Bosporin puolenpäivän risteily

Bosporin puolenpäivän risteily

Hinta/henkilö alkaen € 35.00

Lähde mukaamme unohtumattomalle matkalle Bosporinsalmelle ja koe vanha Istanbul tällä puolenpäivän Bosporin risteilyllä.

Kierros alkaa kuljetuksella satamaan, jonka aikana näet Kultaisen sarven, "Bosporin käsivarren". Bosporinsalmi jakaa Turkin eurooppalaiseen ja aasialaiseen osaan.

Ajamme ohi vähemmistöjen asuinalueiden, kuten Bysantin juutalaisten ja Italialaisten kauppiaiden kotien. Näemme seuraavaksi Bysantin kaupungin muurit, joka ovat vahvin keskiaikainen linnoitus, ja paljon muuta.

Aamuristeilyllä koet myös erilaiset maustebasaarin tuoksut ja aromit (tunnetaan myös nimellä Egyptian Bazaar).

Matka jatkuu vedessä. Tällä Aasian ja Euroopan jakavalla vesiväylällä on lukuisia tilaisuuksia valokuvata upeita palatseja, antiikkisia puisia Osmanien valtakunnan aikaisia huviloita, jotka ovat rintarinnan modernien luxusasuntojen seassa.

Veneestä on upeat näkymät Rumeli Hisarın linnoitukseen (1452), joka on historiallinen puolustuslinnoitus, ja jonka tarkoitus oli hallita Bosporinsalmen aluetta.

Iltapäiväristeilyllä risteilyn loputtua pääset gondolihissillä ylös kukkulalle Pierre Loti Coffee Houseen, josta avautuu kauniit näkymät yli Bosporinsalmen.

Kesto: Aamuristeily klo 9.00-13.00, iltapäiväristeily klo 14.00-17.30

Seuraavat kohokohdat sisältyvät risteilyyn:
- Maustebasaari / Pierre Loti Coffee House
- Rumeli Hisarı linna (veneestä nähtynä)
- Dolmabahçen palatsi (veneestä nähtynä)

Lipun hintaan sisältyy: Nouto Istanbulin keskustan hotelleista, yksityinen veneretki ja osaavan oppaan palvelut.

Tärkeää tietoa:
- E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi kierrokselle.

- Hintaan sisältyy ilmainen nouto keskustan hotelleista läheltä alueita Taksim Sq., Sultanahmet ja Aksaray. Ennen varauksen vahvistamista, sinua pyydetään antamaan hotellisi nimi, jotta nouto voitaisiin järjestää. Jos yövyt lentokentän tai Istanbulin Aasian puoleisissa hotelleissa, kuljetuksesta saatetaan pyytää lisämaksu tai sinua pyydetään saapumaan kierroksen alkupisteeseen Istanbulin keskustaan.

- Kierros alkaa klo 9.00 ja klo 14.00, mutta koska sinut noudetaan hotelliltasi, pyydämme ystävällisesti soittamaan kierroksen järjestäjälle noin vuorokautta ennen, jotta saisit tietää tarkan noutoajan hotelliltasi ja näin välttäisit turhan odottamisen hotellin aulassa. Puhelinnumero löytyy selvästi merkittynä e-lipustasi/voucheristasi.

- Kierros on englanniksi.

- Lasten lippuja on saatavilla 3–7-vuotiaille lapsille. Alle 3-vuotiaat lapset pääsevät kierrokselle ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

- Huomioithan: Aamuristeily-kierros päättyy Taksim squarelle. Lähin metroasema on Taksim.

- Lähtöaika saattaa muuttua.

- Bosporin puolenpäivän risteily saatetaan risteillä yleisellä veneellä, mikäli minimiosallistujamäärä yksityisvenettä varten ei toteudu.

 

Tietoja

Bosporin puolenpäivän risteily
Hintaan sisältyy ilmainen nouto Istanbulin keskustan alueen hotelleista. Iltapäiväristeilyn vieraat saavat edestakaisen kuljetuksen hotellilta.

Bosporin puolenpäivän risteily
Aukiolo-ajat
Aamuristeily klo 9.00-13.00, iltapäiväristeily klo 14.00-17.30.

Ohjeet

Ohjeet
Aamuristeily päättyy Taksim Squarelle. Lähin metroasema on Taksim.

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin