Päiväretki Berchtesgadeniin ja Kotkanpesään

Päiväretki Berchtesgadeniin ja Kotkanpesään

Hinta/henkilö alkaen € 51.00

Lähde mukaan maisema-ajelulle Saksan Alppitielle, joka kulkee läpi upeiden laaksojen Berchtesgadeniin. Obersalzbergin vuorella sinulla on mahdollisuus vierailla NS (kansallissosialismin/natsismin) - näyttelykeskuksessa (sisäänpääsy ei sisälly hintaan, vaan maksaa €17,50).

Erikoisbussi ja kiven läpi kulkeva hissi vie sinut Kotkanpesä-loma-asunnolle (yleensä avoinna toukokuun puolivälistä lähtien), jonka natsipuolue rakensi Hitlerin 50. syntymäpäivän kunniaksi. (Sisäänpääsy ei sisälly hintaan, vaan maksaa €18).

Mikäli sääolosuhteet ovat haastavat esim. lumen, jään tai sumun takia, retki vie sinut Kotkan pesän sijaan Berchtesgadenin kuuluisalle suolakaivokselle.

Retki järjestetään saksaksi ja englanniksi.

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi retkelle.

Mistä retki alkaa?
Kierros alkaa Bahnhofplatzilta Karstadt-tavaratalon edestä. Olethan paikalla 20 minuuttia ennen kierroksen alkua, nouse bussiin ja valitse paikkasi.

Kuinka kauan retki kestää?
Berchtesgaden ja Kotkanpesän retki kestää 10 tuntia.

Onko lasten lippuja saatavilla?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 4–14-vuotiaille lapsille. Alle 4-vuotiaat lapset pääsevät kierrokselle ilmaiseksi, mikäli he jakavat istuinpaikan maksavan aikuisen kanssa.

Tietoja

Päiväretki Berchtesgadeniin ja Kotkanpesään
Retki alkaa Karstadt-tavaratalon edestä Bahnhofplatzilta.
Bahnhofplatz 7
80335 München

Päiväretki Berchtesgadeniin ja Kotkanpesään
Aukiolo-ajat
Retki järjestetään ma ja pe klo 8.30 (huhti-lokakuussa).

Ohjeet

Ohjeet
Mene U-bahnilla U1, U2, U7 tai U8 / raitiovaunulla 16, 17, 19, 20, 21, 22, N16, N19 tai N20 Hauptbahnhofille (päärautatieasemalle).

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin