska musikaali, hyvät esiintyjät, varsinkin lapsinäyttelijät olivat erinomaisia. Vaatteet ja kulissit olivat värikkäitä ja kekseliäitä.

Anna, Espoo
TOR, 25 KES 2015
4.8
Mahtava kokemus

Jali ja Suklaatehdas toimi musikaalina upeasti. Ammattitaitoiset, taitavat näyttelijät ja uskomattomat lavasteet. Suosittelen.

Sari, Turku
SUN, 12 LOK 2014
4.8
Loistava esitys

Tämä on oma lemppari ja esitys oli piippuhyllyltäkin katsottuna erinomainen. Hämmästyttävää millaisia illuusioita saadaan teatterin keinoin aikaan. Ammattitaitoisesti toteutettu esitys.

Marko, Espoo
MAA, 09 KES 2014
4.8
Upea koko perheen musikaali

Hieno kokemus kaikenkaikkiaan: loistavat näyttelijät/laulajat - sekä lapset että aikuiset sekä taitavasti toteutettu lavastus, joka muuttui sekunneissa - mitä kaikkea myös tietokoneella voikin taustalle heijastaa! Hauskat Humpalumpat, pähkinöitä tarkastavat oravat ja sokkeloinen suklaatehdas - kaikki toteutettu upeasti. Kaunisääninen Charlie Bucket ja mystinen ja veijarimainen Willy Wonka ja muut hahmot viihdyttivät kaikenikäisiä. Lapsia (8v. & 10v.) ei haitannut englannin kieli, toinen osasi ja ymmärsi jotakin itsekin ja molemmat olivat nähneet Jali ja suklaatehdas - elokuvan.

Tiina, Iisalmi
MAA, 10 KES 2013
4.8

Tietoja

Theatre Royal Drury Lane
Catherine Street
London
WC2B 5JF

Iltanäytökset
Maanantaista lauantaihin klo 19:30

Matineat
Keskiviikkoisin ja lauantaisin klo 14:30

Kesto:
2 hours 30 minutes

Ohjeet

Ohjeet

Directions
(5mins) Go right on Long Acre; turn right into Bow Street and after 100 metres it will be on your left in Russell Street/Catherine Street.

Katso karttaa

Suomalainen
Ticmate.fi


Ostoskoriin