Westminster Abbey ohita jonot

Westminster Abbey ohita jonot

Hinta/henkilö alkaen € 25.90

Westminster Abbey on yksi maailman hienoimmista kirkoista, sen historia ulottuu yli tuhannen vuoden päähän. Tämä kirkko on olennainen osa jokaista Lontoon matkaa. Osta lippusi jo kotona, niin pääset ohittamaan tämän maailmankuulun kirkon pitkät jonot!

Kohokohdat:
- Ohita Westminster Abbeyn jonot
- Ihaile upeaa arkkitehtuuria
- Näe kruunajaistuoli
- Opi lisää kirkosta ilmaisen audio-opastuksen avulla

Tutustu Westminster Abbeyhin
Westminster Abbey on arkkitehtuurinen taideteos 1200-1500 -luvuilta ja Unescon maailmanperintökohde ja se on ainutlaatuinen pala Ison-Britannian prameaa historiaa.

Kirkosta löydät Edvard Tunnustajan alttarin, kuninkaiden ja kuningattarien hautamuistomerkkejä ja lukemattomia muistomerkkejä kuuluisuuksille kuten Jane Austenille, Charles Dickensille, Rudyard Kiplingille, Laurence Olivierille, William Shakespearelle, Isaac Newtonille ja Charles Darwinille.

Westminster Abbey on ollut kaikkien kruunajaisten tapahtumapaikka aina vuodesta 1066 saakka. Lisäksi siellä on järjestetty lukuisia muita kuninkaallisia tapahtumia, kuten kuudettoista kuninkaalliset häät. Nykyään kirkossa juhlistetaan edelleen maan suuria tapahtumia.

Kirkon kiehtovasta historiasta pääset kuulemaan lisää ilmaisen audio-opastuksen avulla (saatavilla 12 kielellä). Opastuksen kesto on 60 minuuttia.

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan kierrokselle.

Kuinka kauan lippuni on voimassa?
Westminster Abbeyn liput ovat voimassa vain valittuna päivänä.

Onko saatavilla lasten lippuja?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 6-16 -vuotiaille. Alle 6-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Tärkeää tietoa:
- Huomioithan, että Westminster Abbey on jumalanpalveluspaikka, joka saattaa ajoittain olla suljettu erikoistapahtumien ja -jumalanpalvelusten vuoksi. Aukioloajat voivat muuttua lyhyelläkin varoitusajalla. Pyydämme tarkistamaan aukioloajat ennen vierailua.
- Westminster Abbey on suljettu turisteilta sunnuntaisin. Sunnuntaisin ja uskonnollisten pyhien, kuten pääsiäisen ja joulun, aikaan, kirkko on avoinna vain jumalanpalveluksia varten. Jumalanpalveluksiin ovat tervetulleita kaikki ja niihin osallistuminen on ilmaista.

Tietoja

Westminster Abbey ohita jonot
Westminsterin Abbey -kirkkoon mennään pohjoissisäänkäynnin kautta.
20 Deans Yard, London SW1P 3PA

Westminster Abbey ohita jonot
Aukiolo-ajat
Westminster Abbey on avoinna ma-la 9.30-15.30. Kirkko on kirkonmenojen vuoksi turisteilta suljettu ma-pe klo 12.00-13.00.

Ohjeet

Katso karttaa, Westminster Abbey ohita jonot

Ohjeet
Lähin metroasema: Westminster

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin