Hop-On Hop-Off Freestyle

Hop-On Hop-Off Freestyle

Hinta/henkilö alkaen € 98.30

San Franciscon monipuolisin sightseeing-paketti sisältää 48 tunnin Hop-On Hop-Off -passin neljällä erilaisella kiertoajelureitillä, jonka lisäksi voit valita kolme tai viisi lisäkierrosta tai -nähtävyyttä.

Pääset tutustumaan Downtown San Franciscoon ja sen keskeisimpiin nähtävyyksiin kuten Fisherman's Wharf, Union Square, Chinatown, City Hall, Lombard Street, the Ferry Building ja Pier 39. Ylitä ikoninen Golden Gate silta ja vieraile charmikkaassa Sausaliton kaupungissa, josta löydä lukuisia taidegallerioita, putiikkeja ja viihtyisiä rantakahviloita. Voit mennä kävelylle Golden Gate puistoon ja nähdä California Academy of Sciencesin. Voit myös tutustua jännittäviin kaupunginosiin San Francisco Night -iltakiertoajelulla

Hop-On Hop-Off -kiertoajeluiden lisäksi pääset katsomaan myös joitakin San Francison suosituimmista nähtävyyksistä. Voit valita kolme tai viisi seuraavista: Koe suurimmat jättipunapuut Muir Woodsissa Hop-On Hop-Off -kiertoajelulla Sausalitosta (sisäänpääsy Muir Woodsiin ei sis. hintaan); näe täpläkidushait Aquarium of the Bayssä; näe San Franciscon horisontti vedestä risteilyllä lahdella tai jännittävällä Rocket Boat -ajelulla. Pyöräile Golden Gate sillan yli, aja GoCarilla satama-alueella ja nauti illallinen yhdessä kaupungin monista suosituista ravintoloista 25 dollarin lahjakortilla. Tutustu Mikki Hiiren luojan elämään Walt Disney Family Museumilla, ylläty Ripley's Believe it or Not! -näyttelyssä tai lähde lauttamatkalle Angel Islandille ja Sausalitoon, ja pääset nauttimaan myös näkymistä Alcatraz-saarelle ja Golden Gate sillalle.

Yhdellä lipulla saat siis:

- Hop-On Hop-Off Downtown kiertoajelu kaksikerrosbussilla
- Hop-On Hop-Off Golden Gate Bridge & Sausalito -kiertoajelu
- Hop-On Hop-Off Park -kiertoajelu
- San Francisco Night -iltakiertoajelu

Katso KARTTA tästä!

Valittavanasi olevat 3 tai 5 nähtävyyttä tai kierrosta:

- California Academy of Sciences
- San Franciscon lahden risteily
- Muir Woods -kiertoajelu (Sausalitosta)
- Aquarium of the Bay
- Ripley's Believe It or Not!
- Walt Disney Family Museum
- Rocket Boat
- 1 tunnin GoCar-kierros
- 3 tunnin pyörän vuokraus
- Angel Islandin lauttamatka
- Sausaliton tai Tiburonin lauttamatka
- $25 ravintolalahjakortti 
- Airport Shuttle -lentokenttäkuljetus (lentokentältä)

Tärkeää tietoa:

- E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi vaihdettavaksi lippuihisi City Sightseeing -toimistoon.

- Valitset kolme tai 5 lisäkierrosta tai -nähtävyyttä vaihtaessasi voucheria lippuihisi.

- Kun olet vaihtanut e-lippusi/voucherisi lippuihisi, voit kulkea vapaasti busseilla miten paljon haluat ja jäädä pois kyydistä millä tahansa pysäkillä 48 tunnin ajan. 

- Lasten lippuja on saatavilla 5-11-vuotiaille lapsille. Alle 5-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

 

Tietoja

Hop-On Hop-Off Freestyle
Sinun tulee lunastaa lippusi e-lippuasi/voucheriasi vastaan osoitteessa
City Sightseeing, 1331 Columbus Avenue (North Point St. & Beach St. välissä), San Francisco, CA 94133.

Hop-On Hop-Off Freestyle
Aukiolo-ajat
Bussit liikennöivät päivittäin klo 9.00-18.00 välillä.

Ohjeet

Ohjeet
Kun olet vaihtanut e-lippusi/voucherisi lippuihisi, voit kulkea vapaasti busseilla miten paljon haluat ja jäädä pois kyydistä millä tahansa pysäkillä max. 72 tunnin ajan. 

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin