Opera Garnier

Opera Garnier

Hinta/henkilö alkaen € 119.00

Opéra Garnier tai yleisemmin Palais Garnier, myös kutsuttu Pariisin vanha oopperatalo esittää useimmiten upeita ballettiesityksiä. Opperatalo avattiin vuonna 1875. Näe nyt hulppea oopperatalo ja varaa täältä liput Opéra Garnieriin illallisella tai ilman!

Historiallisesti Opéra Garnier tunnetaan Pariisin oopperana tai yksinkertaisesti oopperana, koska se oli pääsijainen koti Pariisin oopperalle ja johtaa juurensa Pariisin oopperabalettiin vuodelle 1989, kunnes Opera Bastille avattiin Bastilleen. 

Palais Garnier on ehkä tunnetuin oopperatalo maailmassa, symboli Pariisille kuten Notre Damen katedraali, Louvre tai muut huippunähtävyydet. Osa sen kuuluisuudesta juontaa Gaston Leroux'n novelliin vuodelta 1910 "The Phantom of the Opera", josta myöhemmin tuli maailmankuulu musikaali Andrew Lloyd Webberin käsissä.

Voit valita kahdest eri lipusta: 

- Tavallinen lippu: Lippu oopperaan tai balettiin, liput kategoriassa 2 tai 3.

- Illallislippu:  Lippu oopperaan tai balettiin, liput kategoriassa 2 tai 3, PLUS kolmen ruokalajin illallinen esityksen jälkeen  Grand Cafe Capucines'issä, lähellä oopperataloa. Huom. juomat eivät sisälly hintaan.

Tärkeää tietoa: 

Liput ovat ns. "on request"-liput, joista meidän tulee saada viimeinen vahvistus lippujentoimittajaltamme, että lippuja on vielä saatavilla. Vahvistukseen menee max 48h. Jos/kun tilauksesi on vahvistettu lähetämme sinulle e-lippusi (2 lippua jos varasit myös illallisen) sähköpostitse PDF-tiedostona. Tämän jälkeen rahat veloitetaan tililtäsi. Jos liput ovat loppuunmyydyt, ilmoitamme siitä heti sähköpostitse ja kortiltasi otettu katevaraus poistuu.

- HUOM! Jos varaus menee läpi, tulee sinun tulostaa saamasi liput ja ottaa ne mukaasi oopperaan!

HUOMIOTHAN: Sivullamme näkyvä hinta on korkeampi kuin lippuun painettu hinta. Meidän hintamme sisältää varaus- ja käsittelykulut niin oopperatalolle, meille kuin lippujentoimittajallemme. Tästä syystä hinta on korkeampi kuin lippujen hinta oopperalta ostettuna. Meillä kuitenkin on yleensä pidempään saatavilla lippuja, kun ne ovat jo ovelta myyty loppuun. Kuitenkin, jos et halua maksaa käsittelykuluja, ethän jatka tilaustasi eteenpäin!

 

 

Tietoja

Opera Garnier
Opera Garnier
Place de l’Opéra 75009 Pariisi

Opera Garnier
Aukiolo-ajat
Avoinna vaihtelevasti, ole hyvä tarkasta kalenterista aukiolopäivät ja -ajat!

Ohjeet

Katso karttaa, Opera Garnier

Ohjeet
Lähin metroasema on "ooppera metroasema"

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin