Venetsian parhaat ja Dogen palatsi

Venetsian parhaat ja Dogen palatsi

Hinta/henkilö alkaen € 77.00

Venetsian parhaat ja Dogen palatsin -combokierros on erinomainen kaikille, joilla on vain vähän aikaa Venetsiassa, mutta jotka haluavat silti nähdä kaikki Venetsian huippukohteet. Näet upeita nähtävyyksiä kuten Rialton sillan ja pääset kierrokselle sisälle sekä Pyhän markuksen tuomiokirkkoon että Dogen palatsiin. Käymme myös rauhallisemmilla paikoilla reitillämme pitkin Venetsian mutkittelevia kujia ja aukioita. Saat kiinni tunnelmasta, miltä tuntuisi elää tässä kelluvassa kaupungissa.

Kohokohdat:
- Tutustu Venetsian historian kiehtoviin tarinoihin 3,5 tunnin kävelykierroksella
- Dogen palatsin saleissa ja käytävillä uppoudut vielä syvemmälle Venetsian historiaan
- Näe Pyhän markuksen tuomiokirkko ja ohita jonot sisäänkäynnille
- Nouse kirkon kuuluisalle terassille ja nauti näkymistä Pyhän Markuksen aukiolle
- Taattu pieni ryhmäkoko max. 20 henkilöä 

Näe Venetsian parhaat nähtävyydet sekä Pyhän Markuksen tuomiokirkko ja Dogen palatsi
Kierros alkaa Venetsian pakolliselta nähtävyydeltä, Rialton sillalta. Kierroksemme kulkee pitkin Venetsian mutkittelevia katuja ja pieniä siltoja kaupungin ydinkeskustaan. Pääset vierailemaan Marco Polon talossa ja kuulet kertomuksen siitä, miten tämä venetsialainen lähti eräänä päivänä merelle ja palasi takaisin kertoen tarinoita Kiinasta. Kuulet Venetsian historiasta ja kulttuurista - miten asuttamattomasta suomaasta tuli yksi maailman suosituimmista turistikohteista.

Näet kierroksen aikana aukiot Campo SS Giovanni e Paolon ja Campo Santa Maria Formosan, jotka pursuavat elämää ja joissa Bysantin vaikutus, Renesanssin ja modernin ajan rakennukset rinnakkain symboloivat kaupungin kehitystä.

Näet Huokausten sillan matkalla kaupungin sydämeen, Pyhän Markuksen aukiolle. Hämmästy Venetsian kulttuurin monipuolisuutta, jossa idän arkkitehtuuri ja lännen suunnittelu sekoittuvat tuomiokirkon kupolin sipulin tyylissä.  Pyhän Markuksen tuomiokirkkon sisällä pääset näkemään sen kauniit frescot. Kierros sisältää myös pääsyn Pyhän Markuksen tuomiokirkon kuuluisille terasseille, joilta avautuu kauniit näkymät yli aukion.

Kierroksen lopuksi pääsemme Dogen palatsiin. Palatsi on toiminut Venetsian herttuan kotina ja kaupungin tuomioistuimena, ja ollut näin Venetsian, ja samalla yhden maailman vanhimman tasavallan, keskipiste pitkän aikaa. Tutustumme kaikkiin keskeisimpiin palatsin kohteisiin, jotka ovat avoinna yleisölle. Dogen palatsin kierros on täydellinen tapa vetää yhteen päivän kokemukset Venetsian historiasta ja kulttuurista.

Kierros on englanniksi.

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tulee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi kierrokselle.

Mistä kierros alkaa?
Kierros alkaa pronssisen miespatsaan edestä Campo S. Bortolomiolta, Rialton sillan San Marcon (Pyhän Markuksen) puolelta. Olethan paikalla 15 minuuttia ennen kierroksen alkua.

Miten kauan kierros kestää?
Kierros kestää 4 tuntia.

Onko kierrokselle pukeutumiskoodia?
Kyllä, sisäänpääsy uskonnollisiin kohteisiin edellyttää tiukan pukeutumiskoodin noudattamista. Polvet ja olkapäät tulee olla peitettynä, ja tämä koskee sekä miehiä että naisia. Kumpikaan, City Wonders eikä Ticmate, ei ole missään vastuussa, mikäli asiakkaan sisäänpääsy evätään epäasiallisen pukeutumisen takia.

Onko lasten lippuja saatavilla?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 4–14-vuotiaille. Alle 4-vuotiaat lapset pääsevät kierrokselle ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Tärkeää tietoa:
- Ethän tuo mukanasi isoja laukkuja, tripod-kameranjalkoja, isoja sateenvarjoja tai reppuja tälle kierrokselle. Niitä ei saa tuoda mukana Pyhän Markuksen tuomiokirkkoon ja ne pitää laittaa säilöön matkalaukkusäilytykseen alueen ulkopuolelle. Saatat menettää osan kierroksesta mikäli joudut viemään tavaroitasi säilytykseen.

- Kierros päättyy Dogen palatsille.

- Kierros sisältää aika paljon kävelyä ja myös nousua jyrkkiä portaita pitkin Pyhän Markuksen tuomiokirkon terasseille mennessä. Suosittelemme jalkaan mukavia kenkiä.

- Pahoittelemme, ettemme voi ottaa tälle kierrokselle rullatuolilla liikkuvia tai muuten liikuntarajoitteisia henkilöitä. Kierrokselle ei voi myöskään tulla lastenvaunujen eikä -rattaiden kanssa.

- Valokuvaus on sallittua lähes koko kierroksen ajan; valokuvaus on kuitenkin kielletty Pyhän Markuksen tuomiokirkossa.

- Osa vierailemistamme kohteista ovat hyvin kuumia, koska ne sijaitsevat suorassa auringonpaahteessa ilman suojaa. Suosittelemme ottamaan mukaan kierrokselle lämpimällä kelillä hatun, aurinkosuojan ja vesipullon.

 

Tietoja

Venetsian parhaat ja Dogen palatsi
Kierros alkaa pronssisen miespatsaan edestä Campo S. Bortolomiolta, Rialton sillan San Marcon puolelta.

Venetsian parhaat ja Dogen palatsi
Aukiolo-ajat
Kierros järjestetään huhtikuusta marraskuuhun. Katsothan kalenterista haluamasi ajankohdan tarkan kierrospäivän ja -ajan.

Ohjeet

Ohjeet
Katso kohtaamispaikan sijainti klikkaamalla allaolevaa kartta.

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin