Lontoon nähtävyydet

Täältä löydät laajan valikoiman Lontoon lippuja! Opastettuja kierroksia ja nähtävyyksiä, kuten Madame Tussauds, London Eye ja Warner Brosin studio, jossa Harry Potter elokuva kuvattiin, musikaalit West Endissä ja jalkapallo-ottelut. E-liput suoraan sähköpostiisi.

Suosikkilista
Lajittelukriteeri
A - Z
Hinta/henkilö
Suosittelemme
Madame Tussauds London

Madame Tussauds London

4.3
(99)

Osta liput jo kotoa käsin etkä vain säästä rahaa, vaan pääset myös lippukassajonon ohitse. Tämä tarjous yksinoikeudella vain Ticmaten asiakkaille!

Alkaen € 27.70
Disney's The Lion King - Lontoo

Disney's The Lion King - Lontoo

4.7
(89)

Varmista paikkasi tähän uskomattoman suosittuun musikaaliin The Lion King ja osta lippusi jo kotona! Simban tarina kerrotaan häikäisevien lavasteiden, mielikuvituksellisten pukujen ja nukkejen avulla, kaikesta tästä tulee huikaiseva musikaali! Tämä on äärettömän kiinnostava koko perheen show!

Alkaen € 45.50
Phantom of the Opera

Phantom of the Opera - Lontoo

4.8
(110)

Andrew Lloyd Webberin mestariteosta The Phantom of the Operaa on esitetty Lontoossa jo yli 25 vuoden ajan ja yhä edelleen se ihastuttaa katsojiaan Her Majesty's Theatressa Lontoossa. Varmista paikkasi ja osta lippusi etukäteen!

Alkaen € 34.80
London Eye

London Eye

4.2
(64)

Ohita Lontoon Eyen jonot ostamalla liput etukäteen! Koe yksi Lontoon päänähtävyyksistä ja nauti Lontoon yli avautuvista uskomattomista näkymistä! Säästä lähes kolmasosa hinnasta verrattuna lippuun, joka ostetaan paikan päällä!

Alkaen € 24.80
Mamma Mia - Lontoo

Mamma Mia - Lontoo

4.7
(76)

Musikaali Mamma Mia on koettava Lontoon matkalla. Kun musiikki on Abban, tarjolla ei ole muita kuin hittejä. Osta liput netistä!

Alkaen € 24.80
Gatwick Express

Gatwick Express

4.6
(79)

Siirry Gatwickin lentokentältä Lontoon keskustaan Gatwick Expressillä! Osta liput jo kotona niin voit hypätä suoraan junaan. Matka kestää noin 35 minuuttia.

Alkaen € 12.00
Thriller Live

Thriller Live

4.7
(58)

Koe hittishow Thriller Live Lontoossa! Show on iloinen ylistys Michael Jacksonia ja The Jackson Fivea kohtaan ja se on täynnä isoja hittejä! Osta lippusi etukäteen ja valmistadu moonwalk-show'hun!

Alkaen € 42.20
Warner Bros. & Harry Potter studiokierros

Warner Bros. & Harry Potter - Lontoo

4.6
(23)

Harry Potter ja Warner Bros. Studio -retki on oltava jokaisen Harry Potter fanin listalla! Retken aikana pääsee kurkistamaan kulissien taakse, ajamaan Hogwarts Expressillä ja käymään Laituri 9 ¾:lla. Kuljetus sisältyy retkeen. Osta lippusi Harry Potter ja Warner Bros. Studio -retkelle täältä!

Alkaen € 88.60
Les Miserables

Les Miserables - Lontoo

4.8
(16)

Koe kansainvälinen palkittu musikaali Les Misérables Lontoon West Endissä! Tämä klassinen musikaali on vaikuttava tarina intohimosta ja tuhosta, sijoittuen vallankumouksen partaalla olevaan maahan. Varmista paikkasi varaamalla liput etukäteen!

Alkaen € 24.80
Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin