Woods & Wine Deluxe -retki

Woods & Wine Deluxe -retki

Hinta/henkilö alkaen € 119.60

Kalifornian viinialue (California wine country) on alle tunnin ajomatkan päässä San Franciscosta ja se on yksi suosituimmista San Franciscon alueen nähtävyyksistä.

Tämä viiniretki on upea tilaisuus nähdä kaksi San Franciscon suosituinta nähtävyyttä. Aamulla suuntaamme tutustumaan Muir Woods metsään ja sen jylhän kauniisiin jättiläispunapuihin. Iltapäivällä voit rentoutua viinitiloilla, joilla maistelemme hyviä viinejä ja oppaasi esittelee sinulle kaunista viinialuetta. Kierros sopii sekä ensikertalaisille että viininharrastajille. 

Woods & Wine Deluxe -retki sisältää kolme viininmaistelua, ja vierailemme pienillä viinitiloilla Sonomassa, Napa Valleyssä ja kuuluisalla Sonoma Plazalla. Kaikki viinimaistelumme ovat ilmaisia ja sinulla on tilaisuus maistella 5-10 erilaista viiniä joka maistelukerralla. Gourmet-juustoja on myös tarjolla joillakin viinitiloista. Kiertoajelu sisältää myös valinnaisen pysähdyksen Golden Gate sillalla tai Sausalitossa. Kierroksen lopuksi voit mennä lautalla Sausalitosta San Franciscoon (omakustanteinen ja valinnainen).

Kesto: 9 tuntia

Tärkeää tietoa:
- E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi kiertoajelulle. 

- Tämä retki sisältää edestakaisen kuljetuksen San Franciscon keskustan ja Fisherman's Wharfin lähialueiden hotelleista. 48 tunnin sisällä varauksen vahvistuksesta meiliisi lähetetään e-lippu/voucher, johon on merkitty noutoaikasi. Noutoaika hotellilta tulee olemaan välillä klo 7.30-8.30.

- Mikäli et yövy Downtown/Fisherman's Wharf -alueilla, sinun tulee saapua agenttimme toimistolle San Franciscon Harrison Streetille klo 7.30. Tämän vahvistamme 48 tunnin sisällä varauksen vahvistuksesta meiliisi lähetetetyn e-lipun/voucherin yhteydessä.

- Sisäänpääsy Muir Woodsiin ei sisälly hintaan; sisäänpääsyn hinta on noin 7 dollaria aikuisille ja ilmainen lapsille.

- Viininmaistelut sisältyvät hintaan.

- Lapset voivat osallistua kiertoajelulle, mutta ainoastaan 21 vuotta täyttäneet ja vanhemmat voivat maistella viinejä.

- Lasten lippuja on saatavilla 0–11-vuotiaille.

- The Woods & Wine Deluxe -retki on englanniksi

- Audioselostukset saatavilla englanniksi, espanjaksi, saksaksi, ranskaksi, italiaksi, koreaksi, japaniksi, portugaliksi ja mandariinikiinaksi.

- Mikäli haluat varata audio-opastuksen, sinun tulee varata mukaan $20 talletusta varten, jota vastaan saat audiosettisi. Saat rahasi takaisin päivän päätteeksi heti kun palautat audiosettisi.

-  The Woods & Wine Deluxe -retkeä ei järjestetä kiitospäivänä, jouluna eikä uutena vuotena.

Tietoja

Woods & Wine Deluxe -retki
Edestakainen kuljetus hotellille, viininmaistelu, vierailu Muir Woodsissa ja Golden Gate -sillalla kuuluvat hintaan.

Woods & Wine Deluxe -retki
Aukiolo-ajat
Noutoajat hotelleista Woods & Wine Deluxe -retkelle ovat välillä 7.30-8.30.

Ohjeet

Ohjeet
Edestakainen kuljetus on saatavilla keskustan ja Fisherman's Wharf -alueen hotelleihin.

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin