Miss Saigon

Miss Saigon

Prince Edward Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 107.90

Miss Saigon, Boublilin ja Schönbergin musikaaliklassikko on palannut Lontoon West Endiin. Varaa lippusi Miss Saigonin uudistettuun musikaaliin Lontoossa! 

Kohokohdat:
- Varmista lippusi tähän kauniiseen musikaaliin
- Valitse itse paikkasi
- Koe oikea musikaaliklassikko
- Yleensä netistä lippujen varaaminen säästää rahaa

Mistä Miss Saigon kertoo?
Tarina ajoittuu Vietnamin sodan viimeisiin päiviin, jolloin amerikkalaiset miehittivät vielä Saigonia. Musikaali kertoo intohimoisesta romanssista amerikkalaisen sotilaan ja vietnamilaisen nuoren naisen välillä. Les Miserablesin luojien Miss Saigon on kuin moderni versio Madame Butterflysta.

Vuosien varrella Miss Saigonia on esitetty ympäri maailmaa ja se on voittanut useita palkintoja. Tämä musikaali on päivitetty versio Miss Saigonista ja siinä on mukana kaikki vanhat tutut laulut, mutta myös joitakin kokonaan uusia!

Muita klassikkomusikaaleja Lontoossa: Phantom of the Opera & Les Misérables.

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan teatteriin.

Kenelle musikaali sopii?
Miss Saigon on yksi maailman suosituimmista musikaaleista ja se vetoaa laajaan yleisöön, mutta ei sovi alle 12-vuotiaille.

Mikä on show'n kesto?
Miss Saigon kestää noin 2 tuntia ja 40 minuuttia.

Minkälainen tiimi musikaalin takana työskentelee?
Miss Saigon on Les Miserablesin tekijöiden kirjoittama eli Claude-Michel Schönbergin ja Alain Boublilin. Lyriikoista vastaavat Boublil ja Richard Maltby Jr.

Erinomainen 4.3

4.3 3 customer reviews
Miss Saigon- musikaali

Meitä oli neljän aikuisen seurue, kaikki olimme erittäin tyytyväisiä näkemäämme.
Englantia oli suhteellisen helppo seurata ja pystyimme hyvin juonessa mukana. Tarina on vaikuttava, näyttelijöiden kyky eläytyä eri tunnetiloihin toimi moitteettomasti.
Voin suositella esitystä vilpittömästi.

Tuija, Tampere
LAU, 04 HEI 2015
4.3
YELSITÄ

Erittäin upea musikaali kaikkinensa. Valtavat lavasteet, joka tietenkin jotuu siitä, että samassa teatterissa esitetään samaa musikaalia vuositolkulla. Varausjärjestelmä toimi moitteettomasti. Suomalaisten teatterissakävijöiden on syytä huomioida, että Enlannissa teatteriin tuodaan vaatteet, drinkit ja syötävät. Joitain sellainen saattaa häiritä.

Leila, Helsinki
SUN, 08 MAA 2015
4.3
Viihdyttävä ja aistillinen toteutus

Upeata laulua, ammattitaitoista ja erittäin tarkkaa työtä nimirooleissa. Paras suositus lienee se, että mukanani olleet teini-ikäiset pojat katsoivat nurisematta loppuun asti ja kehuivat toteutusta. Tarinan koskettavuus aiheutti sen, että osa katsojista poistui punaisin silmin ja käsissään kasa ruttaantuneita nenäliinoja.

Elina, Aura
TOR, 15 TOU 2014
4.3

Miss Saigon ReviewsMiss Saigon Reviews

"The 18-year-old Eva Noblezada is extraordinarily vulnerable and touching as Kim, and her raw, deeply felt performance and soaring voice lend the show its heart. There were moments when she moved me to tears"
The Telegraph


"After a 15-year absence Miss Saigon makes a stirring return to the West End. It remains a huge spectacle, and the music surges and soars"
The Evening Standard


Tietoja

Prince Edward Theatre
28 Old Compton Street
London
W1D 4HS

Kesto:
2h 40min

Ohjeet

Ohjeet

Directions
(5mins) Take Charing Cross Road until you reach the crossroads with Shaftesbury Avenue. Passing the Palace Theatre, take Langley Mow on the left and follow it on.

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin