A Gentleman's Guide to Love and Murder

A Gentleman's Guide to Love and Murder

Walter Kerr Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 131.50

A Gentleman’s Guide To Love & Murder -musikaali on todellinen komediamusikaali, joten jos etsit musikaalia, jossa on tapoja (no, huonoja sellaisia), tässä sellainen. Tämä musikaali on kerännyt katsojien yksimieliset kehut ja useita "paras musikaali" -palkintoja.

Kohokohdat:
- Varmista paikkasi tähän hysteeriseen musikaaliin
- Saat parhaat vapaana olevat paikat valitsemastasi kategoriasta
- Nauti palkitusta musikaalista

Mistä A Gentleman’s Guide To Love & Murder kertoo?
Monty Navarro on juuri kuullut todella hyviä uutisia! Hän on aatelisperheen kauan kadoksissa ollut jäsen ja hänestä voisi tulla seuraava Highhurstin jaarli. Tämän esteenä on vain kahdeksan pikkujuttua, toisin sanoen muut sukulaiset, jotka ovat Montya ennen perimisjärjestyksessä.

Joten Monty tekee sen, mitä kuka tahansa kunnianhimoinen, jalosukuinen herrasmies tekisi: hän päättää eliminoida jokaisen sukulaisen yksi kerrallaan, kaikki tämä samaan aikaan, kun hän pallottelee rakastajansa kanssa (rakastajar hakee jotain muutakin kuin vain rakkautta), jonka mies on Montyn serkku (kuka vielä pysyy perässä?) unohtamatta jatkuvaa vaaraa kaltereiden taakse päätymisestä! Mutta kaikki tämä on sen arvoista, jos hän lopulta pääsee Highhurstin kartanoon... teeaikaan mennessä.

Älä jätä väliin A Gentleman’s Guide To Love & Murder -musikaalia, sitä, jota Charles Isherwood New York Timesista sanoo "yhdeksi viihdyttävimmistä uusista musikaaleista vuosiin!".

Tiesitkö tämän A Gentleman’s Guide To Love & Murder -musikaalista?
A Gentleman’s Guide To Love & Murder on itse asiassa voittanut neljä parhaan musikaalin palkintoa! Musikaali on voittanut Tony Awardin, Drama Desk Awardin, Outer Critics Circle Awardin ja Drama Leauge Awardin sekä monia muita arvostettuja palkintoja.

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan teatteriin.

Kenelle musikaali sopii?
A Gentleman’s Guide To Love & Murderia suositellaan yli kymmenen vuotiaille. Alle 4-vuotiaita lapsia ei saa tuoda teatteriin.

Mikä on musikaalin kesto?
Musikaali kestää 2 tuntia ja 20 minuuttia. Tähän kuuluu väliaika.

Tärkeää tietoa:
- Ostaessasi lippuja musikaaliin New Yorkissa saat aina parhaat mahdolliset paikat, jotka ovat saatavilla ostotapahtuman aikaan. Emme voi kuitenkaan vaikuttaa valittuun riviin tai paikkaan. Saat 36 tunnin kuluessa ostamisesta lisätietoa, jossa kerrotaan tarkka paikkanumero. Paikkaa ei voi vaihtaa, sillä ne olivat parhaat mahdolliset paikat ostohetkellä.

Erittäin hyvä 4.0

4.0 1 customer reviews
Naurua ja hyvää musiikkia!

Esitys oli kaikin puolin nautittava: musiikkiesitykset ja näyttelijät olivat taitavia ja ennen kaikkea esitys oli hauska. Sen takia perheen miesväkikin piti tästä musikaalista, vaikkei musikaali mikään perheen miesten lempilaji olekaan. Voin lämpimästi suositella!

Riikka, Espoo
PER, 11 HUH 2014
4.0

Tietoja


Walter Kerr Theatre
219 West 48 Street
New York
NY
US

Kesto:
2 hours, 20 minutes

Ohjeet

Ohjeet

Directions
Take the subway to 49th St. station

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin