Hop On Hop Off Kiertoajelu Amsterdam

Hop On Hop Off Kiertoajelu Amsterdam

Hinta/henkilö alkaen € 20.50

Amsterdam City kiertoajelu Hop-on hop-off busseilla on helppo ja hauska tapa tutustua Amsterdamiin. Amsterdamin Hop-On Hop-Off kierrokset tarjoavat kaupungin parhaimmistoa. Varaa lippusi täältä!

Tutustu Amsterdamiin omaan tahtiisi avoimen bussin katolta Hop on Hop off kiertoajelullamme. Sinun tulee vain hypätä yhteen punaisista busseistamme ja olet matkalla Amsterdamin kierrokselle! Voit hypätä bussista pois milloin vain, kierrellä ympäriinsä ja hypätä taas seuraavan bussin kyytiin, kun on aika vaihtaa maisemaa. Helppo, edullinen ja mahtava kokemus.

Amsterdamin kaupunkiajelu tarjoaa 10 eri pysäkkiä:

Pysäkki 1: Keskusasema - Pysäkki 2: Nieuwezijds Voorburgwal - Pysäkki 3: Westerkerk - Pysäkki 4: Leidseplein - Pysäkki 5: Museumplein - Pysäkki 6: Stadhouderskade/De Pijp - Pysäkki 7: Waterlooplein - Pysäkki 8: Amstel/Muntplein - Pysäkki 9: Damrak - Pysäkki 10: - Sint Nicolaaskerk.

Voit hypätä bussista pois ja tutustua kaikkiin Amsterdamin upeimpiin nähtävyyksiin, kuten Anne Frankin taloThe Van Gogh Museo, Kuninkaallinen Palatsi, Rembrandtin museotaloMadame Tussauds AmsterdamAmsterdam DungeonPunaisten lyhtyjen kortteli ja monia, monia muita!

Katso reitit kartasta!

Tärkeää tietoa:
- Lähdöt joka 20 minuutti ympäri vuoden.
- Ensimmäinen bussi lähtee klo 9 ja viimeinen lähtee kello 18:15.
- Liput ovat voimassa joko 24h tai 48h - rajaton matkustaminen.
- Liput ovat voimassa kuukauden niiden varaamisesta.
- Kaikissa busseissa on elävä selostus englanniksi ja hollanniksi sekä nauhoitettu selostus englanniksi, saksaksi, ranskaksi, espanjaksi, italiaksi ja venäjäksi.
- Tostie/e-lippu lähetetään sinulle kun olet vienyt varauksen loppuun ja sinun tulee esittää se paikan päällä päästäksesi bussiin. Voit hypätä bussiin miltä tahansa pysäkiltä, jolloin saat lippusi ja reittikartan.
- Lasten liput: 4-13-vuotiaille. Alle kolme vuotiaat lapset matkustavat ilmaiseksi maksavan aikuisen kanssa.
- Ei sisäänpääsymaksuja nähtävyyksiin tai museoihin. Ne kuuluvat lipun hintaan.
- Näe Amsterdam kokonaisuudessaan Hop-on Hop-off kiertoajelulla TÄÄLTÄ!

Tietoja

Hop On Hop Off Kiertoajelu Amsterdam

Hop On Hop Off Kiertoajelu Amsterdam
Aukiolo-ajat
Lähdöt päivittäin, vuoden ympäri. Katso lähtöajat vasemmalta.

Ohjeet

Ohjeet
Katso reitti - Klikkaa karttaan!

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin