Kabaree

Kabaree - maailmankuulu taidemuoto, jonka kuuluisimmat klassiset esitykset ovat Pariisin Bal du Moulin Rougessa, Lido dessa ja Crazy Horsessa sekä Berliinin Friedrichstadt Palastilla ja Wintergartenissa! Täältä voit varata liput kaikkiin näihin esityksiin. Elämä on kabaree!

Lippuja Kabaree

Moulin Rouge

Moulin Rouge

4.5
(65)

Pariisissa on pakko käydä katsomassa kabaree-esitystä Moulin Rougessa! Varmista paikkasi ostamalla liput etukäteen, tämä uskomaton show myydään loppuun nopeasti!

Alkaen € 105.00
THE ONE Friedrichstadt-Palastissa

THE ONE Friedrichstadt-Palastissa

5.0
(1)

THE ONE Grand Show on unenomainen matka läpi ajan etsien henkilöä, joka on meille kaikki kaikessa - SITÄ OIKEAA. Nauti ylellisistä puvuista, jotka ovat Jean Paul Gaultierin suunnittelemia. Uskomaton show myydään nopeasti loppuun, joten osta liput etukäteen!

Alkaen € 40.70
Lido de Paris

Lido de Paris

4.4
(29)

Champs-Elysées'ltä löytää yhden maailman kuuluisimmista ja suosituimmista kabareista - Lido de Parisin! Tämä hämmästyttävä show ällistyttää katsojansa kerta toisensa jälkeen. Voit valita lipun lisäksi joko lasin samppanjaa tai illallisen, joka nautitaan ennen show'ta.

Alkaen € 85.00
Crazy Horse

Crazy Horse

5.0
(1)

Käy Crazy Horsessa ja näe paikan legendaariset ja sensuellit tanssijat. Voit valita joko pelkän show'n, show'n ja samppanjaa tai show'n ja illallisen. Varmista paikkasi ostamalla liput etukäteen, show myydään loppuun nopeasti!

Alkaen € 85.00
Punainen mylly ja jokilaivaristeily

Punainen mylly ja jokilaivaristeily

3.8
(5)

Lähde iltaristeilylle kauniisiin Seinen maisemiin ja bongaa kaikki suurimmat nähtävyydet iltavalaistuksessa. Suuntaa sitten Moulin Rougeen katsomaan kabaree-esitystä, joka on täynnä sulkia, jalokiviä, glitteriä, akrobatiaa ja tietenkin can-can -tanssia! Lippuun sisältyy puolikas pullo samppanjaa.

Alkaen € 188.10
Paradis Latin

Paradis Latin

Paradis Latin on kaikista kabaree-teattereista se kaikista pariisilaisin, sillä sen asiakaskunnasta 70% on ranskalaisia. Valmistaudu iltaan, joka on täynnä herkullista ruokaa, samppanjaa ja erinomaista viihdettä. Tämä uskomaton show tullaan myymään loppuun etukäteen, joten ostathan liput jo ennen matkaa.

Alkaen € 75.00
Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin