Venetsian parhaat + Canal Granden vesitaksimatka

Venetsian parhaat + Canal Granden vesitaksimatka

Hinta/henkilö alkaen € 85.00

Näe Venetsian kaikki keskeiset kohtee tällä melkein-yksityiskierroksella, johon osallistuu 10 henkeä tai vähemmän. Kierrokseen kuuluu tunnin vesitaksimatka Canal Grandella, Pyhän Markuksen tuomiokirkko, Marco Polon talo, Campo SS Giovanni Paolo ja kuuluisa Huokausten silta.

Kohokohdat:
- Tunnin tasokas vesitaksiajelu Canal Grandella, tutustuen sen ympäristöön Venetsian kauneimmasta elementistä, vedestä käsin!
- Ohita jonot ja näe Pyhän Markuksen tuomiokirkon mosaiikit läheltä
- Kierros tuomiokirkossa ja sisäänpääsy sen kuuluisille terasseille
- Taattu pieni ryhmäkoko, max. 10 henkeä

Koe Venetsian parhaat puolet vedestä, maasta ja ilmasta
Kierros alkaa Canal Grandelta, kaupungin päävesiväylältä, jonka varrella on ainakin 50 palatsia, kuusi kirkkoa, neljä siltaa ja kaksi toria. Tällä kierroksella näet osan näistä upeista nähtävyyksistä.

Päästyämme takaisin maalle, suuntaamme suoraan päänähtävyydelle. Pyhän Markuksen tuomiokirkon rakentaminen kesti 800 vuotta, ja se pitää sisällään useita reliikkejä ja monumentteja - ostettuja tai varastettuja - eri puolilta Euroopasta ja Aasiasta. Jonot tähän kirkkoon voivat olla pitkät, mutta kierrokseemme kuuluun jonon ohi -sisäänpääsy, joten pystymme aloittamaan kierroksen suoraan sisältä.

Seuraavaksi lähdemme kävelykierrokselle, joka kuljettaa sinut Venetsian keskeisimmille nähtävyyksille, sekä ei-niin-tunnettuihin kohteisiin. Käymme Marco Polon talolla, jossa kuulemme tästä venetsialaisesta pojasta joka lähti eräänä päivänä merille ja palasi kertoen tarinoita Kiinasta. Käymme myös Campo SS Giovanni Paolo -aukiolla, josta löytyy arkkitehtuurin sekoitus eri aikakausilta, ja Huokausten sillalla.

Kierros päättyy kuuluisalle Rialton sillalle, jolla on upea marmorinen rakenne, ja se maksoi Venetsialle omaisuuden rakentaa, mutta oli totisesti sen väärti.

Kierros on englanniksi.

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tulee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi kierrokselle.

Mistä kierros alkaa?
Kierros alkaa Dogen Palatsin edestä laguunin puolelta. Ponte della Paglia -silta, jolta on näkymät Ponte dei Sospiri'lle (Huokausten sillalle), sijaitsee kierroksen alkupisteen vieressä. Olethan paikalla 15 minuuttia ennen kierroksen alkua.

Miten kauan kierros kestää?
Kierros kestää 3 tuntia.

Onko kierrokselle pukeutumiskoodia?
Kyllä, sisäänpääsy uskonnollisiin kohteisiin edellyttää tiukan pukeutumiskoodin noudattamista. Polvet ja olkapäät eivät saa näkyä, ja tämä koskee sekä miehiä että naisia. Kumpikaan, City Wonders eikä Ticmate, ei ole missään vastuussa, mikäli asiakkaan sisäänpääsy evätään epäasiallisen pukeutumisen takia.

Onko lasten lippuja saatavilla?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 6–15-vuotiaille. Alle 6–vuotiaat lapset pääsevät kierrokselle ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Tärkeää tietoa:
- Ethän tuo mukanasi isoja laukkuja, tripod-kameranjalkoja tai reppuja tälle kierrokselle. Niitä ei saa tuoda mukana Pyhän Markuksen tuomiokirkkoon ja ne pitää laittaa säilöön matkalaukkusäilytykseen alueen ulkopuolelle. Saatat menettää osan kierroksesta mikäli joudut viemään tavaroitasi säilytykseen.

- Kierros päättyy Rialton sillalle

- Kierros sisältää aika paljon kävelyä ja myös nousua jyrkkiä portaita pitkin Pyhän Markuksen tuomiokirkon terasseille mennessä. Suosittelemme jalkaan mukavia kenkiä.

- Olemme pahoillamme, ettemme voi ottaa tälle kierrokselle rullatuolilla liikkuvia tai muuten liikuntarajoitteisia henkilöitä. Kierrokselle ei myöskään voi tulla lastenvaunujen eikä -rattaiden kanssa.

- Valokuvaus on sallittua lähes koko kierroksen ajan; valokuvaus on kuitenkin kielletty Pyhän Markuksen tuomiokirkossa.

- Osa vierailemistamme kohteista ovat hyvin kuumia, koska ne sijaitsevat suorassa auringonpaahteessa ilman suojaa. Suosittelemme ottamaan mukaan kierrokselle lämpimällä kelillä hatun, aurinkosuojan ja vesipullon.

Tietoja

Venetsian parhaat + Canal Granden vesitaksimatka
Kierros alkaa Dogen Palatsin edestä laguunin puolelta. Ponte della Paglia -silta, jolta on näkymät Ponte dei Sospiri'lle (Huokausten sillalle), sijaitsee kierroksen alkupisteen vieressä. 

Venetsian parhaat + Canal Granden vesitaksimatka
Aukiolo-ajat
Kierros alkaa klo 14.30 (ajalla 1.4.-31.10.).

Ohjeet

Ohjeet
Klikkaa karttaa alapuolella nähdäksesi kohtaamispaikan sijainnin:

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin