Viisi asiaa, joita sinun tulisi kokeilla Amsterdamissa

Kevät on aivan kulman takana ja on hyvä aika alkaa suunnitella seuraavaa irtiottoa viikonloppumatkan merkeissä! Rentoudu ja ota ”get-away” johonkin Euroopan pääkaupunkiin.

Amsterdam on yksi kaupungeista, joka tarjoaa matkailijalle paljon nähtävää ja koettavaa. Viehättävä Amsterdam tunnetaan historiastaan, kulttuuristaan ja vilkkaasta kaupunkitunnelmastaan.

Meillä on sinulle viisi ideaa, mitä Amsterdamissa voit tehdä!

Viisi asiaa, joita sinun tulisi kokeilla Amsterdamissa: 

1: Vieraile Anne Frankin talossa ja koe kiehtova juutalainen Amsterdam

2: Lähde retkelle Keukenhof puutarhaan ja näe värien maailma

3: Lähde kierrokselle kahteen Amsterdamin parhaaseen taidemuseoon

4: Näe Amsterdamin kuuluisa Punaisten lyhtyjen katu

5: Tutki kaupunkia Hop-On Hop-Off kanavabussin kyydissä

anne

1: Vieraile Anne Frankin talossa ja koe kiehtova juutalainen Amsterdam

Et voi vierailla Amsterdamissa käymättä yhdessä kaupungin kuuluisimmista nähtävyyksistä ja museoista – Anne Frankin talo. Nähtävyys antaa harvinaisen näkökulman juutalaiseen elämään toisen maailmansodan aikaan, kun kierrät taloa jossa nuori juutalainen tyttö ja hänen perheensä asui yli kahden vuoden ajan, ennen kuin he joutuivat natsien kaappaamiksi.

Hyvä vinkki on varata liput jo kotoasi, niin ohitat pitkät lippujonot tähän suosittuun kohteeseen.

flowers

2: Lähde retkelle Keukenhof puutarhaan ja koe värien maailma

Keväällä koko maa puhkeaa väriloistoon, kun Hollannin kansalliskukka tulppaani puhkeaa kukkaan. Nauti uskomattomista kukkapelloista ja niiden hurmaavasta tuoksusta ja suuntaa Keukenhofin puutarhaan. Lähde maaliskuu – toukokuu välisenä aikana kierrokselle  Keukenhofiin ja koe ainutlaatuinen kukkapuisto keväisessä kauneudessaan.

rijks

3: Lähde kierrokselle kahteen Amsterdamin huippumuseoon

Amsterdam tunnetaan myös kulttuurillisesta tarjonnastaan, joka pitää sisällää esimerkiksi erinomaiset taidemuseot. Molemmat Rijkmuseum (The State Museum) sekä Van Gogh -museo ovat täynnä maailman suurimpia kulttuuriaarteita, ja teoksia hollantilaisilta mestareilta kuten Van Goghilta, Rembrandtilta, Frans Halsilta ja Johannes Vermeeriltä.

amsterd

4: Koe Amsterdamin kuuluisa Red Light District

Punaisten lyhtyjen alue ja Amsterdam yhdistetään aina toisiinsa. Kaupungin supersuosittu alue tunnetaan pitkästä historiastaan. Voit lähteä opastetulle kierrokselle Punaisten lyhtyjen alueelle ja oppia miksi prostituutiosta tuli niin menestyksekästä tällä alueella.

amsterdam1

5: Koe Amsterdam Hop-On Hop-Off kanavabussin kyydissä

Jos haluat nähdä Amsterdamin sightseeing -kierroksen merkeissä, hyppää Hop-On Hop-Off kanavabussin kyytiin. Kanavabussi on hauska ja hyvä tapa kokea kaupunki, kun voit hypätä kyytiin ja pois haluamasi nähtävyyksien kohdalla.

Amsterdam

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *