Kuumailmapallolento

Kuumailmapallolento

Hinta/henkilö alkaen € 214.30

Kokeile jotain unohtumatonta! Varaa paikkasi jännittävälle ja hauskalle kuumailmapallolennolle! Lennon kesto on 45 minuutista 1,5 tuntiin, jonka jälkeen on aika skoolata perinteisesti shamppanjalla. 

Lennon aikana voit ihastella upeita näkymiä linnun näkökulmasta yläilmoista. Näet paikat kuten Red Rock Mountains sekä kuuluisan Las Vegas stripin. Lennämme ilmojen halki kaupungin ja maaseudun yli.

Voit varata koko retkelle aikaa noin 4 tuntia, johon sisältyy kaikki kyydistä lentopaikalle turvallisuusohjeiden läpikäynnistä paluuseen takaisin tapaamispaikalle. Ota mukaasi kamera, videokamera tai kiikarit jos haluat, sekä niiden suojaksi jokin laukku/tasku.

Kesto: keskimäärin 4 tuntia

Tärkeää tietoa

-  Pian varauksesi vahvistamisen jälkeen saat e-lipun sähköpostiisi. Ole hyvä ja tulosta lippu ja ota se mukaasi matkalle.

- Kierros sisältää ilmaisen kyydin suurimmalta osalta hotelleista lähellä Las Vegas Stripiä ja keskustaa. Myöhemmin varauksen edetessä kysymme hotellisi tietoja. Haku on NOIN 1-2 tuntia ennen lentoaikaa.

- n. 24 tuntia ennen retkeäsi tulee sinun soittaa agentillemme ja sopia kyydistä/hakuajasta. E-lipustasi löydät agenttimme yhteystiedot.

- Kierros on englanniksi

- 10-vuotiaat lapset voivat myös osallistua lennolle

- Kaikki varaukset tulee olla uudelleen vahvistettuja lentoa edeltävänä iltana, jolloin sovitaan hotellilta hakuaika ja paikka. 

- Huomioithan: Kuumailmapallolennon suorittaminen on hyvin riippuvainen säätilasta. Vaatimuksena on vähintään 8 solmua/tunnissa, sekä ettei ole vaaraa myrskystä. Asiakkaiden turvallisuus on etusijalla. Vegas Balloon Rides pidättää oikeuden peruuttaa kuumailmapallolennon uhkaavan säätilan vuoksi tai muusta turvallisuussyystä. 

- Suosittelemme, että pukeudut kerroksittain. Aikaisin aamulla voi olla hyvinkin viileää ja päivällä puolestaan lämpötila lämpenee huomattavasti. Vaatteiden tulisi olla mukavat ja rennot, sillä kiipeät kuumailmapallon kyytiin ja pois sieltä.

- Pyydämme myös, että varaudut mukavin jalkinein. Ei avoimia sandaleja, korkokenkiä tai open-toe-kenkiä. 

- Kannattaa varautua myös hatulla.

Tietoja

Kuumailmapallolento
Tämä kierros sisältää kuljetuksen hotellilta.

Kuumailmapallolento
Aukiolo-ajat
Kuumailmapallolennolle voit varata aikaa noin 4 tuntia.

Ohjeet

Ohjeet

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin