Opastettu kierros Dogen palatsissa

Opastettu kierros Dogen palatsissa

Hinta/henkilö alkaen € 57.00

Vieraile Venetsian loistokkaassa Dogen palatsissa ja tutustu Venetsian historiaan, sen parhaimpiin ja kurjimpiin tapahtumiin; Näe Tintoretton ja Veronesen suurimpia maalauksia sekä puinen aukko, jota kautta salainen poliisi sai kuulla valtiopetoksesta.

Kohokohdat:
- 1h 15 min opastettu kierros Dogen palatsissa
- Näe Dogen palatsin osia, jotka eivät yleensä ole avoinna yleisölle, kuten selli, josta Casanova pakeni, tai palatsin kidutuskammio.
- Lippuun sisältyy pääsy myös Dogen palatsin muille alueille
- Mahdollisuus kulkea Huokausten sillalla omatoimisesti

Koe Dogen palatsin salaisuudet
Kierroksemme yhdistää opastetun kierroksen palatsin salaisille kulkureiteille ja vierailun Dogen huoneissa. Tämä kierros on siis laajin mahdollinen Dogen palatsin kierros. Pääset ihailemaan Tintoretton fescoja, jossa Oikeus esittäytyy herttualle - samassa paikassa, missä suurlähettiläät odottelivat hermostuneina ennen audienssia Dogen kanssa "Neljän oven salissa".

Dogen palatsin käytävien loistokkuuden nähdessään ei voisi kuvitellakaan mitä palatsin ullakoille kätkeytyy. Pääset oppaasi kanssa ullakkovankilaan, jossa Venetsian kuuluisin rakastaja ja kirjailija Casanova oli vangittuna kuukausia ennen kuin hän onnistui pakenemaan. Katsellessasi ympärillesi tässä pimeässä huoneessa, ottaen huomioon sen ajan turvatoimet, on vaikea käsittää, miten pakeneminen onnistui. Onneksi opas osaa vastata tähänkin kysymykseen.

Casanova ei ollut ainut mies joka näki Dogen palatsin eri näkökulmasta. Kun kierros on ohi, sinulla on mahdollisuus kävellä Huokausten sillalla, kuten siltaa, jota pitkin vangit kulkivat kanaalin yli selleihinsä, kutsutaan. Katsoessaan viimeisen kerran kaunista Venetsiaa, he eivät voineet muuta kuin huokaista. Oppaasi jättää sinut tänne ja voit kävellä yli 1500-luvun "Uuteen vankilaan". Selleissä näet seinäkirjoituksia, kuten syyttömyyden ilmaisuja pitkin seiniä.

Kierros on englanniksi.

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi kierrokselle.

Mistä kierros alkaa?
Retki alkaa Dogen palatsin edestä. Ponte della Paglia -silta, jolta on näkymät Huokausten silllalle, on kohtaamispaikan vieressä.

Kuinka kauan kierros kestää?
Kierroksen kesto on 1 tunti 15 minuuttia.

Onko lasten lippuja saatavilla?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 6–14-vuotiaille lapsille. Alle 6-vuotiaat lapset eivät voi osallistua kierrokselle.

Tärkeää tietoa:
- Kierros päättyy Dogen palatsille.
- Kierros sisältää aika paljon kävelyä ja myös nousua jyrkkiä portaita pitkin. Suosittelemme jalkaan mukavia kenkiä.
- Pahoittelemme, ettemme voi ottaa tälle kierrokselle rullatuolilla liikkuvia tai muuten liikuntarajoitteisia henkilöitä. Ryhmäkierroksillemme ei voi myöskään tulla lastenvaunujen eikä -rattaiden kanssa.
- Valokuvaus on kielletty Dogen palatsin sisätiloissa.

Tietoja

Opastettu kierros Dogen palatsissa
Kohtaamispaikka on Dogen palatsin edessä, Ponte della Paglian -sillan päässä, jolta on näkymät Ponte dei Sospirille (Huokausten silllalle).

Opastettu kierros Dogen palatsissa
Aukiolo-ajat
Kierros järjestetään huhti-marraskuussa. Katsothan kalenterista tarkat kierrosajat tiettyinä päivinä.

Ohjeet

Ohjeet
Katso tapaamispaikan sijainti klikkaamalla alapuolella olevaa karttaa.

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin