Iltakierros ja gondola-ajelu

Iltakierros ja gondola-ajelu

Hinta/henkilö alkaen € 67.00

Jos Venetsian sanotaan olevan romanttinen kaupunki päiväsaikaan, niin odota vaan kun koet sen illan pimentyessä! Tällä kierroksella pääset kohteisiin, joihin yleisimmät turistikierrokset eivät ylety, ja kuulet kertomuksia Venetsiasta: miten siitä on tullut yksi maailman tunnelmallisimmista kaupungeista.

Jos haluat nähdä unelmiesi Venetsian, jossa kadut mutkittelevat ja vieri vieren olevista taloista pyykit ovat kuivumassa yli kanaalien, tämä Salattu Venetsia -kierros on sinulle. Me näytämme kaupungin romanttisuuden uudessa valossa ja eri näkökulmasta.

Kohokohdat:
- 2h 15min opastettu kävelykierros Venetsiassa illan pimentyessä
- Rentoudu jaetulla gondola-ajelulla, jota ohjaa aito paikallinen "gondaliere"
- Max. kuusi henkilöä per gondola
- Kaikki on valmiiksi järjestetty, joten voit keskittyä mm. gondola-ajeluun kaikilla aisteillasi
- Kierroksella taattu max. 24 hengen ryhmäkoko

Lähde kävelykierrokselle illan hämärtyessä
Seuraa opastasi läpi Venetsian hiljaisten katujen ja aukioiden, jotka tuntuvat lähes tunnistamattomilta, nyt kun turisteja ei ole joka puolella. Kävellessänne oppaasi kertoo tarinoita Ca'Dariosta, kirotusta (kummitus-)talosta, jonka omistajat ovat kohdanneet toinen toisensa jälkeen outoja kuolemantapauksia.

Paikallisten legendojen lisäksi kuulet ehkä vähän tutumpia kertomuksia. Näet Harry’s baarin kanaalin toisella puolella, jossa Ernest Hemmingway tapasi käydä pitkän kirjoituspäivän jälkeen. Näet perijätär Peggy Guggenheimin kodin, joka menetti isänsä Titanicin upotessa, mutta sai mahdollisuuden kerätä yhden maailman kiinnostavimmista taidekokoelmista. Entä oletko kuullut Othellosta? Näet talon, jossa Desdemonan uskotaan asuneen, jonka tarinan myöhemmin kirjasi ylös italialainen kirjailija ja sittemmin vei omiin nimiinsä William Shakespeare.

Kierros päättyy tunnelmalliseen gondola-ajeluun Venetsian rauhallisimmilla kanaaleilla. Rentoudu samalla kun ikoniseen raitapaitaan pukeutunut gondolier kuljettaa sinua näille veneille suunniteltuja vesireittejä pitkin. Gondolaan mahtuu max. 6 henkilöä, mikä tekee ajelusta intiimin ja rauhallisen.

Kierros on englanniksi.

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tulee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi kierrokselle.

Mistä kierros alkaa?
Kierros starttaa valkoisen, marmorista tehdyn Accademia di Belle Arti'n (Venetian Academy of Fine Arts) edestä. Olethan paikalla 15 minuuttia ennen kierroksen alkua.

Miten kauan kierros kestää?
Kierros kestää noin 2 tuntia 15 min.

Onko lasten lippuja saatavilla?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 0–14-vuotiaille. 

Tärkeää tietoa:
- Kierros päättyy Santa Maria del Giglio Gondola-pysäkille osoitteesseen Campiello Traghetto, lähellä Gritti Palace hotellia San Marcon puolella.

- Olemme pahoillamme, ettemme voi ottaa mukaan tälle kierrokselle rullatuolilla liikkuvia tai muuten liikuntarajoitteisia henkilöitä. Kierrokselle ei voi myöskään tulla lastenvaunujen eikä -rattaiden kanssa.

- Huomioithan, että Gondola-ajelu ei toteudu rankkasateen tai vaativien sääolosuhteiden aikaan.

Tietoja

Iltakierros ja gondola-ajelu
Kohtaamispaikka on valkomarmorisen Accademia di Belle Arti'n (Venetian Academy of Fine Arts) edessä.
Dorsoduro, 423
30123 Venezia

Iltakierros ja gondola-ajelu
Aukiolo-ajat
Kierros järjestetään ti, ke, pe ja la klo 18.30 (ajalla 1.4.-24.10.)

Ohjeet

Ohjeet
Klikkaa alapuolella olevaa karttaa ja katso kohtaamispaikan sijainti:

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin