Kokopäivän retki Yosemiteen

Kokopäivän retki Yosemiteen

Hinta/henkilö alkaen € 154.40

Tällä kokopäivän Yosemiten retkellä näet Yosemiten kansallispuiston ja jättiläismäiset mammuttipetäjät.

Maksimoimme perilläoloajan Yosemiten kansallispuistossa lähtemällä aikaisin ja matkustamalla pienemmän ryhmän kanssa, ja näin tämän retken osallistujat ehtivät viettää enemmän aikaa (ainakin 5 tuntia) paikan päällä kuin mikään toinen saatavilla oleva Yosemite-retki. Retkellämme vierailemme Yosemitessä paikoissa  El Capitan, Half Dome, Bridalveil Falls, Yosemite Falls, Inspiration Point (tunnetaan myös nimellä Tunnel View) ja Yosemiten kylässä. Nousemme myös korkeammalle ja menemme Yosemiten kansallispuiston vähemmän tunnettuille alueille toisin kuin muut kierrokset. Täällä voit vaeltaa ikivihreässä metsässä ja ihailla jylhiä mammuttipetäjiä.

Talvikuukausina suosittelemme ehdottomasti lämpimiä vaatteita ja erityisesti kumipohjaisia kenkiä tai saappaita. Teemme aina kaiken voitavamme, jotta retki olisi mahdollisimman mielenkiintoinen, mutta turvallisuuden ollessa ykkösprioriteettimme, reitti ja retkiohjelma voi muuttua johtuen lumen määrästä, tieolosuhteista, rakennusprojekteista ja kiertoteistä. Vaelluksen toteutuminen mammuttipetäjillä riippuu lumen määrästä ja polun kunnosta loka-toukokuussa.

Kesto: 14 tuntia

Tärkeää tietoa:
- E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi retkelle.

- Retki sisältää noudon Fisherman's Wharf ja keskustan alueen hotelleista. Varauksen vahvistuksen jälkeen 48 tunnin sisällä, saat e-lipun/voucherin, johon on merkitty noutoaikasi. Nouto hotellilta tapahtuu klo 6.00-7.00 välillä.

- Mikäli et yövy Fisheran's Wharfin tai San Franciscon keskustan hotelleissa, sinua pyydetään saapumaan agenttimme toimistolle San Franciscon Harrison Streetille kierroksen alkaessa klo 7.30. Tämän vahvistamme sinulle 48 tunnin sisällä varauksesta lähettäessämme voucherisi/e-lippusi sähköpostiisi.

- Kansallispuiston sisäänpääsymaksut sisältyvät lipun hintaan.

- Lasten lippuja on saatavilla alle 12-vuotiaille lapsille.

- Yosemiten kansallispuiston päiväretki on englanniksi.

- Audioselostukset on saatavilla englanniksi, espanjaksi, saksaksi, ranskaksi, italiaksi, koreaksi, japaniksi, portugaliksi ja mandariinikiinaksi.

- Jos haluat varata audioselostuksen retkelle, sinun tulee tuoda retkipäivänä mukanasi 20 dollarin takuumaksu/audiosetti. Retkelle osallistujat saavat tämän rahansa takaisin päivän päätyttyä audiosetin palautuksen yhteydessä.

Tietoja

Kokopäivän retki Yosemiteen
Retki sisältää vierailun Yosemiten kansallispuistossa ja näet mammuttipetäjät.

Kokopäivän retki Yosemiteen
Aukiolo-ajat
Nouto hotellilta tapahtuu klo 6.00-7.00 välillä.

Ohjeet

Ohjeet
Edestakainen kuljetus on saatavilla Fisherman's Wharfin ja keskustan alueen hotelleihin.

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin