Moulin Rouge

Moulin Rouge

Hinta/henkilö alkaen € 105.00

Aina vuodesta 1889 saakka Moulin Rouge on lumonnut ja viihdyttänyt kaikkialta maailmasta tulevaa yleisöä. Moulin Rouge on yksi niistä paikoista, jotka täytyy kokea Pariisissa käydessä! Varaa liput etukäteen ja yllätä perheesi, ystäväsi tai muut tärkeät henkilöt show'lla, joka etsii vertaistaan!

Kohokohdat:
- Varmista itsellesi liput Moulin Rougen kuuluisaan show'hun
- Ohita lippukassan jono
- Nauri erinomainen illallinen tai samppanjaa sekä koe uskomaton show

“Féerie” : uskomaton kahden tunnin Can Can show!
Ihaile tätä uskomatonta 60 hengen ryhmää, joka esittää legendaarisen Féerien. Féerie on vaikuttava kahden tunnin show, joka on täynnä höyheniä, tekojalokiviä, glitteriä, ylenpalttisia puitteita, akrobaatteja, musiikkia ja tietenkin kuuluisaa ranskalaista can can -tanssia!

Show edustaa osaa Pariisin kulttuurista, energiaa ja tunnelmaa!

Moulin Rougessa voit nauttia illallisen perinteiseen ranskalaiseen tapaan. Tarjolla on hienostuneita ruokalajeja, jotka tarjoillaan samppanjan, Moulin Rougen virallisen juoman, kera.

Voit valita kahden eri tyyppisen lipun välillä: Féerie & samppanjaa tai illallinen ja Féerie.

Eri menuvaihtoehdot löydät täältä:

- Mistinguett menu
Toulouse-Loutrec menu
Belle Epoque menu
  
- Joulu menu

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälken saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan Moulin Rougeen.

Milloin show alkaa?
Show alkaa joka päivä klo 21.00 ja 23.00. Jos valitset lipun, johon kuuluu illallinen, illallinen tarjoillaan klo 19.00 ja show alkaa klo 21.00.

Valitset sitten liput ilman illallista tai sen kanssa, kannattaa Moulin Rougessa olla puoli tuntia ennen ohjelman alkua.

Kuinka kauan show kestää?
Show kestää 2 tuntia.

Onko paikkaan pukukoodia?
Kyllä, pukukoodi on casual tai casual business. Solmi, puku ja mekko ovat vapaaehtoisia, mutta farkkuja, shortseja tai tennareita ei saa olla.

Saako lapset osallistua?
Moulin Rouge ei sovellu lapsille. Alle 6-vuotiaat lapset eivät saa tulla Moulin Rougeen.

Tärkeää tietoa:
- Moulin Rouge on hyvin suosittu paikka ja perjantain ja lauantain esitykset  ovat usein myyty loppuun kuukausia etukäteen. Joten mitä aikaisemmin varaat liput, sen parempi. Jos pääset Moulin Rougeen muulloin kuin viikonloppuna, on lippuja helpompi saada.

Erinomainen 4.5

4.5 65 customer reviews
ilta Moulin Rougessa

Illallinen ja upea show, joka euron arvoinen.

Jorma, Lempäälä
KES, 13 SYY 2017
4.5
Moulin Rouge

Paras itse nähdyistä, Lido ja Paradise Latin ovat nykyaikaistaneet ohjelmaansa, Moulin Rouge vanhantyylinen kunnon Can Can revyy. Ruoka taas mielestäni parasta Paradise Latinissa.

Ismo, Raisio
LAU, 15 HEI 2017
4.5
Upea show!

Upea, värikäs ja vauhdikas show, suosittelen! Liput PariisiLiput.fi kautta toimivat vaivattomasti. Sähköpostilipulla sai lunastettua varsinaiset liput sisäänkäynnin vieressä olevalta luukulta ja kaikki toimi kuten pitikin.

Susanna, Helsinki
KES, 14 KES 2017
4.5
Joka euron arvoinen reissu!

Otimme kalleimmalla menulla esityksen. Jos ei halunnut shamppanjaa niin sai valko tai punaviiniä. Ruuat tuli nopeasti ja olivat todella hyviä. Ei edes mitään kovin pieniä annoksia, ei myöskään isoja. Mutta se esitys, VAU! Todella taitavia tanssijoita ja esiintyjiä. Mielettömän upea show ilman väliaikoja tai muita turhia hössötyksiä. Ehdottomasti kannattaa mennä katsomaan!

Jenni, Siivikkala
LAU, 22 HUH 2017
4.5
Erinomainen show

Kerrassaan upea show. Kannattaa käydä katsomassa.

Riitta, Turku
TOR, 23 MAA 2017
4.5
Once in a lifetime-juttu

Lippujen ostaminen helppoa ja turvallista. Moulin Rouge on ehdottomasti nähtävä!

Outi, Helsinki
TII, 17 TAM 2017
4.5
Erittäin hyvä!

Liput tuli heti tilattuani sähköpostiin-lippujen vaihto sujui paikanpäällä sujuvasti. Esitys oli upea, ehkä pieni miinus oli, että olimme lähellä lavaa, niin esityksestä ei nähnyt ihan kaikkea. Rullaluistelijat olivat uskomattomia!
Kannatti käydä katsomassa esitys!

Jaana, Jkl
SUN, 12 KES 2016
4.5
Taitoa & kauneutta maailman huipulta

Myllyn show jaksoi ihastuttaa toisen kerran nähtynäkin aivan täysillä. Minä, puolisoni ja ystäväpariskunta kaikki vietimme todella mukavan illan.

Hannu, Helsinki
TOR, 02 KES 2016
4.5
Moulin Rouge

Sujuvaa ja helppoa. Paikalle vain tilausvahvistuksen kanssa.
Itse ilta ja esitys, unohtamatonta!

Piia, Riihimäki
TII, 10 TOU 2016
4.5
Moulin Rouge

Aivan fantastinen show, jälleen kerran. Katsoin neljännen kerran Féerie-shown ja aina se on yhtä ihana. Moulin Rouge on ehdottomasti Pariisin reissun kohokohta. Lippujen varaaminen helppoa ja turvallista.

Aila, Haapavesi
PER, 29 HUH 2016
4.5
Esitys+tila

Esitys oli erinomainen. Taitavuutta, vauhtia, viihdyttävä, näyttävyyttä. Kaikki kolme pidimme esityksetä. Aikataulut piti. Ainut seikka, josta voi antaa negatiivista palautetaa on tila. Hyvin ahdasta. Joistakin pöydistä näkeminen hankalaa, kun tuolia ei mahdu kääntymään.

Tuija, Taavetti
PER, 22 HUH 2016
4.5
Hyvä kokonaisuus

Hyvää palvelua ja kaikki sujui erinomaisesti.
Sali oli maanantai-iltanakin ihan täysi.
Ainoa miinus oli se, että lasimme olivat pitkään tyhjinä ja lopun kiireen takia antoivat täyden shampanjapullon mukaamme.

Virve, Kouvola
TOR, 21 HUH 2016
4.5
Loistava

Erinomainen paikka lavan reunassa, esitys aivan huikea, shamppanja maistui

Pirjo, Kuopio
TOR, 21 HUH 2016
4.5
Moulin Rougen kabaree

Moulin Rougen kabaree oli huippu esitys. Upeita pukuja paljon huipputaitavia taitavia tanssijoita ja laulajia sekä muita artisteja. Jännittävintä oli ehkä "lustelijat", rosvot ja poliisi olivat myös taitavia temppuilijoita, käärmenaisesta puhumattakaan. Ponit ja klovniesitys nyt ei ihan kolahtanut mutta kaikella tapaa huikea esitys.

Airi, Helsinki
MAA, 18 HUH 2016
4.5
Hyvä, jos ei erinomainenkin oli

Mahtava kokemus. Kuuluu osana Pariisin vierailua. Liput sain helposti ja se yllätti että niinkin myöhään vielä sai lippuja: varasin la ja esitys oli seuraavan viikon pe. Kiitos lipuista.

Marjo
MAA, 11 TAM 2016
4.5
Näkemisen arvoinen

Varaaminen ja varsinaisen lipun vaihtaminen Moulin Rougeen sujui vaivattomasti. Ehdottomasti vierailun arvoinen kohde! Erityisesti akrobaatit tekivät vaikutuksen.

Pia, Tampere
TOR, 10 SYY 2015
4.5
Moulin Rouge

Esitys oli hyvä ja kokous loistava. Suosittelen ottamaan paketin ilman ruokaa. Ruokailu hinta/laatu suhde ei ollut kohdallaan.

Susanna, Helsinki
MAA, 31 ELO 2015
4.5
Ammattitaitoista viihdettä

Hieno kokemus kokonaisuudessaan. Ammattitaitoista viihdyttämistä, henkilökunnalla hyvä meininki ja pilke silmäkulmassa, itse esitys sisälsi monentyyppisiä varsin taidokkaita osuuksia.

Suvi, Espoo
TII, 04 ELO 2015
4.5
Moulin Rouge, Pariisi

Olen käynyt 14v sitten katsomassa tyttäreni kanssa kyseisin näytöksen ja se oli silloinkin hyvä, niinkuin nytkin. Lippujärjestely sujui ongelmitta ja pääsimme aivan hyville paikoille, kiitos. Esitys itsessään oli värikäs, vauhdikas ja näyttelijät olivat todella kansainvälistä huippuluokkaa.

Kyllikki, Jyväskylä
KES, 22 HEI 2015
4.5
Herkullinen illallinen ja loistava esitys

Sunnuntai-illan 14.6.2015 ohjelma tanssiestyksineen ja väliesityksinee oli todella loistava. Illallinen ennen esitystä oli erinomainen ja palvelu sujuvaa sekä ystävällistä.Suosittelen lämpimästi kaikille.

Jouni, Turku
KES, 24 KES 2015
4.5
Erittäin hyvä ja yllättävän monipuolinen

Kaikinpuolin rahojemme arvoinen esitys. Erittäin monipuolinen ja viihdyttävä. Meillä oli alussa pieni lippuselkkaus, koska olimme kopioineet hieman väärät paperit Suomessa. Erittäin hyvin asiat hoidettiin siinä sisään tulessa ja mitään ongelmia ei ollut. Erittäin ystävällinen henkilökunta.

Pia, Savonlinna
PER, 22 TOU 2015
4.5
Aivan käsittämättömän huikea show!

Moulin Rouge:n Feerie on yksi elämäni parhaimmista esityksistä, mitä olen nähnyt ja aivan huikea show. Suosittelen sitä tästä lähin jokaiselle Pariisissa vierailevalle. Varaaminen onnistui hyvin tosin PDF-lippuni jäi saamatta, joten jouduin soittamaan asiakaspalveluun. Sain kuitenkin todella hyvää ja ystävällistä englanninkielistä palvelua. Kaikkiaan siis positiivinen ostotapahtuma myös.

Hanna, Jyväskylä
KES, 06 TOU 2015
4.5
Moulin Rouge, Feerie

Huikea show, sujuvat järjestelyt ja hieno kokonaisuus. Paikalla kannattaa olla hyvissä ajoin, jonotukseen on silti syytä varautua. Tunnelma on jotain todella kokemisen arvoista. Suosittelen, ehdottomasti!

Outi, Haapavesi
SUN, 03 TOU 2015
4.5
Hyvä!

Tanssi oli laadukasta, mutta esitykseen kuului myös hienoa akrobatiaa ja komiikkaa.

Heidi, Järvenpää
PER, 10 HUH 2015
4.5
Moulin rouge yllätti

Olin kuullut, että tämä show olisi lähinnä turistien rahastusta ja siksi yllätys oli suuri. Kabareehan oli loistava!
Tanssit, puvut ja musiikki olivat viimeisen päälle mietittyjä. Olen aiemmin käynyt (10 ja 20 v sitten) Lidossa ja Crazy Horse Show:ssa ja mielestäni tämä ylitti ne molemmat.

Marja, Espoo
MAA, 30 MAA 2015
4.5
Mouling rouge Feerie

En underbar kväll med en förtrollande kabaré. Fullt ös med professionella artister och fantastiska kläder samt ljus-sättning. En av höjdpunkterna på vår Paris resa. Skall ni besöka denna vackra stad så boka in denna föreställning jag lovar ni blir inte besvikna .

Eila, Vasa
SUN, 22 MAA 2015
4.5
Mahtava elämys!

Mouling Rougeen menimme juhlimaan pyöritä syntymäpäiviäni puolisoni kanssa. Pariisiliput.fi kautta oli vaivatonta varata liput ja paikan päällä ranskalaiseen tyyliiin tietenkin jouduttiin jonottamaan, mutta se sujui ihan mukavasti. Näytös oli mahtava eli sekä tanssijat, puvustus ja muu oheisohjelma käärmeineen toimi kyllä hyvin. Paikkahan on legendaarinen ja edelleen näkyy pitävän pintansa. Suosittelen!

Marjut, Oulu
TOR, 12 HEL 2015
4.5
Erinomainen

Näytös erinomainen. Lippujen hankkiminen helppoa ja saatu ohjeistus hyvää. Ennakkolipun vaihtaminen lipuksi sujuvaa.

Anneli, Seinäjoki
KES, 24 SYY 2014
4.5
Pariisissa kävijän ehdoton elämys

Jokaisen on ehdottomasti koettava Punaisen myllyn esitys ainakin kerran, jos Pariisissa vierailee. Kaksituntinen esitys vie mennessään. Ajantaju katoaa. Harvoin olemme mieheni kanssa olleet niin hyväntuulisia, kuin esityksen jälkeen. Spektaakkeli kaikkine esityksineen on erinomainen. Liput kannattaa suuren suosion takia ostaa etukäteen. Ja syytä on varautua tunnin jonotukseen myös arki-iltana. Meillä oli juhlavaatteet, mutta vaatetus voi olla hyvinkin vapaata, rentoa. Hinta-laatu -suhde ainakin shampanja+näytös -yhdistelmässä on odotettua parempi. Suosittelemme kaikille!

Anu, Monninkylä
TII, 23 SYY 2014
4.5
Mahtava esitys !

Aivan upea esitys, kävimme viimevuonnakin katsomassa saman esityksen,
mutta silti siinä oli taas paljon uutta ohjelmaa.
Suosittelen lämpimästi kaikille =)

Tuula, Laukaa
MAA, 15 SYY 2014
4.5
Moulin Rouge

esitys oli loistava ja paikat erinomaiset

Leena, Turku
MAA, 08 SYY 2014
4.5
Kokemus sinänsä

Odotimme vanhanaikaista esitystä, mutta esitys oli jotain muuta, kuin mitä odotukset olivat. Esitys oli hyvä ja viihdyttävä. Ruoka ei ollut mitenkään erityistä, kallis siihen nähden, että ABC:n noutopöytäkin on maittavampi. Jälkiruoka ja viini olivat parasta. Tilat olivat erittäin hienot ja tunnelmalliset.

Johanna, Tornio
SUN, 10 ELO 2014
4.5
Mouling Rouge Kabaree

Moulin Rouge kabaree on katsomisen arvoinen esitys. Se sisältää huikeita tanssiesityksiä, joiden välissä akrobatiaa, laulua, käärmeshowta yms. antamassa mukavaa vaihtelua tanssiestysten lomaan. Huikeat puvut ja lavastus elävöittävät esitystä sopivasti.

Helinä, Varjakka
KES, 23 HEI 2014
4.5
suosittelen

Feeria esitys oli erittäin hyvä. Shown kohokohta ei mielestäni kuitenkaan olleet tanssijat vaan muut oheisesityiset. Suosittelen.Ruoka oli myös hyvää suhteutettuna hintaan.

Hanna, Mikkeli
TOR, 17 HEI 2014
4.5
At least once in a lifetime!

Uskomattoman upea ja hieno esitys.Kaikki sujui kuin rasvattu,ei mitään ongelmia lippujen eikä minkään muunkaan suhteen.

Arja, Helsinki
TOR, 17 HEI 2014
4.5
Moulin Rouge

Lippujen ostaminen oli melko helppoa, vaikka pitikin tehdä toinen varaus, koska ensimmäiseen näytökseen (klo 21,00) ei saanut lippuja. Paikan päällä piti jonottaa yli puoli tuntia, mutta se oli ennakoitavissa.
Itse esitys oli monipuolinen ja erittäin korkeatasoinen. Suosittelen.

Pentti, Turku
TOR, 26 KES 2014
4.5
Moulin Rougen ohjelma yllätti!

Onneksi ohjelmassa oli muutakin kuin can-can hameita ja vanhoja perinteitä. Ohjelma oli mukavasti päivitetty tähän aikaan sopivaksi, hauskaksi, rohkeaksi ja yllätykselliseksi......lopussa vain pieni pätkä can-can tanssia. Shamppanja maistui ja juhlatila osi siisti, tosin melko ahdas. Parituntinen vierähti nopeasti.

Irma, Helsinki
TII, 22 HUH 2014
4.5
Moulin Rouge

Moulin Rouge show oli hieno tyylikäs hauska ja jännittävä. Tunnelma oli erittäin tiivis ja piieneen pöytään mahtui kuin mahtuikin 3 pariskuntaa nauttimaan illallista ja nauttimaan kuplivaa shampanjaa.
Show oli todella upea ja shampanjan nauttiminen sopi tilaisuuteen upeasti.

Suosittelen - kerran elämässä - ehdottomasti - kannattaa varata lomastasi yksi ilta Moulin Rougen tunnelman kokemiseen!!

Eeva, Yliharma
MAA, 31 MAA 2014
4.5
Moulin Rouge

Esitys oli hienoa katseltavaa, jokaisesta paikasta salissa näki hyvin ja luvattu tarjoilu pelasi.
Ei valittamista.

Harri, Porvoo
LAU, 04 TAM 2014
4.5
hyvä esitys

Hyvä Esitys !

Veli-matti, Raisio
LAU, 28 JOU 2013
4.5
Moulin Rouge

Hieno esitys, kannattaa käydä katsomassa. Shampanjakin oli ihan juotavaa.

Ritva, Porvoo
KES, 11 JOU 2013
4.5
Ticmate ja Moulin Rougen arvostelu

Mouliun Rougen lippujen varaaminen oli helppoa. Tarkistin ensin kyllä Moulin Rougen alkuperäisten sivujen kautta, että kabareeseen pitäisi olla tilaa, sillä Ticmate vahvistaa lippujen varauksen onnistumisen vasta noin seuraavan arkipäivän päästä varauksesta. E-lipun saa sähköpostiin ja tulostetun kappaleen e-lipusta kun ottaa mukaan Moulin Rougeen niin sillä saa varatun paikan lunastettua.
Mouliun Rougeen kannattaa tulla noin tuntia etukäteen sillä jonot on loppuvaiheessa pitkät. Saat varautua noin tunnin odotteluun sillä ovet avataan vasta kun kabareen olisi tarkoitus alkaa. Show alkaa siis aina lähes tunnin myöhempään, mitä on luvattu.

Anna-liisa, Helsinki
TII, 10 JOU 2013
4.5
Huikea show!

Kävimme Moulin Rougessa 5.12.2013 ja esitys oli huikea. Erityisesti vatsastapuhuja, nainen uimassa bytonkäärmeiden kanssa ja huikean kauniit mies-ja naistanssijat tekivät esityksestä nautinnollisen. Suosittelen lämpimästi!

Pirjo, Järvenpää
SUN, 08 JOU 2013
4.5
huolella tehty

esitys on kevyttä viihdettä, mutta huolella tehty ja show-elementit pitivät tunnelman katossa alusta loppuun. lippujen varaaminen onnistui netin kautta hyvin ja muutenkin järjestelyt toimivat ja metrolla pääsi melkein rapun eteen!!!

Sirpa, Helsinki
TOR, 31 LOK 2013
4.5
Loistava show,huono odottelumusiikki

Otsikko oikeastaan kertookin kaiken. Loistava show. Sitä odotellessa soitettiin musiikkia josta en pidä ollenkaan.
Kun kerran Pariiissa ja Moulin Rougessa oltiin, musiikki olisi voinut olla jotakin teemaan liittyvää. Ainakin minun ympärilläni oli enimmäkseen varttuneempaa väkeä, jonka korvia olisi hivellyt vanha valssi tai muu sen tapainen muisto menneiltä ajoilta. Mutta ehkä se on niin, että kaikkea ei voi saada.

Eira, Rauma
TOR, 10 LOK 2013
4.5
Show oli hieno! Suositellen!

Orkesterilta olisin kaivanut aitoa ranskalaista ”chanson musiikkia”.

Alina, Tuusula
MAA, 07 LOK 2013
4.5
Perfect Birthday "present"

The show was awesome. The place was packed but we didn't even notice it after the show started. It was that good and took our breath away. The champagne was good and the staff was very polite. No pictures, but truly, we couldn't have consentrated on photographing anyway. I recommend. And booking the tickets via PariisiLiput.fi? Very easy and the site is trustworthy.

Susanna, Helsinki
PER, 20 SYY 2013
4.5
Upea esitys !

Todella upea esitys, suosittelen lämpimästi kaikille !

Tuula, Laukaa
TOR, 29 ELO 2013
4.5
Shampanjaa Pariisin yössä

Moulin Rouge oli ehdottomasti kokemisen ja hintansa arvoinen! Hintaan sisältyy shampanjaa, mutta vaihtoehtoisesti paikan päällä voi valita myös puna- tai valkoviiniä. Jono esitykseen oli todella pitkä, mutta show alkoi vasta kun kaikki olivat päässeet pöytiin. Ainutkertainen kokemus, jota ei kannata Pariisissa jättää väliin.

Paula, Oulu
MAA, 26 ELO 2013
4.5
Belle Epoque dinner and show Moulin Rouge

Aivan loistava esitys, vaihteleva show yllätysmomentteineen ja hyvää ruokaa. Logistiikka sekä sisäänpääsyn että ruoan suhteen toimi hyvin. Ostimme liput etukäteen ja tulimme puoli tuntia ennen esitystä niinkuin suositellaan. Pääsimme sisään jo 20 minuuttia ennen klo. 19.

Carita, Pietarsaari
TII, 20 ELO 2013
4.5
Hieno esitys

Esitys oli värikäs ja ikimuistoinen kokemus.

Kimmo, Varkaus
MAA, 05 ELO 2013
4.5
Matka Pariisiin/Moulin Rouge

Kaikki toimi moitteettomasti, ohjelma erittäin hyvä ja viihdyttävä.

Hannu, Helsinki
LAU, 20 HEI 2013
4.5
Euroopan loistavin show.

Palvelu erinomainen ja ystävällinen. Se alkoi jo etuovelta kun huomasimme että lippumme oli edelliselle illalle.
Mutta ei hätää paikat järjestyi vaikka sali myytiin sinä iltana täyteen, niin kuin varmaan joka ilta. Tarjoiu pelasi vaivattomasti. Tanssiesitysten välissä hyviä väli sketsejä. Rahan arvoinen esitys!

Timo, Helsinki
SUN, 16 KES 2013
4.5
Moulin Rougen "Féerie"-show, 5.6.2013

Kuuden hengen seurueemme varasi liput shown klo 23.00 näytökseen, jota varten oli ohjeistettu saapumaan esityspaikan ulkopuolelle puoli tuntia aikaisemmin. Saavuimme paikalle pian klo 22.00 jälkeen, jolloin ko. rakennuksen ulkopuolella oli jo pitkä jono ihmisiä. Jouduimme odottamaan ulkona melkein klo 23 asti ja sen jälkeen yli puoli tuntia sisällä kuumassa aulatilassa shown esitystilan tyhjentymistä edellisen esityksen jäljiltä. Itse show pääsi alkamaan vasta hieman klo 23.30 jälkeen. Ryhmällämme ei ollut aikaisempaa tietoa shown sisällöstä ja tasosta, mutta olimme kaikki sitä mieltä, että se yllätti odotuksemme. Kaikki tanssiesitykset olivat hyvin esitettyjä ja laulettuja mukaansatempaavan musiikin säestyksellä, naiset kauniita ja miehet komeita. Erityisen korkeatasoisia ja hauskoja olivat meidän ja aplodien määrästä päätellen koko yleisön mielestä ohjelmaan sisältyneet kolme erillistä esitystä: akrobatiaryhmä, jonglööri ja "vatsastapuhuja". Pitkästä odottelusta johtuneesta "miinuksesta" huolimatta seurueemme mielestä itse show oli mieleenpainuva ja "rahansa väärtti" kokemus.

Helena, Helsinki
TII, 11 KES 2013
4.5
Jonotus

Ainoana pienenä miinuksena oli yli puolen tunnin jonotus sisälle. Muuten olin erittäin tyytyväinen esitykseen.

Pertti, Hämeenlinna
MAA, 20 TOU 2013
4.5
Moulin Rouge

Show erinomainen.
Ainoa miinuspuoli oli se, että paikalla piti olla viimeistään klo 22.30, mutta sisään pääsi vasta klo 23.30. Onneksi ilma oli kohtuullinen.
Lippujen ostaminen onnistui ongelmitta

Rauli, Turku
MAA, 13 TOU 2013
4.5
Moulin Rouge

Esitys ihan sitä mitä pitikin, henkilökunta ystävällistä. Älytöntä jonottelua ennen esitystä.

Taina, Lohja
MAA, 06 TOU 2013
4.5
Hieno show!

Varaus sujui mainiosti. Varausnumerolla pääsimme sisään Moulin Rougeen ja meidät ohjattiin aulaan odottamaan. Sieltä meidät ohjattiin pöytään, johon tuotiin pullo shampanjaa ennen esityksen alkua. Show oli kaikenkaikkiaan upea ja ehdottomasti rahan arvoinen!

Tuomas, Jyväskylä
PER, 03 TOU 2013
4.5
Moulin Rouge

Loistava esitys jota on helppo suositella kaikille! Tanssijat olivat upeita ja lauloivat loistavasti. Tunnelma oli hieno ja esityksestä nautti parin shamppanja lasillisen kera!

Sari, Tammela
SUN, 28 HUH 2013
4.5
Moulin Rouge

Illallinen ja palvelu ala-arvoinen, mutta näytös kruunasi illan. Emme voi valitettavasti suositella ketään ottamaan illallista.

Erjas, Espoo
KES, 17 HUH 2013
4.5
Moi

Arvostele tämä nähtävyys

Vesa, Naarajärvi
MAA, 25 MAA 2013
4.5
Moulin Rouge 19. 3. 2013

Esitys erinomainen. Sain mahdollisimman hyvät paikat eturivistä, joten oli uskomattoman hyvä tuuri. Tanssiesitykset osoittivat loistavaa ammattitaitoa.
Vatsastapuhujan esitys koiran kanssa oli sellainen etten millään voi keksiä miten ihminen sai koiran toimimaan niin luontevasti.

Pertti, Littoinen
PER, 22 MAA 2013
4.5
Mahtavaa!

Ensinnäkin lippujen varaus oli todella helppoa ja kaikki toimi erittäin hyvin. Moulin Rouge oli mahtava kokemus, show oli erittäin hyvä ja ruoka maistuvaa. Palvelu erinomaista. Suosittelemme!

Seija, Imatra
SUN, 03 MAA 2013
4.5
Moulin Rouge 15.2.2013

Pariisissa käyvien on nähtävä esitys ainakin kerran elämässään. Se on tyypillistä Pariisin historiaa ja muualla ei vastaavia ole. Pariisiliput järjesti kaiken hienosti netin kautta. Printti varausvahvistuksesta kannattaa ottaa mukaan. Paikalle on mentävä ajoissa kuten on suositeltu. Jonot etenevät nopeasti (ovelta omalle paikalle takkien jättämiseen ja varauksen näyttämiseen meni max 10 min. Toivomuksena voisi vielä olla paikkakartta ja paikkatoivomusten esittäminen.

Leena, helsinki
MAA, 18 HEL 2013
4.5
Vanha Moulin Rouge

Ihan hyvä esitys, tiivis tunnelma kun shampanja+showlippu-paketin ostajat tungettu samaan pöytään ruokailijoiden kanssa...Ja vielä meidän saapuminen kesken heidän ruokailun.

Raija, Helsinki
PER, 15 HEL 2013
4.5

Tietoja

Moulin Rouge, Ticmate.fi

Moulin Rouge
Please show up 30 min. before start at:

Moulin Rouge
Aukiolo-ajat
Show sis. 1/2 pulloa shamppanjaa päivittäin klo 21:00 ja perjantaina ja lauantaina 23:00
Päivällinen ja show
Päivittäin klo 19:00

Ohjeet

Ohjeet
Ota maanalainen Blanche-asemalle

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin