Päiväretki Nürnbergiin

Päiväretki Nürnbergiin

Hinta/henkilö alkaen € 51.00

Münchenin matkalla ei kannata jättää väliin vierailua kuuluisaan Nürnbergiin, jonka historia ulottuu keskiaikaan. Lähde kanssamme mielenkiintoiselle kokopäivän retkelle tähän kiehtovan historialliseen kaupunkiin!

Nürnberg tunnetaan keisarillisista ja keskiaikaisista valtiopäivistä, reformaatiosta, Albrecht Dürerista, kansallissosiaalisen puolueen paraateista ja Nürnbergin oikeudenkäynnistä.

Tässä historiallisessa kaupungissa voit aistia edelleen Saksan suurvallan ajan glamourin: upeat linnat, kaupungin muurit, lukuisat kirkot, monumentit ja puolipuiset talot hurmaavat siellä kävijän. Myös natsit ovat rakentaneet kaupunkiin omia monumenttejään, jotka kuvaavat Hitlerin ja kolmannen valtakunnan johtajien suuruudenhulluutta.

Kaupungin dokumentaatiokeskus antaa perusteellisen kuvan tästä synkästä ajasta Saksan historiassa (5 euron lisämaksusta).

Kierros on saksaksi ja englanniksi.

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi retkelle.

Mistä retki alkaa?
Kierros alkaa Bahnhofplatzilta Karstadt-tavaratalon edestä. Olethan paikalla 20 minuuttia ennen kierroksen alkua, nouse bussiin ja valitse paikkasi.

Kuinka kauan retki kestää?
Nürnbergin retki kestää 10 tuntia.

Onko lasten lippuja saatavilla?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 4–14-vuotiaille lapsille. Alle 4-vuotiaat lapset pääsevät kierrokselle ilmaiseksi, mikäli he jakavat istuinpaikan maksavan aikuisen kanssa.

Tietoja

Päiväretki Nürnbergiin
Retki alkaa Bahnhofplatzilta Karstadt-tavaratalon edestä.
Bahnhofplatz 7
80335 München

Päiväretki Nürnbergiin
Aukiolo-ajat
Retki järjestetään torstaisin klo 8.30 alkaen (huhti-lokakuussa).

Ohjeet

Ohjeet
Mene U-bahnilla U1, U2, U7 tai U8 / raitiovaunulla 16, 17, 19, 20, 21, 22, N16, N19 tai N20 Hauptbahnhofille (päärautatieasemalle).

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin