Münchenin Hop-On Hop-Off Sightseeing

Münchenin Hop-On Hop-Off Sightseeing

Hinta/henkilö alkaen € 17.00

Hop-On Hop-Off -kiertoajelut ovat hauska ja kätevä tapa tutustua uuteen kaupunkiin! Saat hyvän yleiskuvan kuvan kaupungista, sekä näet missä eri kohteet sijaitsevat - ja päätät itse mitä näet ja milloin. Nouse bussiin ja jää kyydistä niin paljon kuin haluat lippusi voimassaoloajan.

EXPRESS CIRCLE -kierros on täydellinen turisteille, joilla on vain vähän aikaa. Tämän kierroksen aikana näet Münchenin kohokohdat avokattoisen kaksikerroksisen bussin kyydistä.

Jos EXPRESS CIRCLE ei riitä, kokeile GRAND CIRCLE -kierrostamme, ja näet koko Münchenin sinisen avokattoisen kaksikerroksisen bussimme kyydistä: historiallisen ajan monumentteineen ja modernin kansainvälisen kaupungin. EXPRESS CIRCLE -kierroksen ja keskustan lisäksi näet Nymphenburgin palatsin, olympiapuiston, BMW Worldin ja Schwabing/Siegestorin.

Katso kierrosten reittikartat TÄSTÄ!

Kohokohdat:
Alte Pinakothek, Neue Pinakothek, Artgaleries, Odeonsplatz, Nationaltheater, Marienplatz, kaupungintalo, katedraali, Viktualienmarkt, Hofbräuhaus. GRAND CIRCLE -kierrokseen sisältyy myös Karlsplatz (Stachus), Nymphenburgin palatsi, Olympiapuisto ja Olympiatorni, BMW Welt ja museo, Siegestor ja englantilainen puutarha.

Live-opastus saksaksi ja englanniksi. Audio-opastus saatavilla ranskaksi, espanjaksi, italiaksi, portugaliksi, venäjäksi, kiinaksi ja japaniksi.

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi Müncheniin.

Lippusi on voimassa VAIN valitsemanasi päivänä.

Kun olet Münchenissä, mene vaihtamaan e-lippusi bussipassiin Gray Line Sightseeingin toimistolle, jonka jälkeen voit aloittaa kiertoajelun. Hyppää kyytiin ja pois bussista millä tahansa pysäkillä. Pysäkeillä 1-6 on päivittäin lähtöjä joka 20 minuutti (EXPRESS CIRCLE & GRAND CIRCLE) sekä pysäkeillä 7-10 joka 60 minuutti (vain GRAND CIRCLE).

Kuinka kauan kiertoajelu kestää?
GRAND CIRCLE -kiertoajelu kestää kokonaisuudessaan 2,5 tuntia, jos et jää välillä pois kyydistä. Koko EXPRESS CIRCLE -kierros kestää yhden tunnin.

Onko lasten lippuja saatavilla?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 4–14-vuotiaille lapsille. Alle 4-vuotiaat lapset pääsevät kiertoajeluille ilmaiseksi mikäli jakavat istumapaikan maksavan aikuisen kanssa.

Tietoja

Münchenin Hop-On Hop-Off Sightseeing
Vaihda e-lippusi bussipassiin Gray Line Sightseeingin toimistolla Karstadt-tavaratalon edessä.
Bahnhofplatz 7
80335 München

Münchenin Hop-On Hop-Off Sightseeing
Aukiolo-ajat
Hop-On Hop-Off -bussit liikennöivät päivittäin:
Huhti-lokakuussa klo 9.40 alkaen.
Marras-maaliskuussa klo 10.00 alkaen.

Ohjeet

Ohjeet
Mene U-bahnilla U1, U2, U7 tai U8 / raitiovaunulla 16, 17, 19, 20, 21, 22, N16, N19 tai N20 Hauptbahnhofille (päärautatieasemalle).

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin