Chicago

Chicago

Ambassador Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 121.70

Chicago-musikaali Broadwaylla! Ahneutta, murha ja korruptiota! Osta liput Chicago-musikaaliin New Yorkin Broadwaylla täältä!

Chicago sijoittuu samannimiseen kaupunkiin 20-luvulla, ja se on tarina väkivallasta, murhasta, korruptiosta ja petoksesta. Aplodeja huutava kohtaus toisensa jälkeen tarina etenee ja tanssijoiden liikkeet ovat yhtä seksikkäitä kuin vuonna 1975, jolloin Chicago-musikaali esitettiin ensi kertaa.

Tule siis näkemään Broadwayn historian pisimpään ohjelmistossa pysynyt amerikkalainen musikaali ja maalaa kaupunki punaiseksi murhaajiemme Roxie Hartin, Velma Kellyn ja menestyvän asianajajan Billy Flynnin kanssa!

Chicagon kappaleet ovat yhtä fantastisia ja yhtä suuria klassikoita kuin musikaali itse. Esityksessä kuullaan upeat hitit 'All That Jazz', 'Funny Honey', 'Mr Cellophane', 'Nowadays' ja 'Razzle Dazzle'. Chicago-musikaali on röyhkeä, seksikäs ja hienostunut!

Lue lisää Chicago Lontoon West Endissä.

Huomio: Kun varaat lippuja musikaaliin New Yorkissa, sinulle taataan aina varaushetkellä parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat. Me emme voi vaikuttaa tarkkaan istumapaikkaasi tai rivinumeroon, sillä vain teatteri itse voi määrätä paikat parhaasta saatavuudesta. 36 tunnin sisällä ensimmäisen varausvahvistuksesi saapumisesta, saat lisävahvistuksen, josta näet tarkat paikkatiedot! Nämä paikat eivät ole vaihdettavissa, koska ne ovat varaushetkellä parhaat vapaana olevat paikat!

Erinomainen 4.4

4.4 7 customer reviews
Kaikki sujui ongelmitta

Ja ei ihme, että Chicago on pyörinyt jo pari vuosikymmentä. Hieno esitys ja rautaiset ammattilaiset asialla.

Martti
KES, 08 KES 2016
4.4
Huippu!

Chicago-musikaali oli aivan loistava. Sujuva tarina, huippuesiintyjät sekä laulussa että tanssissa. Silmäruokaa jokaiselle! Suosittelen.

Jaana, Turku
KES, 27 TAM 2016
4.4
Vaudikas musikaali

Chicago oli vaudikas ja energinen musikaali. Selkeä juoni ja loistavat kappaleet olivat helposti nautittavissa vaikka ei hyvin englantia osaisikaan. Ehdottomasti voin suositella kaikille! Liput kävimme lunastamassa 45min ennen esitystä ja sitten alkudrinkit viereisessä ravintolassa. Sisään pääsimme mukavasti ilman jonottamista ja palvelu teatterissa sujui mutkattomasti vaikka esitys oli loppuunmyyty.

Markku, Järvenpää
SUN, 02 ELO 2015
4.4
Laadukas Chicago -musikaali Broadwayllä

Erittäin laadukkaasti ja ammattitaitoisesti toteutettu musikaali. Nautimme esityksestä.

Jari, Kirkkonummi
SUN, 01 MAA 2015
4.4
Esitys itse ja liput

Esitys oli loistava ,olisi saanut vielä paremman kuvan kokonaisuudesta ,jos paikat olisivat olleet paremmat.

Musikaalissa ei ole järkevää istua ensimmäisella tai toisella rivillä permannolla.

Outi, Vantaa
SUN, 27 HUH 2014
4.4
Chicago-musikaali New Yorkin Ambassador-teatterissa 29.12.2013

Musikaali oli hyvä. Sitä oli helppo seurata, vaikken ollut tutustunut etukäteen juoneen. Lippujen hankinta oli myös helppoa, ja voucheria vastaan sai teatterista liput paria tuntia ennen esitystä. Eli kaikki sujui hyvin.

Kirsi, Helsinki
TII, 07 TAM 2014
4.4
Loistava!

Oikein viihdyttävä musikaali! Mahtavat tanssi- ja laulusuoritukset ja esitys kokonaisuudessaan ihana!! Tosin vaikea uskoa että Broadwaylla mikään musikaali olisi huono! Viisi musikaalia olen nähnyt ja kaikkien taso on ollut todella korkea. Tarinoiden juonet ei yleensä ole vaikeita, joten mukana pysyy huonommallakin kielitaidolla. Ja vaikka ei osaisi kieltä ollenkaan, niin pelkkä visuaalinen nautinto ja tunnelma on jo rahan arvoista.

Pirjo-liisa, Mäntsälä
MAA, 07 LOK 2013
4.4

Tietoja


Ambassador Theatre
219 West 49th Street
New York
NY
US

Iltanäytökset
Monday, Tuesday and Thursday to Saturday 8:00pm - Sunday 7:30pm

Matineat
Saturday and Sunday 2:30pm

Kesto:
2 hours 30 minutes

Ohjeet

Ohjeet

Directions
Take the subway to 50th St. station

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin