Liput Lontoon nähtävyyksiin

Täältä löydät liput moniin nähtävyyksiin ja Lontoon muihin kohteisiin. Kaikille löytyy jotakin! Voit vierailla Lontoon suosituimmissa nähtävyyksissä, kuten Madame Tussauds, London Dungeon, London Aquarium tai ZSL London Zoo. Voit myös tutustua Lontoon historiaan vierailemalla Tower of Londonissa, St Paulin katedraalissa tai Buckinghamin palatsissa. Nauti London Eyesta avautuvasta näkymästä tai lumoudu Windsorin Legolandin näyttelystä. Varaa Lontoon kokemuksesi nyt!

 
Lajittelukriteeri
A - Z
Hinta/henkilö
Suosittelemme
Tower of London

Tower of London

4.4
(22)

Jokaisen Lontoossa vierailevan on nähtävä Tower of Londonin historiallinen linna! Osta lippusi etukäteen niin pääset paikan päällä lippukassan jonojen ohitse!

Alkaen € 29.90
St Paulin katedraali (Pyhän Paavalin katedraali)

St Paulin katedraali (Pyhän Paavalin katedraali)

4.5
(2)

Osta liput etukäteen ja ohita jonot St. Paulin katedraaliin Lontoossa. Osallistu 90-minuutin kierrokselle, jonka aikana kuulet katedraalin mielenkiintoisesta historiasta. Tai voit kiivetä kuuluisaan kupoliin ja nauttia sieltä avautuvasta näkymästä yli Lontoon.

Alkaen € 21.40
SEA LIFE London Aquarium: priority-pääsylippu

SEA LIFE London Aquarium: priority-pääsylippu

4.0
(1)

Vieraile SEA LIFE London Aquariumissa yhdessä perheesi kanssa! Näe tässä yhdessä Euroopan laajimmista merimaailmoista yli 500 eläinlajia ja kasvia sekä yli 40 haita. Osta sisäänpääsylippusi kotoa käsin ja ohita jonot merimaailmaan!

Alkaen € 29.70

London Explorer Pass

Alkaen € 0.00

2-in-1: London Dungeon & Madame Tussauds

Would you like to experience the magical world of Madame Tussauds? And do you like to have fun while you wonder, what is going to happen next? Try the 2-in-1 combination of Madame Tussauds and London Dungeon and save money. It's fun - and scary!

Alkaen € 51.10
Wembley Stadium Tour

Wembley Stadium Tour

Alkaen € 25.30
3-in-1 Lontoo-kombo: Madame Tussauds, London Eye & London Dungeon

3-in-1 Lontoo-kombo: Madame Tussauds, London Eye & London Dungeon

Miksi maksaa pääsylipuista täyttä hintaa, jos samalla rahalla saa enemmänkin hauskaa tekemistä koko perheelle? Valitse hieno 3-in-1 Lontoo-kombopakettimme, ja pääset vierailemaan Madame Tussaudilla, London Eyessa ja London Dungeonissa puoleen hintaan. Etukäteen varatuilla lipuilla ohitat jonot. Voiko perheloma Lontoossa enää tämän vaivattomammaksi muuttua!

Alkaen € 66.90
London Eye: ajastettu pääsylippu

London Eye: ajastettu pääsylippu

4.3
(84)

Koe yksi Lontoon suosituimmista nähtävyyksistä ja nauti London Eyesta aukeavista näkymistä! Näytä vain etukäteen ostamaasi pääsylippua lukijalaitteelle ja ohita jonot aina suosittuun London Eyehin. Ostaessasi liput meiltä, saat tarkan kellonajan London Eye -käynnille säästyen näin pitkissä jonoissa seisomiselta. Tämän lisäksi säästät jopa 20% ovihinnoista. Tämä on edullisin lippuvaihtoehto!

Alkaen € 29.70
Royal Palaces -passi

Royal Palaces -passi

Rakastatko kuninkaallisia palatseja? Silloin joku Royal Pass -passeistamme sopii sinulle! Valitse yksi kolmesta rahaa säästävästä Royal Palaces -passistamme ja aloita tutustuminen! Passeihin sisältyy Tower of London, Hampton Court Palace ja puutarhat, Kensingtonin palatsi & Banqueting House. Royal Palace -passeja on saatavilla vain netin kautta, osta omasi jo ennen matkaa!

Alkaen € 79.40
London Eye River Cruise

London Eye River Cruise

5.0
(1)

Tule nauttimaan tästä ainutlaatuisesta ja palkitusta maisemaristeilystä Thamesilla! Näe useita Lontoon upeita nähtävyyksiä ja kohteita. Satama sijaitsee aivan London Eyen vieressä, joten risteily on helposti yhdistettävissä vierailuun ikonisessa London Eyen maailmanpyörässä.

Alkaen € 13.50
The Shardin näköalatasanne

The Shardin näköalatasanne

5.0
(5)

Koe uskomaton näkymä, joka avautuu Länsi-Euroopan korkeimmasta rakennuksesta - The Shardista! 244 metrin korkeudesta voi ihailla monia Lontoon maamerkkejä, kuten Tower of Londonia ja London Eyea. Varaa lippusi etukäteen ja ohita lippukassan jonot!

Alkaen € 32.40
Lontoon Big Bus -kiertoajelut

Lontoon Big Bus -kiertoajelut

3.0
(1)

Kiertoajele avokattoisella kaksikerroksisella Big Bus -bussilla yhden, kahden tai kolmen päivän ajan ja tutustu Lontoseen! Hyppää kyydistä ja nouse kyytiin mielin määrin yli 50 pysäkillä ja kolmella erilaisella reitillä, jotka ovat turistiystävällisesti sijoitettu Lontoon nähtävyyksien tuntumaan. Hintaan sis. ilmaiset kävelykierrokset ja jokiristeily Thamesilla. Varaa netistä ja säästä!

Alkaen € 40.40
Buckinghamin palatsi & vahdinvaihto

Buckinghamin palatsi & vahdinvaihto

Tartu tähän harvinaiseen mahdollisuuteen ja tutustu Buckinghamin palatsin State Apartments -tiloihin ja näe vahdinvaihto. Palatsi on yleisölle avoinna ainoastaan kaksi kuukautta vuodessa ja lippuja on rajoitettu määrä ja niillä on kova kysyntä, joten varaa paikkasi jo etukäteen!

Alkaen € 78.40
London Dungeon

London Dungeon

4.0
(1)

Osta liput etukäteen ja säästä 25%! Näin voit ohittaa lippukassan jonot ja vietät enemmän aikaa London Dungeonissa.

Alkaen € 26.40
Madame Tussauds Lontoo: priority-pääsylippu

Madame Tussauds Lontoo: priority-pääsylippu

4.5
(39)

Varaa lippusi netistä - pääse ajastetulla lipullasi pitkien jonojen ohi! Maailmankuulu Madame Tussauds on paljon enemmän kuin vain vahakabinetti. Vahanukkeja ei ole ympäröity eristysnaruilla vaan sen sijaan voit koskea kaksoisolentoihin, ottaa niiden kanssa valokuvia ja kokea monia interaktiivisia elämyksiä, kuten Spirit of London Taxi Ride ja the Star Wars Experience.

Alkaen € 27.50
The Ultimate Harry Potter Experience

The Ultimate Harry Potter Experience

Visit the Harry Potter and Warner Bros. Studio in London. Get a guided tour and experience the locations from the famous movies: Including The Forbidden Forrest and Diagon Alley. You get all the best from the magical Harry Potter univers in just one day!

Alkaen € 116.10
2-in-1: London Dungeon & London Eye

2-in-1: London Dungeon & London Eye

3.0
(1)

Learn about the darkest history of London in the London Dungeon. Get the perfect view over the city in London Eye. With this 2-in-1 experience you see London from a new perspective and take a stroll down the history lane - and get the chance to become a little scared!

Alkaen € 51.10
London Eye: ajastettu Fast Track -lippu

London Eye: ajastettu Fast Track -lippu

5.0
(2)

Ohita jonot London Eye -maailmanpyörään ostamalla etukäteen ajastetut Fast Track -liput. Osta lippusi netistä ja vältä jonottaminen lipunmyyntiin ja maailmanpyörään. Tämä on paras lippuvaihtoehtomme sekä hinnan että käynnin sujuvuuden puolesta!

Alkaen € 40.70
3-in-1 Lontoo-kombo: Madame Tussauds, London Eye & risteily

3-in-1 Lontoo-kombo: Madame Tussauds, London Eye & risteily

4.4
(5)

Valitse hieno 3-in-1 Lontoo-kombopakettimme, ja pääset vierailemaan Madame Tussaudilla, London Eyessa ja London Eye -risteilyllä puoleen hintaan normaaleihin ovihintoihin verrattuna. Ohita pitkät jonot Lontoon huippukohteisiin ja säästä 50% lippujen hinnoissa!

Alkaen € 61.30
5-in-1 Lontoo-kombo

5-in-1 Lontoo-kombo

4.3
(7)

Loistava pakettitarjous: Osta liput kahteen nähtävyyteen ja saat liput kolmeen lisänähtävyyteen ILMAISEKSI! Eksklusiivinen 5-in-1 Lontoo-kombopakettimme sisältää Madame Tussaudsin, Coca-Cola London Eyen, SEA LIFE London Aquariumin, Shrek’s Adventure! Londonin ja London Dungeonin.

Alkaen € 102.10
 The London Pass®

The London Pass®

Osta London Passisi jo kotona ja nauti ilmaisesta sisäänpääsystä yli 80 suosittuun kohteeseen, museoon ja kiertoajeluille. Pääset myös joidenkin suosittujen nähtävyyksien jonojen ohi! Voit valita 1, 2, 3 tai 6 päivän passin.

Alkaen € 67.20
3-in-1 Lontoo-kombo: Madame Tussauds, London Dungeon & SEA LIFE London

3-in-1 Lontoo-kombo: Madame Tussauds, London Dungeon & SEA LIFE London

4.0
(1)

Koe kolme Lontoon kiinnostavinta koko perheen kohdetta: Madame Tussauds, London Dungeon ja SEA LIFE London! Kun ostat 3-in-1 Lontoo-kombolipun netistä, säästät 50% hinnassa, minkä maksaisit mikäli ostaisit liput yksitellen ovelta. 3-in-1 Lontoo-kombolippupaketti on saatavilla ainoastaan netistä!

Alkaen € 68.10
6-in-1 Lontoo-kombo

6-in-1 Lontoo-kombo

4.9
(8)

Valitse tämä pakettitarjous, mikäli et halua jättää mitään hauskaa kokematta etkä myöskään maksaa täyttä hintaa. Nyt saat neljä ilmaista nähtävyyttä ostaessasi liput kahteen nähtävyyteen. Paketti sisältää liput seuraaviin kohteisiin: Madame Tussauds, Coca-Cola London Eye, London Eye River Cruise, SEA LIFE London, Shrek’s Adventure ja London Dungeon. 6 mahtavaa nähtävyyttä, 1 ISO seikkailu!

Alkaen € 107.70
Planet Hollywood London

Planet Hollywood London

Syö, juo ja koe itsesi kuuluisaksi Lontoon Planet Hollywoodissa, joka tarjoaa uniikin ravintolaelämyksen Hollywoodin glamourilla, ja jossa elokuvarekvisiittaa on näytillä ympäri ravintolaa. Tee pöytävaraus Planet Hollywoodiin ja tule kohdelluksi kuin elokuvatähti! Osta meiltä ja säästä 15% ateriahinnasta.

Alkaen € 23.90
Shrek's Adventure! London: priority-pääsylippu

Shrek's Adventure! London: priority-pääsylippu

Shrek's Adventure! on ainutlaatuinen koko perheen elämyksellinen satumaailma. Astu Kaukaisen maan valtakuntaan ja nauti tästä upouudesta seikkailusta kävellen ja ajeluista, jossa uskomaton DreamWorksin animaatio, kiehtova tarina ja aimo annos Aasin hävyttömyyttä odottavat sinua! Etukäteen ostetuilla priority-pääsylipuilla säästät aikaa!

Alkaen € 24.70
Body Worlds

Body Worlds

Alkaen € 24.50
London Dungeon: priority-pääsylippu

London Dungeon: priority-pääsylippu

Enter the London Dungeon and explore 1000 years of dark history! Live actors, special effects and sounds makes this tour a fun and scary adventure. Skip the line to the journey - and try to make it out in one piece!

Alkaen € 39.40
The War of the Worlds

The War of the Worlds

Alkaen € 56.20
London Eye - samppanjaelämys

London Eye - samppanjaelämys

Säästä 15% ostaessasi liput London Eyehin kera samppanjan täältä! Ohita jonot London Eyehin ja nauti lasillinen samppanjaa yläilmoissa. Ihaile uskomatonta Lontoon yli avautuvaa näkymää samppanjaa siemaillen. Ei ole olemassa parempaa tapaa nauttia London Eyesta!

Alkaen € 47.50
2-in-1: Madame Tussauds & London Eye

2-in-1: Madame Tussauds & London Eye

4.5
(23)

Vieraile Lontoon kahdessa suosituimmassa turistikohteessa: Madame Tussauds -vahakabinetissa ja London Eyessa ja säästä 40%! Varaa 2-in-1 Lontoon kombolippusi netistä ja säästä 38 e verrattuna ovihintoihin erikseen ostettuna.

Alkaen € 51.90
London Eye & risteily

London Eye & risteily

4.2
(6)

Säästä 15% tämän yhdistelmätarjouksen avulla London Eyen ja London Eyen jokiristeilyn hinnoista! Nauti Coca-Cola London Eyesta avautuvista upeista näkymistä ja siirry sen jälkeen risteilemään Thamesille! Osta jo tänään ja säästä 15%!

Alkaen € 33.80
London Eye: Family Tickets
Churchillin War Rooms -museo

Churchillin War Rooms -museo

Käyskentele Westminsterissä, käy Churchill War Roomsissa ja näe alkuperäinen bunkkeri sellaisena kuin se oli vuonna 1945 ja tutustu Churchillin War Museumiin. Pakollinen käyntikohde kaikille historiasta kiinnostuneille! Osta lippusi etukäteen!

Alkaen € 81.10
Buckinghamin palatsi & englantilainen tee

Buckinghamin palatsi & englantilainen tee

Koe kaksi mitä oleellisinta lontoolaista instituutiota: vahdinvaihto ja iltapäivätee. Ota ilo irti tästä harvinaisesta mahdollisuudesta tutustua Buckinghamin palatsin State Apartments- tiloihin, jotka ovat avoinna ainoastaan kaksi kuukautta vuodessa. Lippuja on saatavilla rajoitetusti ja niillä on kova kysyntä, joten varaa paikkasi hyvissä ajoin!

Alkaen € 125.10
Legoland Windsor

Legoland Windsor

Osta täältä lippusi Legoland Windsor Resort -teemapuistoon Lontoon lähellä.

Alkaen € 47.70

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin