Lontoo, Windsorin linna ja Hampton Court

Lontoo, Windsorin linna ja Hampton Court

Hinta/henkilö alkaen € 96.00

Lontoon kokopäiväkierrokseen sisältyy vierailu Windsorin linnalla ja Henrik VIII:n upeassa Tudor-palatsissa, Hampton Courtin palatsissa. Varaa lippusi kiertoajelulle täältä!

Kierros alkaa maisemakierroksella parlamenttiaukion ympäri, josta näkyy mahtava Westminster Abbey, jossa prinssi William ja Kate Middleton menivät naimisiin. Pääsemme myös ihailemaan Lontoon kuuluisimpia maamerkkejä, kuten St. Paulin katedraalia, The London Eye -maailmanpyörää, Big Beniä, Lontoon uusinta rakennusta The Shardia, Tower of Londonia ja monia muita!

Kierros jatkuu Windsorin linnaan, joka on ollut kuninkaallisen perheen koti jo 900 vuotta ja on edelleen kuningattaren virallinen asuinpaikka. Käymme valtion huoneistoissa ja aikaa jää vielä kierrellä linnan pihamaalla sekä St. Georgen kappelissa. 

Windsorin linnan jälkeen kierros jatkuu Hampton Courtin palatsiin. Britannian kuninkaat ja kuningattaret ovat asuttaneet palatsia sitten Henrik VIII:n ja se on tänä päivänä yksi maan suosituimmista turistikohteista. Hampton Court tunnetaan myös Tudor-palatsina ja sen upeat rakennukset, maailmankuulut puutarhat ja arvokas taidekokoelma ihastuttavat vierailijoita vuodesta toiseen.

Tärkeää tietoa:
- Retki on englanniksi.
- Liput lähetetään sähköpostilla, kun olemme vastaanottaneet maksun.
- Lippu on voimassa ainoastaan varattuna päivänä!
- Kesto: noin 10 tuntia.
- Lasten liput saatavilla 3-16-vuotiaille.
- Hinta sisältää sisäänpääsyn Hampton Courtin palatsiin. Sisäänpääsy Windsorin linnaan ei sisälly lipun hintaan, mutta voit hankkia pääsyliput erikseen paikan päältä.
- Hintaan ei sisälly ruokia eikä juomia.
- Lontoon päänähtävyyksien, Windsorin linnan ja Hampton Courtin palatsin kierros päättyy Lontoon Victorian linja-autoasemalle.

Tietoja

Lontoo, Windsorin linna ja Hampton Court
Victoria Coach Station,
164 Buckingham Palace Road,
London

Lontoo, Windsorin linna ja Hampton Court
Aukiolo-ajat
Huhti-lokakuu: joka tiistai ja perjantai klo 8:45

Ohjeet

Katso karttaa, Lontoo, Windsorin linna ja Hampton Court

Ohjeet
Victoria Station & Victoria Underground Station

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin