Kultaisen sarven retki

Kultaisen sarven retki

Hinta/henkilö alkaen € 30.00

Osallistu Kultaisen sarven retkelle: koe Eyüp-sultaanin moskeija ja hauta, Miniatürk ja nouse gondolihissillä kukkulan huipulle Pierre Loti Coffee Houseen ja nauti näkymistä yli Kultaisen sarven.

Vieraile yhdessä maailman pyhimmissä paikoissa Mekan, Medina ja Jerusalemin jälkeen, Eyüp-sultaanin moskeijalla ja haudalla. Joka päivä moskeijalla vierailee tuhansia ihmisiä. Eyüp-El-Ensari oli Profeetta Muhammedin ystävä ja lipunkantaja, joka kuoli Arabien Konstantinopolin piirityksen aikaan 600-luvulla. Hänen hautansa on Istanbulin tärkein islamilainen pyhä paikka.

Eyüp-sultaanin moskeijan vierailun jälkeen noustaan gondolihisseillä Pierre Loti Coffee Houseen, joka sijaitsee vehmaalla kukkulalla, josta voi ihailla uskomattomia panoraamanäkymiä Kultaiselle sarvelle. Gondolihissi tarjoaa myös päätähuimaavat näkymät Kultaiselle sarvelle - se nousee ylös kahvilaan 550 metrin matkan vain 115 sekunnissa. Kahvila on saanut nimensä ranskalaisen kirjailija-runoilija Pierre Lotin mukaan, joka rakasti Istanbulia ja tapasi kirjoittaa tässä kahvilassa maisemia ihaillen.

Seuraavaksi retki jatkuu Miniatürkiin, joka on yksi maailman isoimmista pienoismallimaailmoista. Näyttely sisältä mittakaavan mukaisia malleja Istanbulin, Anatolian ja entisen Osmanien valtakunnan kuuluisasta arkkitehtuurista. Teemapuisto kuvastaa turkkilaisen kulttuurin uudelleen heräämistä ja sen rikasta historiaa, sekä esittelee muuttuvaa elämäntapaa yhteiskunnan eri vaiheissa.

Retki sisältää myös mahdollisuuden käydä kauppakeskuksessa, josta löydät erilaisia Istanbulin tuliaisia.

Kesto: 3 tuntia, klo 14.00-17.00.

Retken keskeisimmät paikat:

- Eyüp-sultaanin moskeija ja hauta

- Pierre Loti Coffee House

- Miniatürk 

Lipun hintaan sisältyy: kuljetus (meno & paluu) Istanbulin keskustan hotelleista, sisäänpääsymaksut ja osaava opas.

Tärkeää tietoa:

- E-liput lähetetään sähköpostiisi heti varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tulee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi retkelle.

- Hintaa sisältyy ilmainen kuljetus, sekä mennessä että tullessa, keskustan hotelleista, jotka sijaitsevat lähellä Taksim Sq., Sultanahmet'iä ja Aksaray'tä. Ennen varauksen vahvistamista, sinulta kysytään hotellisi nimeä, jotta kuljetus voidaan järjestää. Jos oleskelet lentoaseman tai Istanbulin Aasian puoleisissa hotelleissa, saatetaan kuljetuksesta pyytää lisämaksu, tai sinua pyydetään saapumaan kierroksen alkupisteeseen Istanbulin keskustaan. 

- Kierros alkaa klo 14.00, mutta koska sinut ensin noudetaan hotellistasi, pyydämme sinua ystävällisesti soittamaan kierroksen järjestäjille noin vuorokautta ennen, jotta saisit tarkan noutoajan ja välttyisit näin turhalta odottamiselta hotellin aulassa. Puhelinnumero löytyy selkeästi merkittynä lähettämästämme voucherista/e-lipusta.

- Kierros on englanniksi.

- Lastenliput 3–7-vuotiaille. Alle 3-vuotiaat lapset ilmaiseksi maksavan aikuisen kanssa.

- Minimiosallistujamäärä on kuusi henkilöä, jotta kierros toteutuu.

- Kultaisen sarven retki on saatavilla maanantai- ja torstai-iltapäivisin.

Tietoja

Kultaisen sarven retki
Hintaan sisältyy ilmainen kuljetus (meno & paluu) Istanbulin keskustan hotelleista.

Kultaisen sarven retki
Aukiolo-ajat
Kesto: 3 tuntia, klo 14.00-17.00.

Ohjeet

Ohjeet
Retken loputtua saat kyydin takaisin hotellillesi.

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin