4-in-1 Lontoo-Kombo

4-in-1 Lontoo-Kombo

Hinta/henkilö alkaen € 69.90

Juuri nyt meillä on sinulle ainutlaatuinen tarjous! Käy neljässä Lontoon suosituimmista nähtävyyksistä ja säästä jopa 35%. Tähän pakettiin kuuluu Madame Tussauds, Coca Cola London Eye, SEA LIFE London Aquarium ja upouusi kohde Shrek's Adventure! London.

Kohokohdat:
- Säästä jopa 35% neljästä suositusta kohteesta
- Käy kuuluisassa Madame Tussaudsin vahamuseossa
- Ihaile Lontoota ylhäältä käsin Coca Cola London Eyessa
- Nauti vedenalaisesta maailmasta SEA LIFE London Aquariumissa
- Käy uudessa Shrek's Adventure! Londonissa
- Tarjous on voimassa 31.12.2016

Erikoistarjous
Tähän uskomattomaan pakettiin kuuluu neljä Lontoon parasta nähtävyyttä: Madame Tussauds, Coca Cola London Eye, SEA LIFE London Aquarium sekä Shrek's Adventure! London.

Jos olet suunnittelemassa käyntiä Madame Tussaudsiin ja Coca Cola London Eyehin, voit samalla kokeilla uutta ja ainutlaatuista pakettiamme ja saada liput lisäksi SEA LIFE Londoniin sekä Shrek's Adventure! Londoniin (melkein) ilman ylimääräisiä kustannuksia!

Käy Madame Tussaudsissa Lontoossa
Käy maailmankuulussa vahamuseossa Lontoossa ja tapaa Englannin kuningasperhe, hengaile Beckhamien kanssa, testaa urheilutaitosi parhaita urheilijoita vastaan tai fanita supersankareita. Lippuun kuuluu myös uusi Star Wars -näyttely.

Nauti Coca Cola London Eyen näkymistä
Thamesin rannalla, vastapäätä Big Beniä, sijaitsee yksi Lontoon kuuluisimmista maamerkeistä, Coca Cola London Eye. Täältä näet kaupungin kokonaan uudella tavalla 135 metriä merenpinnan yläpuolelta.

Koe maanalainen maailma
SEA LIFE London Aquariumissa voi nähdä 500 ympäri maailmaa tulevaa lajia, yli 40 erilaista haita ja käydä neljässätoista kolmeen kerrokseen levittäytyvillä teema-alueella. Hauskaa koko perheelle!

Seikkaile Shrekin kanssa
Shrek Adventure! London -seikkailusi alkaa, kun nouset maagiseen 4D DreamWorks Toursin bussiin. , Kun oppaana toimii aasi, ei luvassa voi olla muuta kuin hauskanpitoa, katastrofeja ja kaaosta. 

Ota osaa kymmeneen satuteemaiseen esitykseen, jossa voi käydä Shrekin suolla, löytää onnensa kristallipallosta, eksyä peilisokkeloon ja paljastaa sisäisen jättiläisensä.

Shrek's Adventure! Lontoo sijaitsee Coca Cola London Eyen ja SEA LIFE London Aquariumin keskellä, joten voit ottaa kaiken irti päivästäsi!

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan Madame Tussaudsiin Lontoossa.

Madame Tussaudsissa liput tulee lunastaa ovella nro 2. Sieltä saat liput kaikkiin kohteisiin.

Kuinka kauan liput ovat voimassa?
Liput ovat voimassa kuukauden laskien siitä, kun ne tulostetaan Madame Tussaudsissa. Huomioitavaa: Kaikki liput tulee käyttää viimeistään maaliskuun 31. joulukuu.

Onko saatavilla lasten lippuja?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 3-15 -vuotiaille. Alle 3-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Tärkeää tietoa:
- Tämä erikoistarjous on voimassa 31. joulukuu 2016.
- Huomioitavaa: Kaikki liput tulee käyttää viimeistään 31. joulukuu 2016.
- Coca Cola London Eyen liput ovat tavallisia lippuja, jolloin lippuluukulle ei tarvitse jonottaa. Maailmanpyörään saattaa kuitenkin olla jonoa, mitä ei voi ohittaa!

Tietoja

4-in-1 Lontoo-Kombo
Madame Tussaud's,
Marylebone Road,
London, NW1 5LR.

4-in-1 Lontoo-Kombo
Aukiolo-ajat
Joka päivä klo 9.00-18.00. Viimeinen sisäänpääsy välillä 17.00-17.30.

Ohjeet

Ohjeet
Baker Street Station - Bakerloo, Circle, Jubilee, Metropolitan, Hammersmith, City Line

Katso karttaa Bussit
13, 18, 27, 30, 74, 82, 113, 139, 274.

Suomalainen
Ticmate.fi


Ostoskoriin