Rooma päivässä

Rooma päivässä

Hinta/henkilö alkaen € 115.00

Jos todellakin haluat oppia ja nähdä kaiken Roomasta, varaa kokopäiväretki, jolla suosituimpien nähtävyyksien lisäksi ohitetaan tuntien jonot Colosseumiin ja Vatikaanin museoihin.

Kohokohdat:
- Nauti kahdeksan tunnin opastetusta retkessä ympäri Rooman
- Ohita useiden suosittujen nähtävyyksien pitkät jonot
- Opastettu kierros Colosseumilla ja Forum Romanumilla
- Näe Pantheon, Piazza Navona ja paljon muuta
- Käy Vatikaanin museoissa ja Sikstuksen kappelissa
- Ohitat jonot Pietarinkirkkoon kierroksen jälkeen

Koe Rooman kohokohdat
Retki alkaa Via dei Fori Imperiali Aivan aluksi suunnataan Colosseumille, jossa päästään kulkemaan gladiaattoreiden jalanjäljissä.

Seuraavaksi vuorossa on Forum Romanum, joka avulla voi kurkistaa elämään antiikin Roomassa, jossa vallitsijat ja tyrannit kuten Julius Caesar, Nero ja Claudius pitivät valtaa.

Tästä matka jatkuu kapitolille, joka tunnetaan myös nimellä Campidoglio. Aukion on suunnitellut Michelangelo, ja se tarjoaa upeat näkymät Piazza Venezian, Victor Emmanuele II -monumentin ja Mussolinin palatsin suuntaan. Täältä suuntaamme Rooman tunnetuimmalle suihkulähteelle nimeltään Trevi, älä unohda heittää sinne kolikkoa ennen kuin suuntaamme Pantheonille ja takaisin Piazza Navonalle.

Noin klo 12.45 pidämme lounastauon. Lounas on omakustanteinen (ei siis sisälly kiertokäynnin hintaan). Opas antaa mielellään vinkkejä ja suosituksia eri lounaspaikoista.

We meet again at 2:45PM at our agent's office which is very near the Vatican Museums.  
When In Rome Tours
Via Sebastiano Veniero 21 
00192 Roma  

(if you want to take at taxi, it is at your own expence.) 

Lounaan jälkeen retkeläiset suuntaavat Vatikaanin museoille. Näet Belvedere-pihan, Muusan huoneen, Gobeliinien gallerian ja tietysti upeat Rafaelin huoneet ja henkeäsalpaavan Sikstuksen kappelin. Sitten suuntaamme Pyhän Pietarin aukiolle, jonne kierroksemme päättyy. Jos haluat käydä kirkossa, oppaamme auttaa sinua ohittamaan sisäänpääsyjonon.

Kierros järjestetään englanniksi.

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan retkelle.

Mistä kierros alkaa?
Retki alkaa Via dei Fori Imperiali. Olethan paikalla hyvissä ajoin ennen retken alkua. Olethan paikalla 20 minuuttia ennen kierroksen alkua.

Mihin kierros päättyy?
Kierros päättyy Vatikaaniin.

Kuinka kauan retki kestää?
Retken pituus on noin 8 tuntia.

Onko retkellä voimassa pukukoodia?
Kyllä, Vatikaanissa on tiukat pukeutumissäännöt. Sekä miesten että naisten olkapäät ja polvet on oltava verhottu. Sandaalit hyväksytään.

Onko saatavilla lasten lippuja?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 7-17 vuotiaille. Alle 7-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Tärkeää tietoa:
- Vältät kaikki yleiset jonot, jotka voivat olla erittäin pitkiä, jopa useita tunteja. Kuitenkin tiettyinä päivinä kuten lomamaanantaipäivinä, viikonloppuina sekä kirkkopyhinä saattaa olla jonoja. Tätä ei voi välttää, mutta joka tapauksessa jonot ovat paljon lyhemmät kuin yleisissä jonoissa.
- Peruutuksia voi tulla hyvinkin lyhyellä varoitusajalla. Näin käydessä otamme heti yhteyttä sopiaksemme uudesta retkipäivästä tai täydestä korvauksesta.
- Turvallisuussyistä mukaan ei tulisi ottaa suuria laukkuja tai matkalaukkuja.
- Tämä on kävelykierros, koska Vatikaanin rajojen sisäpuolella ei sallita autoja. Laita jalkaan mukavat kävelykengät.

Erinomainen 4.3

4.3 4 customer reviews
Erinomainen kierros

Opas Chiara oli erittäin mukava ja asiantunteva
. Suosittelen ehdottomasti tätä.

Eija
SUN, 05 MAA 2017
4.3
Rooma päivässä

Upea kierros, mahtava opas, italialalinen Chiara aamupäivällä joka osasi kertoa hyvin ja mieleenpainuvasti Colosseumin, Forum Romanumin, Phanteomin ja Piazza Navonan historiasta. Mahtava päivä, paistoi aurinko ja satoi vettä kaatamalla koko ajan, mutta se ei menoa haitannut. Chiara, mi piacere molto, saluti da Finlandia //"iovanna&Giovanni" Iltapäivän Vatikaanikierros oli ehkä liian pitkä alkusepustukseltaan, mahtava muuten.

Johanna
TOR, 03 MAA 2016
4.3
Rooma päivässä

Varaaminen sujui oikein hyvin ja paikan päälläkin kaikki meni mainiosti, kun löysimme paikan mistä piti lähteä. Opas oli asiantunteva, se toki vähän vaikeutti tajuamista, kun hän puhui niin nopealla tahdilla englantia, niin aina ei tahtonut pysyä mukana :)

Taina, Parkano
TII, 16 KES 2015
4.3
Kävellen ympäri Roomaa

Oppaat sekä kaupungin nähtävyyskierroksella että Vatikaanissa olivat erinomaisia: asiantuntevia ja selkeitä. Osallistujista huolehdittiin antaumuksella, jopa bussikuskille kerrottiin missä meidät pitää jättää pois kyydistä. Lippuvaraus sujui joustavasti ja helposti, paikan päällä kaikki oli kuten luvattiin.

Kristiina, Kauttua
SUN, 14 HEI 2013
4.3

Tietoja

Rooma päivässä
KOKOONTUMISPAIKKA:
Via dei Fori Imperiali 1,
00187 Rome, Italy

Rooma päivässä
Aukiolo-ajat
Kiertoajelu joka
1/4-10/11: 08:45.
11/11-31/3: 09:00 ma, ke, pe. & La.

Ohjeet

Ohjeet
Colosseo Station, josta 4 minuutin kävely!

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin