Päiväretki Comojärvelle

Päiväretki Comojärvelle

Hinta/henkilö alkaen € 101.00

Jätä Milanon kiire ja vilinä taaksesi ja suuntaa lähialueiden maaseudulle. Upeat alpit, järvet, huvilat ja Sveitsin raja odottavat sinua vain tunnin matkan päässä kaupungin sykkeestä. Tällä kiertoajelulla koet Luganon, Comojärven ja Bellagion parhaat puolet.

Kohokohdat:
- Kokopäivän retki Comojärvelle, Luganoon ja Bellagioon
- Nauti kahden tunnin risteilystä Comojärvellä
- Vieraile kauniissa Bellagion kaupungissa, joka tunnetaan myös "Comojärven helmenä"
- Nauti vapaa-ajasta shoppailemalla suklaata ja muita herkkuja Luganossa, Sveitsissä

Ensimmäinen pysähdyspaikkamme on Como. Täällä nousemme laivaan, ja vietämme kaksi tuntia järvellä risteillen. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus ihailla kuvankauniita maisemia ja nähdä varakkaiden ja kuuluisuuksien huviloita ympäri järveä. Comojärvi on tunnettu julkkisten lomakohde, ja risteilyn aikana opas osoittaa sinulle George Clooneyn ja Richard Bransonin huvilat, sekä huvilat, joissa kuvattiin Star Wars ja James Bond -elokuvien kohtauksia.

Seuraavaksi matka jatkuu kuuluisaan Bellagion kaupunkiin, "Comojärven helmeen". Bellagiossa sinulla on vapaa-aikaa tutustua kaupunkiin ja vaikkapa tehdä ostoksia, rentoutua ja syödä paikallista ruokaa.

Tämän jälkeen suuntaamme Luganoon. Alle tunnin ajomatkan jälkeen ylitämme Italia-Sveitsi-rajan. Maisemaajelu kulkee alppien juurilla ja "Sveitsin Monte Carlo" eli Lugano sijaisee saman nimisen järven rannalla. Tämä italiankielinen kaupunki on yksi Sveitsin suosituimmista ja myös kuuluisuuksien suosimista turistikohteista.

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi kiertoajelulle.

Mistä retki alkaa?
Kiertoajelu alkaa ompelupatsaan "Ago, Filo, e Nodo" (neula, lanka ja solmu) juurelta, Cadornan juna-aseman edessä, joka sijaitsee osoitteessa Piazzale Luigi Cadorna.

Kuinka kauan kiertoajelu kestää?
Kiertoajelu kestää noin 10,5 tuntia.

Onko lasten lippuja saatavilla?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 2–14-vuotiaille lapsille. Alle 2-vuotiaat lapset pääsevät retkelle ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Tarvitsenko retkelle viisumia?
Huomioithan, että tarvitset Sveitsiin mennessä voimassa olevan viisumin passissasi, ota selvää viisumivaatimuksista täältä.

Tietoja

Päiväretki Comojärvelle
Tapaamme ompelupatsaan "Ago, Filo, e Nodo" (neula, lanka ja solmu) juurella, Cadornan juna-aseman edessä, joka sijaitsee osoitteessa Piazzale Luigi Cadorna.

Päiväretki Comojärvelle
Aukiolo-ajat
1.–31.5.: torstaisin ja lauantaisin klo 8.30.
1.6.–31.10.: tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin klo 8.30.

Ohjeet

Ohjeet
Mene junaradalla M1 tai M2 (punainen tai vihreä linja) määränpäähän Cadorna FNM-Triennale exit. Iso ompelupatsas on uloskäynnin tuntumassa kaakkoispäädyssä asemaa.

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin