Vatikaanin museot, Sikstuksen kappeli ja Pietarinkirkko

Vatikaanin museot, Sikstuksen kappeli ja Pietarinkirkko

Hinta/henkilö alkaen € 71.10

Tämä erittäin suosittu kiertokäynti kattaa suurimman osan kuuluisasta Vatikaanista, Vatikaanin museoista, Sikstuksen kappelin, Vatakombit (maanalaiset varhaisten paavien haudat) sekä Pietarinkirkon. Varaa liput etukäteen niin varmistat paikkasi tälle suositulle retkelle!

Kohokohdat:
- Nauti kolmen tunnin kiertoajelusta Vatikaanissa
- Näe maailmankuulut Vatikaanin museot
- Näe Sikstuksen kappelin kauneus
- Näe maanalaiset varhaisten paavien haudat, vatakombit
- Ihaile Pietarinkirkkoa

Koe Rooman kohokohdat
Tällä kierroksella pääset tutustumaan osaan eittämättä maailman tärkeimmistä taidekokoelmista, mukaan lukien Rafaelin huoneet, Sikstuksen kappeli ja Belvederen aukio.

Englantia puhuva opas tarjoaa sinulle täydelliset taustatiedot näkemästäsi, erityisesti Sikstuksen kappelista ja kuuluisasta maalarista nimeltään Michelangelo. Vatikaanin oppaamme ovat erityisen pidettyjä ja asiakkaidemme kehumia.

Sikstuksen kappelista lähtiessäsi sinut opastetaan maan alle “vatakombeihin", jotka ovat osa Vatikaanin harvinaisuuksista, ja siellä sijaitsevat entisten paavien hautakivet.

Suuntaamme tämän jälkeen Pietarinkirkkoa kohti. Se on maailman suurin basilikakirkko, joka on rakennettu oletettujen Pyhän Pietarin jäämistöjen päälle. Retken aikana voi ihailla maasta käsin kupolia, mutta sisäänpääsyä kupoliin retki ei sisällä (mahdollista ostaa erikseen).

Kiertokäynti päättyy mahtavan Pietarinkirkon ulkopuolelle, jossa kuulemme Vatikaanin valtion historiasta, sveitsiläisestä henkivartijakaartista ja siitä miten Pyhän Pietarin aukio suunniteltiin.

Retki on englanninkielinen.

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-liput, jotka tulostetaan ja otetaan mukaan retkelle.

Mistä retki alkaa?
Retki alkaa When in Rome Toursin toimistolta. Osoite on merkitty e-lippuun. Olethan paikalla 30 minuuttia ennen retken alkua.

Mihin kierros päättyy?
Retki päättyy Pietarinkirkon ulkopuolelle.

Kuinka kauan retki kestää?
Retken kesto on noin 3 tuntia.

Kuuluuko Nekropolis retkeen?
Ei, sillä emme voi järjestää retkiä kyseisellä alueella.

Onko retkelle pukukoodia?
Kyllä, Vatikaanissa on tiukka pukukoodi. Olkapäät ja polvet tulee olla aina peitettynä sekä naisilla että miehillä. Sandaalit sallitaan.

Onko saatavilla lasten lippuja?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 6-17 vuotiaille. Alle 6-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Tärkeää tietoa:
- Vältät kaikki yleiset jonot, jotka voivat olla ERITTÄIN pitkiä, jopa useita tunteja. Kuitenkin tiettyinä päivinä kuten yleisinä vapaapäivinä, viikonloppuina sekä kirkkopyhinä saattaa olla jonoja. Tätä ei voi välttää, mutta joka tapauksessa jonot ovat paljon lyhemmät kuin yleisissä jonoissa.
- Peruutuksia voi tulla hyvinkin lyhyellä varoitusajalla. Näin käydessä otamme heti yhteyttä sopiaksemme uudesta retkipäivästä tai täydestä korvauksesta.
- Turvallisuussyistä mukaan ei tulisi ottaa suuria laukkuja tai matkalaukkuja.
- Tämä retki tehdään kävellen, sillä Vatikaanissa ei saa ajaa autolla. Laita jalkaan mukavat kengät.

 

Erinomainen 4.5

4.5 64 customer reviews
very good!

It was a nice tour. The guide Christina was very good. We enjoy lot of the tour. It was easy to order the tickets to the tour.

Jaana, Kotka
PER, 13 HUH 2018
4.5
Hieno jab

Jari, Siuntio
LAU, 17 MAA 2018
4.5
Whole package

It was perfect 3,5 hrs package. It was my second time, using this site and When in Rome- tours services. Loved Vatican at this time of the year, december. Guide Christina was pro and very passionated. Thumbs up!

Kaisa, Vuokatti
KES, 27 JOU 2017
4.5
Loistava opas

Ehdottomasti hyvä ostaa opastettu kierros, varsinkin oppamme Lucia oli erinomainen. Kiitos !

Rauno, Vanha-ulvila
SUN, 10 JOU 2017
4.5
Kommentti

Kannattaa käydä ja käyttää opaspalvelua, oli hyvä ja mieleenpainuva kierros, opas oli mainio ja asiansa osaava.

Juha, Reijola
TOR, 09 MAR 2017
4.5
Upeat patsaat ja freskot

Mahtava Pietarin kirkko ja vaikuttava Sikstuksen kappeli jäivät mieleen, etenkin kun meillä oli loistava opas Chiara!

Leena, Lahti
TOR, 05 LOK 2017
4.5
Vatikaanin museot, vatacombit ja Pietari kirkko 29.9.17

Varaaminen oli helppoa, paikan päällä kaikki toimi erinomaisen hyvin.

Jaakko, Kotka
MAA, 02 LOK 2017
4.5
Vatikaanin museot, vatacombit ja Pietari kirkko 29.9.17

Erinomainen ja mielenkiintoinen kierros, opas oli erittäin hyvä. Hän osasi työnsä ja sai mielenkiinnon heräämään. Suosittelen varaamaan opastetun kierroksen etukäteen, vierailusta saa paljon irti. Jonot Vatikaanin järkyttävän pitkät, nyt pääsimme ohittamaan kaikki jonot. Varaaminen oli myös helppoa.

Jaakko, Kotka
MAA, 02 LOK 2017
4.5
Vatikaani

Todella hieno ja ainutlaatuinen kokemus oli koko Vatikaani. Ilman jonotuksia päästiin sisälle ja opastuskierros oli selkeä ja hyvä. Tosin hieman liian pitkältä tuntui tuo 3 h, juomista kannattaa varata mukaan :).

Marika, Hämeenlinna
TII, 05 SYY 2017
4.5
Vatikaanin museot, Vatacombit ja Pietarinkirkko

Todella asiantunteva opastus. Kiitos Luigi! Ei tarvinnut jonotella. Aivan varmasti käytän seuraavankin kerran ja suosittelen oikein lämpimästi.

Maria, Helsinki
SUN, 03 SYY 2017
4.5
Vatikaanin museot

Kohde oli hyvä ja liput todella kannattaa ostaa etukäteen. Opas oli asiantunteva ja palvelualtis.

Hannu, Hämeenlinna
LAU, 02 SYY 2017
4.5
Vatikaanin museot, Vatacombit ja Pietarinkirkko

Opastus oli upea, ei tarvinnut juurikaan jonotella. Kohteet olivat upeat!

Maarit, Vantaa
LAU, 17 KES 2017
4.5
Mahtava opastettu kokonaisuus

Aivan loistavaa palvelua, kaikki sujui hyvin lipun ostosta retkeen ja retken kruunasi aivan loistava opas :) Tulemme ehdottomasti käyttämään palvelujanne uudestaan!

Ulla, Espoo
MAA, 13 MAA 2017
4.5
Upea kokemus

Oppaamme Ciara oli aivan loistava, hauska ja innostunut. Meitä oli noin kaksikymmentä samassa ryhmässä ja Ciara opetteli meidän kaikkien nimet heti aluksi ja huomioi meidät kaikki koko kierroksen ajan. Saimme kierroksella valtavan määrän lisätietoa ja pääsimme näkemään kaikki tärkeimmät kohdat kyseisistä paikoista. Hyvin tiivis ja laadukas paketti.

Jari, Helsinki
SUN, 29 TOU 2016
4.5
Vatikaanin museot, Vatacombit ja Pietarinkirkko

Erittäin helppo ratkaisu tutustua Vatikaaniin. Kannattaa varata liput etukäteen. Toimisto löytyi hyvin kartan avulla ja Vatikaaniin oli paljon helpompi tutustua oppaan johdolla. Ihmisiä oli paljon, joten opas oli suuri apu väen paljoudessa. Ryhmämme sattui olemaan vielä pieni, vain seitsemän henkeä, oli todella helppo liikkua pienen ryhmän kanssa. Opas antaa kierroksen alussa kuulokkeet, joten selostus kuuluu hyvin (välillä jotain häiriötä, mutta ei isompia). Kiitos hyvän oppaan Sabrinan!

Sari, Vaajakoski
SUN, 17 HUH 2016
4.5
Hyvä yleiskatsaus Vatikaanista

Kierroksen aikana tuli kattavasti käytyä läpi tärkeimpien kohteiden historia ja katsottua kuuluisimmat teokset. Vauhti kierroksella oli kuitenkin kova (ymmärrettävää sinällään, koska nähtävää oli paljon), joten esim. valokuvaukselle ei juuri ollut aikaa. Itse olisin halunnut viettää aikaa myös puutarhan puolella, joten oli pettymys, että Pietarinkirkosta ei kierroksen jälkeen päässyt sinne enää takaisin. Plussaa kierroksessa oli, että pitkistä jonoista huolimatta emme joutuneet jonottamaan missään.

Sanna
TII, 05 HUH 2016
4.5
Vatikaanin museot

Opas Chiara oli erittäin ammatti- ja kielitaitoinen. Hän myös opetteli asiakkaiden nimet. Voin suositella. Saimme hyvän kuvan keskeisistä taideteoksista ym.

Hanna, Tampere
TII, 29 MAA 2016
4.5
Loistava palvelu ja opas

Toimisto/ tapaamispaikka oli hieman hankala löytää, mutta kysymällä selviää. Ei jonottamista ulkona eikä sisällä vaikka vierailumme ajankohta oli yhtenä pahimpana ruuhkahuippuna, kiirastorstaina. Opas oli loistava ja todella tiesi mitä puhui, tuntui kun olisi itse elänyt tarinassa mukana. Kiertokäynnin pituudeksi oli annettu 3h, mutta lopulta aikaa meni tunti kauemmin vaikka emme edes päässeet Vatacombeihin, suljettuna pääsiäisen aikana. Ehdottomasti jokaisen hetken ja euron arvoinen retki, suosittelen todellakin.

Hanna
TII, 29 MAA 2016
4.5
Hieno kokemus

Vatikaani ja Pietarinkirkko asiaansa paneutuneen ja innostuneen oppaan johdolla oli kerta kaikkiaan hieno kokemus! Suosittelen!

Merja, Helsinki
MAA, 17 ELO 2015
4.5
Very good choice

Everything worked as promised. Our guide Luigi was active, enthusiastic and knowledgeable guide who was a joy to listen. We did not need to queue at all in access. 3 hours was enough for this tour in a very hot day. We were happy with the service. I recommend this.

Aki, Muurame
SUN, 02 ELO 2015
4.5
Loistava opas Maggie

Vaikka myöhästyimme sovitusta puoli tuntia, pääsimme mukaan opastukseen. Loistavaa! Opas Maggie oli erittäin asiantunteva ja empaattinen. Hänen tarinoitaan oli mukava kuunnella ja hän otti huomioon kaikki mukana olijat, niin lapset kuin aikuiset. Maggien intian englanti oli erittäin selkeää ja ymmärrettävää. Itse kierros oli pitkä ja kuuma mutta antoisa.Suosittelen lämpimästi kierrosta ja Maggien tarinat Pietarin kirkossa olivat kiinnostavia. Matkan varrella museoissa Maggie kiinnitti huomiota moniin mielenkiintoisiin yksityiskohtiin.

Tuula, Kantele
SUN, 05 HEI 2015
4.5
Vatikaani

hieno kokonaisuus opas asiantunteva ja ystävällinen mutta puhui liian nopealla tempolla oli vaikeaa tulkita
kaikista sanoista ei saanut selvää

Mervi, Kaarina
KES, 24 KES 2015
4.5
Vatikaanin museot, Vatacombit ja Pietarinkirkko

En ole ikinä käynyt missään näin vaikuttavassa vanhaa historiaa huokuvassa paikassa. Olen iloinen ja kiitollinen että lähdin ryhmämatkalle sillä oppaalta sai hyvin paljon tietoa ja meillä oli kiva ryhmä. Lipun ostaminen ja varaaminen netin kautta onnistui todella hyvin ja yritys on hyvin luotettava. Järjestelyt suijuivat hyvin, voin suositella :)

Sari, Kouvola
PER, 19 KES 2015
4.5
vatikaanin museot ja pietarinkirkko

Meillä oli ainakin loistava opas, huomioi jokaisen kierroksella olevan turistin, huolehti, että kaikki näkivät jokaisen kohteen. Mukaansatempaava, innostava. Neljä tuntia yhteen menoon ilman kahvitaukoa oli melko pitkä aika.

Marjo, Vantaa
LAU, 13 KES 2015
4.5
Erinomainen opas - really excellent guide Luigi!

Vatikaaniin kannattaa ehdottomasti varata juuri tämä opastettu kierros. Vaikka tiesimme jo melko paljon kohteesta, erinomainen opastus yksityiskohtineen teki käynnistä unohtumattoman (puhumattakaan helppoudesta ja jonojen ohituksesta)! Oppaamme Luigi loisti tietämyksellään ja innostuneisuudellaan - sekä huumorillaan. Our guide Luigi is absolutely professional, the best guide ever!

Kari, Kuvaskangas
TII, 09 KES 2015
4.5
Big thanks to Maggie!

The tour with Maggie was excellent. She told us many stories and we were amazed of all the details she knows.

Jonna, Nummenkylä
MAA, 11 TOU 2015
4.5
Mahtava vierailu

Vatikaani oli Rooman matkamme kohokohtia, paras nähtävyyksistä. Turistien paljouden takia olimme erittäin tyytyväisiä, että varasimme liput etukäteen, paikanpäältä ostettuna jonot olisivat olleet useita tunteja! Vatikaani on myös kohteena niin laaja ja monimuotoinen, että opastettu kierros oli todellakin kannattava vaihtoehto. Oppaamme oli lisäksi asiantunteva, ystävällinen ja kaikki huomioon ottava :)

Marjut, Porvoo
TOR, 07 TOU 2015
4.5
Arvostelu

Oppaana toiminut Luigi oli erinomaisen sanavalmis ja asiantunteva persoona ja piti hyvin porukan kasassa. Miinuksena se, että Vatakombeihin ei päässyt, vaikka lippu sen piti sisältämän.

Sauli, Käärmelahti
TII, 28 HUH 2015
4.5
Vatikaanin museot

Hieno paikka mutta turhan paljon porukkaa ;-)

Pekka, Hyvinkää
LAU, 25 HUH 2015
4.5
Vatikaanin opastettu kierros

Kannattava ostos. Opas oli asiantunteva ja kierros meni sujuvasti, vaikka Vatikaanissa vieraillut Italian persidentti sotki aikatauluja. Vatikaanin jonot oli todella pitkät, mutta tällä opastetulla kierroksella ei tarvinnut jonotella. Hintansa väärti!!!

Niina, Villähde
KES, 22 HUH 2015
4.5
Erinomainen kokonaisuus Vatikaanista

Netin kautta tilattu opastus toimi erinomaisesti ja luotettavasti, kuten oli luvattu. Opas asiantunteva ja innostava loppuun saakka, vaikka kierros kesti 4 tuntia. Ilman ennakkotilausta olisimme tuskin päässeet sisälle, pääsiäisen aikaan tulijoita kaksi kertaa enemmän kun normaalisti.
Vanhemmille henkilöille voi tuo 4 tuntia olla ainakin kesällä kova haaste, joten puolivälissä voisi pieni pakollinen tauko olla paikallaan. Nytkin opas sitä kysyi, mutta huomasimme, että kukaan ei kehdannut sitä pyytää.
Suosittelen lämpimästi tätä opsatusta Vatikaanissa.

Ariteppo, Vantaa
KES, 08 HUH 2015
4.5
Highly recommended

I really recommend guided tour. Without it you will miss so many intresting things and stories about the Popes and Vatican.

10 points for our guide Luigi. Good english, polite but not dull and 3 hour tour lasted almost 4 hours.

Mika, Espoo
TII, 31 MAA 2015
4.5
Ainutlaatuista nähtävää ja ammattitaitoinen opas

Kierros oli tyyriinpuoleinen, mutta hintansa väärti. Opas piti mielenkiinnon yllä koko ajan, vaikka kierros kesti melkein neljä tuntia. Muutenkin homma toimi hienosti. Suosittelen.

Nina, Helsinki
LAU, 21 HEL 2015
4.5
Thank you Luigi!

Very good presentation!

Anu, Espoo
TII, 06 TAM 2015
4.5
Vatikaani 31.12.14

Koko prosessi hoitui erinomaisesti. Lippujen varaaminen oli helppoa, toimisto löytyi ongelmitta ja oli erinomaisella paikalla. Palvelu oli erittäin ystävällistä. Kaikki, mitä oli luvattu, myös piti.
Sitten aivan erikseen haluamme kiittää kertakaikkisen asiantuntevaa ja persoonallista opasta, Luigia. Hän oli todellakin loistava.

Raimo, Turku
PER, 02 TAM 2015
4.5
Vatikaanin museot, Vatacombit ja Pietarinkirkko

Oppaamme Luigi oli osaava ja innokas opas sekä onnistui viemään ryhmäämme eteenpäin reippaasti niin, että neljässä tunnissa saimme hyvän tuntuman ensi käynniksi. Vielä jäi paljon näkemättä ja seuraavalla kerralla voisi yrittää selviytyä ilman opastakin. Ko. nähtävyydet on "pakollisia" jokaisen yleissivistykselle.

Lea, Helsinki
TII, 04 MAR 2014
4.5
Vatikaani pähkinänkuoressa

Retken varaus sujui erittäin hyvin. Sivut olivat selkeät ja tarvittavat tiedot sai helposti. Opastus retken lähtöpaikkaan (kartta) oli riittävän hyvä. Opas, Chiara, oli loistava. Hän kätteli ja esittäytyi jokaiselle ryhmään kuuluneelle erikseen. Hän puhui erittäin hyvää englantia ja kertoi asioista hyvin elävästi. Retken pituus oli 3 tuntia, mutta se venyi lähes neljään tuntiin, mutta ei se ainakaan meitä haitannut. Monissa kohteissa oli sen verran ruuhkaa, ettei eteneminen ollut niin helppoa ja nopeaa. Voimme suositella etukäteisvarausta tällaiseen, erittäin suosittuun kohteeseen. Nyt ei tarvinnut kuluttaa aikaa jonossa seisomiseen.

Sirkku, Mänttä
PER, 17 LOK 2014
4.5
Arvio Vatikaani

Onhan se nähtävä edes kerran elämässään. Eniten hämmästytti suurten taiteilijoiden luomukset alueella. Suosittelen.

Arto, Kouvola
PER, 17 LOK 2014
4.5
syysmatkalainen

Lippujen varaus ja lunastus oli todella helppoa, ei mitään ongelmaa. Parasta retkessä oli opas, Luigi. Hän oli asiantunteva, avulias, otti jokaisen ryhmäläisen huomioon ja oli hulvattoman huumorintajuinen. Ja tietenkin oli mukava ohittaa jonot, jotka vielä näin syksylläkin olivat pitkät. Suurkiitos!

Teijo, Järvenpää
TII, 07 LOK 2014
4.5
opastettu kierros

Nähtävyys hieno ja Chiara opas aivan loistava :-)

Seija, Veikkola
TII, 23 SYY 2014
4.5
Thanks to guide

Special thanks to our guide Mauro!

Ilkka, Kuhmo
SUN, 14 SYY 2014
4.5
Vatikaanin museot, Vatacombit ja Pietarinkirkko kesäkuussa 2014

Olimme koko perhe (5 ) kieroksella. Opas (Luici, mies) oli erittäin innostunut aiheesta. Kaikki sujui kiitettävästi.
Konttori henkilökunta jäykkää eikä kovinkan asiakaspalveluhenkinen, mutta oppaame laittoi tämänkin suhteen asiat hoitumaan.

Ari, Jyskä
SUN, 10 ELO 2014
4.5
Loistava kierros ja suuri kiitos siitä oppaalle

Lippujen varaus oli simppeliä ja asiat hoituivat Rooman päässäkin kivuttomasti. Oppaamme "Toni" oli mahtava, hän sai kierrokseen vielä extra mielenkiintoa, vaika kohteet itsessäänkin olivat jo mykistäviä. Suosittelen kokeilemaan tätä.

Jonni, Rauma
MAA, 28 HEI 2014
4.5
Ehdottamasti nähtävä

Roomassa käyvien ykkösnähtävyys. Meillä ainakin huippuhyvä ja mukava opas.

Juha, Kotka
SUN, 06 HEI 2014
4.5
Kuten jo edellisessä kappaleessa kirjoitin, varaaminen oli meille ok ratkaisu, kiitos.

Kiitos,
Hieno oli ja lippujen varaaminen rooma.fi lippujen kautta oli toimiva ratkaisu meille.

Birgit, Helsinki
TII, 01 HEI 2014
4.5
Kokemuksemme

Kannatti ottaa opastettu kierros. Väentungoksessa ja kuumuudessa siellä ei olisi samalla tavalla jaksanut keskittyä tai etsiä oikeita reittejä. Opas oli hyvä, kertoi mielenkiintoisesti ja hänen englannin kielensä oli ymmärrettävää. Hän myös osasi tehdä toistoja yksityiskohtien kuten vuosilukujen suhteen. Sekä minä että tyttäreni olimme kokemuksesta kiitollisia ja tunsimme nähneemme paljon.

Eliisa, Kokkola
TOR, 12 KES 2014
4.5
Upea kokemus!

Opastettu kierros ylitti odotukset: lippujen varaaminen oli helppoa ja ohjeet selkeät, opas oli erittäin asiantunteva ja ystävällinen ja kohteet mielenkiintoisia, kaikki sujui jouhevasti, kun ryhmään kuuluessa välttyy myös lippujen jonottamiselta. Suosittelen!

Tanja, Tammela
SUN, 08 KES 2014
4.5
Vatikaanin museot ja Pietarinkirkko

Kannatti ehdottomasti ottaa tämä paketti ja hankkia liput netistä! Opas oli todella hyväö ja saimme paljon infoa opaskiertueelta. Eikä tarvinnut jonottaa. Suosittelen!! Ainoastaan toimiston löytämisessa oli pieniä vaikeuksia.

Mervi, Kotka
SUN, 18 TOU 2014
4.5
Vatikaani, museot, Vatacombit ja Pietarinkirkko

Aivan valtavan hieno kokemus ja nyt toisella kerralla ehkä vielä hienompi. Aion kyllä mennä ainakin vielä kolmannen kerran. Varaamalla kierron etukäteen, pääsee aika paljon jonottamisesta. Tosin ihmisiä vaan on niin paljon paikalla, että myös näin joutuu jonkin verran jonottelemaan. Ammattitaitoinen opas osaa kertoa kohteesta paljon, mitä itse ei välttämättä edes tajua.
Omat korvani eivät oikein sovellu ns normaalille kuulokkeelle, joten harmittelin etten tajunnut ottaa omia kuulokkeitani mukaan, siis vinkkinä.

Taru, Vantaa
MAA, 05 TOU 2014
4.5
Loistava opas (Luigi)

Opas oli loistava, asiansa osaava, tietävä ja itsekin innostunut, niin kuin kuuluu ollakin! Kaikki täydet pisteet hänelle. Nähtävyys itsessään oli hmm.. mahtipontinen, varmaan niin kuin odottaa sopi, mutta siksi ehkä hieman jopa tylsä.

Riitta, Lahti
PER, 25 HUH 2014
4.5
Vatikaani

Eloisan ja asiantuntevan oppaan johdolla saimme hyvän kuvan Vatikaanista ja Pietarinkirkosta. Pääsiäisestä johtuen emme päässeet katakombeihin mutta kokonaisuutta se ei haitannut koska selostuksen saimme.

Jarmo, Vuorentausta
TII, 22 HUH 2014
4.5
Vatikaani

Opas oli huikea ja nähtävyydet myös. Ilman opastettua kierrosta ja valmiiksi ostettuja lippuja emme olisi varmaan jaksaneet jonottaa vatikaaniin. Kaikinpuolin hyvä kokemus.

Tiina, Tyrnävä
TII, 01 HUH 2014
4.5
Kaikki irti Vatikaanista ilman ähkyä

Ostamamme opastettu kierros Vatikaanissa oli erittäin onnistunut. Kierros oli sopivan pituinen ja sisälsi riittävästi historiaa, jotta taideteoksista sai paljon irti. Kierros eteni myös riittävän nopeasti, ettei liian kovaa taideähkyä kuitenkaan tullut. Opas oli erittäin ammattitaitoinen ja miellyttävä.

Ina, Espoo
TII, 01 HUH 2014
4.5
Huippuopas Luigi!

Pietarinkirkko museoineen on sinänsä Euroopan ykkösnähtävyyyksien joukossa ilman perustelujakin. Opastus antoi todella merkittävästi lisätietoa kohteesta, ja mahdollisti pääsyn paikkoihin, joihin ei voi vapaasti mennä. Oppaamme Luigi oli vertaansa vailla: mikä tietomäärä, ja miten mahtavasti hän otti ryhmän haltuunsa ollen koko ajan todella yhstävällinen ja kohtelias. Hän oli varannut aamupäivänsä juuri meidän ryhmäämme varten, ja se todella välittyi hänestä. Hän tietää ja tuntee Rooman ja Vatikaanin historian ja haluaa jakaa tietomääränsä. Suosittelen lämpimästi!
Varaaminen onnistui mukavasti ja helposti netin kautta, vahvistus tuli (illalla) noin tunnin kuluttua ostosta sähköpostiini. Koimme opastuksen hintansa arvoiseksi. Opastuksen kokoontumispaikka löytyi myös helposti. Ei voi kuin suositella välttämään jonot ja ostamaan opastetun kierroksen etukäteen, sitten vain lähteissä mukavat kengät jalkaan, kierroksella kävellään ja seistään paljon.

Sulevi, Kangasala
LAU, 08 MAA 2014
4.5
Vatikaanin museot, Vatacombit ja Pietarinkirkko

Kierros oli aivan perfecto oppaamme Luigin sanoin... Hän teki siitä elävän ja mielenkiintoisen omalla tavallaan esittää ja kertoa. Jopa 14-vuotias kummipoikani nautti kierroksesta, vaikka se venyikin kolmesta tunnista neljään :-).

Anu, Helsinki
TOR, 27 HEL 2014
4.5
Once in a lifetime -kokemus

Upea kohde, nähtävää olisi vaikka vuosiksi. Mahtava oppaamme Luigi kertoi hurjan määrän tietoa taiteesta ja historiasta ja näytti tärkeimmät asiat kierroksella. Tammikuussa ruuhkat ovat olemattomat, varsinkin sadesäällä, joten kaikkialla pääsi hyvin kulkemaan. Luigi kohteli jokaista ryhmän jäsentä kuin henkilökohtaista ystäväänsä ja piti tarkasti huolta siitä, että kaikki pysyivät mukana. Suosittelen ehdottomasti!

Mari, Kurikka
LAU, 25 TAM 2014
4.5
Vatikaani ja Pietarinkirkko

Vatikaani kokonaisuudessaan oli mielnkiintoinen ja vaikuttava nähtävyys/ kokemus. Lippupalvelu toimi täsmällisesti kuten oli markkinoitu. Opaspalvelu pelasi myös hyvin. On luonnollista että niin valtavassa ihmismassassa opaspalvelua ei voi toteuttaa yksilöllisesti, ihmisruuhkat asettavat myös tekniikan koetukselle.
Yksi Rooman nähtävyyksien kohokohta!

Erkki, Kannus
LAU, 09 MAR 2013
4.5
Osa jäi katsomatta

Vatacombit olikin suljettu, joten halvemmankin kierroksen olisi voinut ottaa. Siksi vain 4/5. Ehkä osa rahoista olisi palautettu, mutta ei viitsitty jäädä kysymään. Hieno kierros ja huippu opas(Luigi <3)!

Iris, Inkeroinen
MAA, 28 LOK 2013
4.5
Hyvä opastus

Asiata toimivat hienosti ja opas oli asiastaan innostunut. Kohde kerran elämässä käymisen arvoinen!

Sami, Kerava
MAA, 28 LOK 2013
4.5
Vatikaanin museot, Vatacombit ja Pietarinkirkko

Kierros oli todella onnistunut, opas oli täydellisen omistautunut asialleen, hauska ja huolehtivainen. Kävimme varmistamassa When in Rome -toimistossa vuorokausi etukäteen, että olimme listoilla, koska saamamme sähköpostin sanamuoto jätti hieman epävarmuutta siitä, olimmeko todella onnistuneet varauksessamme, eli oliko nimemme roomalaisen firman listoilla.

Kaikki hyvin - kiitos!

Timo, Rauma
SUN, 27 LOK 2013
4.5
Ryhmämme kierros Vatikaanissa 16.10.2013

Ilokseni voin omasta ja matkakumppanieni puolesta lausua kiitokset hyvin järjestetystä kierroksesta Vatikaanin museossa, Sikstuksen kappelissa ja Pietarin kirkossa. Varaus onnistui niin kuin toivoa sopii. Hauska ja viehättävä oppaamme Maggie piti meistä hyvää huolta ja tarjoili kiintoisaa ja asiantuntevaa tietoa ylitsepursuavasta aineistosta. Parhaat terveiset hänelle. Kritiikin aihetta oli vain ainakin näennäisen turhassa odottelussa ja yllättävässä pakossa jättää reppu säilytykseen. Jälkimmäinen aiheutti asianomaiselle kiireellisen lähdön Pietarin kirkosta ja pitkän kävelyn lähtöpaikkaan, joka oli jo tuolloin suljettu.

Tuula, Helsinki
SUN, 20 LOK 2013
4.5
Upea kokemus!

Hienosti järjestetty kiertokäynti uskomattomassa kohteessa. Jonot ohitettiin, erinomainen opas piti ryhmästä huolen tungoksessa ja osasi todella asiansa.

Jouni, Turku
SUN, 06 LOK 2013
4.5
suosittelen!

Kohdetta on tarpeetonta arvioida, oli se niin vaikuttava, mutta liput etukäteen ja hyvä, erinomainen opas (Aurora you were just a great!) niin saat irti kohteesta aivan erilailla. Puhumattakaan siitä, että et seiso jonoissa, joka olisi ollutkin aika tappotouhua lähes 40 asteen helteessä. On siis hintansa arvoinen palvelu.

Pekka, Helsinki
TOR, 08 ELO 2013
4.5
Kannattava kokemus!

Hyvä kokonaisuus, erittäin hyvä opas (Aurora). Opaskierroksen ansiosta vältimme myös pitkät jonot. Kierros päättyi Pietarinkirkkoon ja ainoa miinus olikin, että kupoliin oli tuolloin jo niin pitkät jonot, ettei sinne jaksanut enää usean tunnin jälkeen jonottaa.

Tarja, Imatra
KES, 17 HEI 2013
4.5

Tietoja

Vatikaanin museot, Sikstuksen kappeli ja Pietarinkirkko, Ticmate.fi

Vatikaanin museot, Sikstuksen kappeli ja Pietarinkirkko
KOKOONTUMISPAIKKA:
When In Rome Tours
Via Sebastiano Veniero 21
000192 Roma, Italy

Vatikaanin museot, Sikstuksen kappeli ja Pietarinkirkko
Aukiolo-ajat
- Huhtikuusta lokakuuhun klo 08.45, 11.00 ja 13.00.
- Marraskuusta maaliskuuhun klo 11.00.
- Saavu 30 min. ennen kierroksen alkua.
- Suljettu keskiviikko & sunnuntaisin ja kirkollisina juhlapyhinä.

Saapumisohjeet

Saapumisohjeet
Ottaviano Station, josta 5 minuutin kävely!

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin