Kokopäivän viinimaa -retki

Kokopäivän viinimaa -retki

Hinta/henkilö alkaen € 93.80

Tämä kokopäivän viinimaan retki vie sinut Kalifornian parhaimmalle viinialueelle, Napa Valleyhin. Napa Valley sijaitsee 80 km päässä San Franciscosta ja se tunnetaan Pohjois-Amerikan parhaimmista viineistä.

Kierros alkaa San Franciscosta ja jatkuu kohti kohteita Marina District, Presidio ja yli Golden Gate sillan. North Vista Pointissa pidämme 10 minuutin valokuvaustauon, ennen kuin siirrymme kuvankauniisiin Marin Countyn ja sen jälkeen Etelä-Carnerosin viinimaan maisemiin, joka sijaitsee etelään Sonomasta.

Kokopäivän viiniretki sisältää vierailun 3-5 erilaiselle viinitilalle Napa Valleyllä, sekä massatuotannon että pienempien erien tiloille. Kierros on sekä hauska että informatiivinen. Koko päivän viininmaistelujen ja viinitilojen maisemien jälkeen palaamme takaisin San Franciscoon noin klo 17-18.00.

Kesto: 8-9 tuntia

Tärkeää tietoa:
- E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi retken alkupisteeseen lunastettavaksi, osoite on City Sightseeing, 2800 Leavenworth Street (Beach Street & Jefferson Street -katujen välissä)

- Joidenkin viininmaistelujen hinta ei sisälly lipun hintaan ja ne vaihtelevat riippuen viinivalikoimasta (noin $5 per henkilö).

- Lapset voivat osallistua kierrokselle, mutta sinun tulee olla 21 vuotta täyttänyt tai vanhempi maistellaksesi viinejä.

- Lasten lippuja on saatavilla 5-11-vuotiaille lapsille. Alle 5-vuotiaat lapset pääsevät retkelle ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Tietoja

Kokopäivän viinimaa -retki
Sinun tulee vaihtaa e-lippusi/voucherisi lippuihin paikan päällä osoitteessa
City Sightseeing, 1331 Columbus Avenue (North Point St. & Beach St. välissä), San Francisco, CA 94133

Kokopäivän viinimaa -retki
Aukiolo-ajat
Kokopäivän viinimaa -retki starttaa päivittäin klo 9.00.

Ohjeet

Ohjeet
Kierroksesi starttaa City Sightseeing -toimistolta!

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin