Viiniä ja aperatiivejä juutalaiskorttelissa

Viiniä ja aperatiivejä juutalaiskorttelissa

Hinta/henkilö alkaen € 49.00

Lähde kanssamme kierrokselle Venetsian juutalaiseen ghettoon, ja tutustu sen kulttuuriin, toriin ja kiehtoviin kauppoihin, samalla kun me kuljemme läpi historiallisen juutalaisen korttelin maistellen kierroksen lomassa paikallisia herkkuja. Yksikään muu Venetsian kierros ei tarjoa yhtä autenttista ja paikallista kulinaarista kokemusta, kuin tämä kierros juutalaiskortteliin Cannaregiolla.

Kohokohdat:
- 2,5 tunnin kierros Venetsin juutalaiskorttelissa
- Vieraile kolmessa autenttisessa venetsialaisessa viinibaarissa
- Maistele useita venetsialaisia suupalan kokoisia paikallisia herkkuja, cicchettejä
- Ruokien maistelun kyytipojaksi on tarjolla lasillinen paikallista viiniä, kuulet myös vinkkejä ja lisää viineistä
- Taattu pieni ryhmäkoko max. 12 henkilöä

Kulinaarinen kierros juutalaiskorttelissa
Paras ajankohta kokea aito venetsialainen kulttuuri on illan pimentyessä, jolloin paikalliset siirtyvät lempibaareihinsa yhdessä ystävien kanssa ruoan ja hauskanpidon merkeissä. Jos toivot kokevasi paikallisen version "happy hourista", tässä on tilaisuutesi! Tee niin kuin paikalliset ja lähde kanssamme tälle kierrokselle, jossa ruoka ja juoma - cicchetti-alkupalat ja uudet viinit - johdattavat meitä läpi juutalaiskorttelin.

Viini- ja ruokakierroksemme alkaa tutustumalla juutalaiskortteliin, joka sijaitsee Cannaregion alueella. Alue on vähemmän tunnettu ja venetsialaiset pitävät sitä autenttisimpana kaupunginalueena. Juutalaiskortteli oli ensimmäinen maailmassa, ja se toimi inspiraationa Shakespearen Venetsian kauppias -näytelmälle. Se on edelleen juutalaisyhteisön aktiivinen keskus, ja sitä ympäröivät kujat, sillat ja kanaalit ovat säilyttäneet uniikin identiteettinsä vuosien saatossa.

Kierroksella näet traditionaalisen torin ja kiehtovia kauppoja. Tämä kierros kuitenkin keskittyy ruokiin ja viineihin, ja pääset nauttimaan niistä molemmista erinomaisissa ja syrjässä olevissa bàcari-viinibaareissa.

Bàcarissa pääset maistamaan joitakin kaupungin upeimpia herkkuja. Maistettavana voi olla mm. taitavasti maustettuja ja paistettuja lihapullia, kermaista turskamoussea tai luovalla tavalla valmistettua bruschettaa - maistiaiset saat aina päivän parhaista ja ainutlaatuisista ruokalajeista. Koska italialaista ruokaa ei voi syödä ilman lasillista viiniä, jokainen ruokien maistelu on yhdistetty pieneen lasilliseen viiniä.

Kierros on englanniksi.

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tulee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi kierrokselle.

Mistä kierros alkaa?
Kierros alkaa Ponte delle Guglie -sillan (itäpuolen) päästä , Trattoria alla Palazzina -ravintolan vierestä.

Kuinka kauan kierros kestää?
Kierroksen kesto on 2,5 tuntia.

Onko lasten lippuja saatavilla?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla alle 4–14-vuotiaille. Alle 4-vuotiaat lapset pääsevät kierrokselle ilmaiseksi maksavan aikuisen kanssa.

Tärkeää tietoa:
- Kierros päättyy Campo della Maddalenan lähelle noin klo 20.00.

- Kierrokseen sisältyy aika paljon kävelyä ja rappusten nousua, joten suosittelemme kierrokselle jalkaan mukavia kenkiä.

- Pahoittelemme, ettemme voi ottaa tälle kierrokselle kierroksen luonteesta johtuen rullatuolilla liikkuvia tai muuten liikuntarajoitteisia henkilöitä. Kierrokselle ei voi myöskään osallistua lastenvaunujen eikä -rattaiden kanssa.

- Alle 18-vuotiaat osallistujat voivat osallistua kierrokselle vain vanhemman tai muun huoltajan kanssa.

Tietoja

Viiniä ja aperatiivejä juutalaiskorttelissa
Kohtaamispaikka on Ponte delle Guglie -sillan päässä, Trattoria alla Palazzina -ravintolan vieressä.
Ponte delle Guglie
30121 Venezia

Viiniä ja aperatiivejä juutalaiskorttelissa
Aukiolo-ajat
Kierros järjestetään ke, pe ja la klo 18.00 (touko-lokakuussa).

Ohjeet

Ohjeet
Klikkaa karttaa nähdäksesi kohtaamispaikan sijainti.

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin