Monterereyn ja Carmelin kokopäiväretki

Monterereyn ja Carmelin kokopäiväretki

Hinta/henkilö alkaen € 140.40

Päiväretki alkaa matkaamalla etelään kuuluisalla Pacific Coast Highwayllä, California Highway 1:llä. Aloitamme Montereyn kuuluisalta Cannery Row'lta, jossa on mahdollisuus vierailla liikkeissä ja nauttia raikas lounas merenantimista. Kiertoajelu jatkuu rannikkoa pitkin pieneen kauniiseen kaupunkiin Pacific Groveen, joka on matkan varrella 17 Mile Driveen. Tämä kuuluisa tie kulkee upeiden kotien ja lumoavan rantaviivan tuntumassa, lähellä vihreitä maailmankuuluja golfkenttiä ja montereynsypressimetsää, joka on viimeinen jäljellä oleva metsä tätä harvinaista puulajia. Vierailemme myös Steinbeckin Cannery Row'lla Montereyssä. Täällä sinulla on aikaa vierailla myös Monterey Bayn akvaariossa.

Kiertoajelun viimeinen kohde on Pebble Beach Village. Lumoavaan Carme-by.the-Sea -kaupunkiin saavuttua on vapaata aikaa vierailla putiikeissa Ocean Avenuella tai kävellä valkohiekkaisella rannalla. Jos meillä on aikaa ja löytyy kiinnostusta, voimme vierailla myös historiallisessa Carmel Mission -kirkossa. Tällä kierroksella on myös mahdolliset lyhyet pysähdykset Half Moon Bayssä tai Santa Cruzissa. Palaamme takaisin San Franciscoon Piilaakson kautta, joka tunnetaan myös maailman high tech -pääkaupunkina.

Retken kohokohtiin lukeutuu:
- Pacific Coastal Highway 1*
- Santa Cruz - ranta- ja surffauskaupunki*
- Monterey -  kaupungin historiallinen keskusta, Cannery Row, maailmankuulu Monetery Bay Aquarium, Fisherman's Wharf
- 17 Mile Drive** - Lone Cypress (yksinäinen sypressi) ja Pebble Beach Golf -kenttä
- Carmel-by-the-sea - putiikkeja ja ravintoloita
- Piilaakso

* Kun tieolosuhteet sallivat

** Suljettu ammattilaisgolfkilpailuiden ja Concurs d'Elegance aikaan

Tärkeää tietoa:
- E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tulee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi retken alkaessa City Sightseeing-toimistoon, joka sijaitsee osoitteessa 2800 Leavenworth Street (Beach Street ja Jefferson Street välissä).

- Tämän retken hintaan sisältyy ilmainen nouto hotelleista, jotka ovat keskustan tai Fisherman's Wharfin lähellä. Varauksen vahvistamisen jälkeen 48 tunnin sisällä saat voucherin/e-lipun, jossa näkyy noutoaikasi.

- Lasten lippuja on saatavilla 5-11-vuotiaille lapsille. Alle 5-vuotiaat lapset pääsevät retkelle ilmaiseksi yhdessä maksavan aikuisen kanssa.

- Huomioithan, että min. 6 henkilöä tulee osallistua retkelle, jotta retki toteutuu.

- Huomioithan, että retken reitti ja osa pysähdyspaikoista saattaa vaihdella riippuen keli- ja liikenneolosuhteista.

Tietoja

Monterereyn ja Carmelin kokopäiväretki
Retki sisältää vierailun Montereyssä ja Carmelissä.

Monterereyn ja Carmelin kokopäiväretki
Aukiolo-ajat
Noutoaika hotellista on klo 8.00-9.00 välillä.

Ohjeet

Ohjeet
Hotellikuljetus on saatavilla keskustan ja Fisherman's Wharf alueiden hotelleihin.

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin