Vatikaani ja Rooma-kortti 

Vatikaani ja Rooma-kortti 

Hinta/henkilö alkaen € 108.00

Vatikaani- ja Rooma -passilla pääset näkemään Rooman parhaimmat paikat vain yhdellä kortilla! Osta etukäteen, niin saat ilmaisen sisäänpääsyn Vatikaaniin, kolmen päivän lipun Hop-On Hop-Off -busseihin ja liput kahteen valitsemaasi huippunähtävyyteen.

Kohokohdat:
- Ohita jonot Vatikaaniin ja säästä tunteja
- Käy kertoajelulla Hop-On Hop-Off -busseilla
- Valitse kaksi kohdetta, joissa haluat käydä
- Nauti rajoittamattomasta julkisen liikenteen käytöstä
- Saat alennusta yli 30:sta museosta, monumentista ja nähtävyydestä

Koe Rooma yhdellä passilla
Vatikaani ja Rooma-passillasi saat ilmaisen sisäänpääsyn Vatikaaniin, sisältäen pääsyn myös Vatikaanin museoihin ja Sikstuksen kappeliin sekä joko Pietarinkirkkoon tai Vatikaanin puutarhaan. Lisäksi saat fast track-sisäänpääsyn Vatikaanin nähtävyyksiin, näin minimoit jonotusajat.

Kolme päivää Hop-On Hop-Off -bussikiertoajelua
Saat lisäksi kolmen päivän lipun Roma Christianan Hop-On Hop-Off -busseihin, jotka ovat paras tapa tutustua kaupunkiin. Hyppäät vain haluamaasi bussiin ja taas pois kyydistä, kun haluat.

Kaksi vapaavalintaista kohdetta
Pisteenä iin päälle saat ilmaisen sisäänpääsyn kahteen nähtävyyteen. Voit valita kaksi seuraavista: Colosseum, Palatinus-kukkulat, Forum Romanum, Musei Capitolini -museot, Borghesen Galleria ja the Castel St. Angelon kansallismuseo.

Kun noudat Vatikaani- ja Rooma -passiasi, sinulta tiedustellaan mihin kahteen kohteeseen haluat liput.

Rajoittamaton julkinen liikenne
Lipun hintaan kuuluu myös mahdollisuus käyttää julkista liikennettä (metro, bussit, raitiovaunu) rajoittamattomasti.

Paljon alennuksia
Lipulla saat myös alennetun sisäänpääsyn yli 30 nähtävyyteen, museoon ja monumenttiin Roomassa. Lisäksi saat hyödyllisen opaskirjan sekä Rooman ja Vatikaanin kartan ja ääniopasteita useisiin suosittuihin nähtävyyksiin ympäri Roomaa.

Kuinka saan liput?
Pian varauksesi vahvistamisen jälkeen saat e-lipun sähköpostiisi. Ota tämä lippu mukaan Opera Romana Pellegrinaggin toimistolle, jossa se vaihdetaan Vatikaani- ja Rooma -korttiin.

Onko saatavilla lasten lippuja?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 6-9 vuotiaille. Alle 6-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Tärkeää tietoa:
- Vatikaani- ja Rooma -kortilla ei pysty matkustamaan ilmaiseksi juniin, joilla pääsee lentokentälle ja lentokentiltä kaupunkiin.

Erinomainen 4.2

4.2 5 customer reviews
VATIKAANI-ROOMA -KORTTI

Pääsimme joustavasta Vatikaani-Rooma -kortilla kohteista toiseen. Nähtävyyksiin meneminen oli vaivatonta ja säästyimme jonottamiselta. Eri kohteissa ja toimistoissa saimme opastusta ja neuvontaa aina tarvittaessa. Olisimme toivoneet pääsevämme enemmän Hop on-Hop off -bussin kyytiin. Emme onnistuneet näkemään tätä bussia liikenteessä kovin usein. Kaikin puolin palvelu oli ystävällistä ja avuliasta.

Tuula, Kemi
KES, 15 KES 2016
4.2
Loistava! Ei tarvitse viettää aikaa jonottamiseen, voi keskittyä nähtävyyksien katselemiseen!

Ehdottomasto täytyy käydä, kun vierailee Roomassa!

Minna, Lappeenranta
KES, 26 ELO 2015
4.2
Vatikaani ja Rooma kortti kesäkuu 2015

Kävin 10-vuotiaan poikani kanssa Roomassa kesäkuun alussa. Rooma-kortti oli erittäin hyvä sijoitus. Meidän ei tarvinnut jonottaa muutoin kuin pieni aika Pietarinkirkon kupoliin. Muutoin pääsimme hyvin jonojen ohi korttia näyttämällä mm. Colosseumilla. Julkinen liikenne oli ahkerassa käytössämme ja kortti toimi! Hyvä ostos

Kirsi, Launonen
MAA, 08 KES 2015
4.2
Rooma toukokuussa 2015/ kuuden naisen kolmen päivän matka

Rooma kortti on aivan ehdoton, jos haluaa nähdä ja kokea kohteet 3 päivässä. Jonottaminen jää pois sekä kiertoajelu bussi ja julkisen liikenteen käyttö helppoa ja verrattoman vaivatonta kortin avulla.

Passin mukana oleva kartta voisi olla suuremmalla fontilla ja selkeämmät ohjeet passin/korttien käyttöön. Vielä siis kävimme kirjautumassa Pietarin kirkkoon ja vatikaanin museoon molempiin erikseen vaikka kävimme kohteissa samana päivänä. Ymmärrän kyllä järjestelmän tärkeyden siinä ihmismäärässä/passien ostajien.
Selkeyttä kaipasi, mutta asiat hoituivat ongelmitta. Virkailijat ystävällisiä ja neuvoivat asiallisesti korttien käytön ja kulkemisen kohteissa.

Olen todella tyytyväinen, että hankin seurueellemme Rooma-kortit etukäteen, suosittelen kaikille Roomaan matkaaville.

Sari, Inkeroinen
TII, 19 TOU 2015
4.2
Omnia paketti

Hei! Tulin eilen viikon Rooman reissulta. Ostin etukäteen 3 pv:n Vatikaani ja Rooma-kortin, hinta oli 108€. Jos mahdollista, paketti kannattaa ehdottomasti hakea edellisenä iltana, jolloin käytössä on heti aamusta kaikki edut. Itse missasin muutaman tunnin, koska lippuluukulla oli pitkä jono. Opera Romana Pellegrinaggi-toimisto löytyy helposti Vatikaani aukion laidalta. Termiini-asemalta bussi nro 64, jää pois st Pietr pysäkillä.
Paketissa oli keltainen Omniakortti, jolla pääsi hop on/hop off-bussiin, kiersin kaupungin kahteen kertaan. Tällä myös pääsy museoihin ym. Suosittelen! RomaPassilla taas vapaa pääsy bussiin, metroon, ratikkaan.
Vatikaanin museoon ja Sixtus kappeliin pääsimme ryhmän kanssa jonon ohi Omniakortilla. Opastusta en ottanut, joten en tiedä maksoiko se erikseen. Vatikaaniin kannattaa mennä heti aamulla, samoin Colosseumille. Siellä otin opaskierroksen, maksoi 13€ lisää, mutta kannatti. Sai paljon irti kierroksesta, engl. kielellä kylläkin.
Colosseumilta on kävelymatka Lateraanikirkkoon, joka on myös upea. Löytyy myös hop on-bussireitiltä. Lateraanikirkon läheltä, eteen ja vasemmalle, löytyy fantastinen ruokapaikka. Jos nimittäin on jo täynnä pastaa ja pitsaa, mitkä nekin toki hyviltä maistuvat. Japanilaisen ruoan ystävät, menkää ihmeessä, Sushi Tei Japanese restaurant. Todella hyvää ruokaa, ei ihan halpa, mutta hintansa väärti on. Osoitteessa Via Carlo Felice, 29/31 (Porta S. Giovanni).

Kirsti, Kustavi
LAU, 09 HUH 2016
4.2

Tietoja

Vatikaani ja Rooma-kortti 
Sinun tulee vaihtaa e-lippusi alkuperäiseen lippuun Opera Romana Pellegrinaggi virastossa (lähellä St. Peter's aukiota).
Piazza Pio XII 9 - 00193 Roma

Vatikaani ja Rooma-kortti 
Aukiolo-ajat
Avoinna:
Maanantaista lauantaihin 8,30-16
Sunnuntai 9-16
24, 26 en 31 december 9-16
25 joulukuu 9-13
1 tammikuu 9-16

Ohjeet

Ohjeet
Lähin pysäkki on Piazza Pia-Castel Sant'Angelo

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin