Blank! The Musical

Blank! The Musical

New World Stages / Stage 2

Blank! -musikaali on jotain aivan uutta! Hilpeä musikaali, joka yllättää uutuudellaan on jotain mitä et ole koskaan kokenut ennen. Älä missaa tätä!

Koe Broadwayn taika täysin uudella tavalla musikaalissa Blank!. New Yorkin hämmästyttävä ja hysteerinen seuraavan sukupolven teatterisensaatio. Joka ilta, lahjakas yhtye ottaa lavan haltuunsa, ilman käsikirjoitusta, harjoitusta tai ideaa siitä, mitä tuleman pitää - esittääkseen uuden hitin, tarvitsee bändi sinun luovuuttasi!

Blank!:issa unelmaesityksen luominen on sinun käsissäsi. Ota ystävät mukaasi ja pidä hauskaa. Älä unohda älypuhelintasi! Vaikuta täyttäen esityksen tyhjät kohdat. Valitse otsikko, kirjoita lyriikoita, valitse henkilöt..kun yleisö on valmis, on aika nostaa esirippu. Nauti uskomattomasta show'sta, jonka näyttelijät, muusikot ja Tony Award-voittaja suunnittelutiimi saa aikaiseksi livenä paikan päällä. Show on viimeistely upealla laululla, sähäkällä tanssilla sekä tietenkin hulvattomalla komedialla.

Kirjoitatko sinä seuraavan "Wickedin", "Lex Mizin" tai "Book of Mormonin"? Tapahtui mitä tahansa on lopputulos joka tapauksessa ainakin viihdyttävä!

Tietoja


New World Stages / Stage 2
340 West 50th Street
New York
NY
US

Kesto:
90 Minutes, No Intermission

Ohjeet

Ohjeet

Directions
Take the subway to 50th St. station

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin