Let It Be

Let It Be

Garrick Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 26.40

Let It Be -musikaali on Beatles-show, jota et koskaan päässyt näkemään, mutta nyt se on Lontoon West Endissä! Tämän musikaalin on nähnyt jo yli miljoona ihmistä ympäri maailman. Sen aikana esitetään yli 40 Beatlesin suurinta hittiä. Todellinen must-see kaikille faneille!

Kohokohdat:
- Varmista lippusi tähän suosittuun musikaaliin
- Nauti kaikista Beatlesin suurista hiteistä
- Kaikkien fanien tulisi nähdä tämä

Mistä Let It Be kertoo?
Let It Be on spektaakkelimainen teatteriesitys, jonka aikana kuullaan yli 40 Beatlesin suurinta hittiä! Show'n aikana voi käydä uudelleen läpi Beatlesin nousun Liverpoolin Cavern Clubilta aina bändin huippuvuosiin saakka!

Let It Be -musikaalissa esitetään livenä muun muassa Twist and Shout, She Loves You and All My Lovin', Yesterday, Hey Jude, Come Together ja tietenkin Let It Be! 

Tämä multimedialla höystetty sävähdyttävä spektaakkeli vie sinut 1960-luvulle, jolloin rakkaus oli kaikki mitä tarvitsit.

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan teatteriin.

Kenelle musikaali sopii?
Tämä musikaali sopii kaikille, jotka pitävät Beatlesin musiikista. Alle 5-vuotiaat eivät kuitenkaan saa tulla esitykseen.

Mikä on musikaalin kesto?
Tämä musikaali kestää noin 2 tuntia ja 20 minuuttia. Tähän kuuluu väliaika.

Erinomainen 4.3

4.3 23 customer reviews
Entertaining!

It was very entertaining, we were all exited and dancing. Felt like real Beatles <3

Maarit, Espoo
LAU, 18 HEI 2015
4.3
Tribute-konsertti

Kyseessä on enemmänkin konsertti, kuin mikään Beatlesin tarina, juonta ei ole lainkaan. Mutta kun tämän tietää, eikä odota muuta, voi heittäytyä nauttimaan musiikista mahtavinta esityksinä! Kaverit olivat kyllä hyvin aidon näköisiä myös ja soittivat ja lauloivat hyvin!

Minna, Turku
KES, 11 JOU 2013
4.3
Ehdottamasti pitää käydä katsomassa!

Aivan mahtava esitys! Kannatti tulla, tuntui siltä että olisin käynyt "Beatles" konsertissa eikä ns musikaalissa ! Ilmapiiri oli kertakaikkiaan ainutlaatuinen.Suosittelen lämpimästi!!

Elena, Lappeenranta
TII, 03 JOU 2013
4.3
Ihan huippu

Ihan kun olisi ollut Beatlesin keikalla. Yleisö yltyi tanssimaan monta kertaa, oli ihan mahtava tunnelma. Kappale valinnat olivat mielestäni myös osuvat.

Karoliina, Helsinki
LAU, 30 MAR 2013
4.3
Beatlenostalgiaa parhaimmillaan

Oikein mainio esitys, kattava läpileikkaus Beatlesien tuotantoon. Bändi soitti loistavasti ja äänentoisto ja volyymit oli kohdillaan. Jopa kundien äänet muistuttivat Paulin ja Johnin ääniä. Ilmapiiri oli rento, yleisö seisoi ja lauloi mukana ja väliajalla ostetut juomatkin sai viedä mukanaan katsomoon.

Petri, Hämeenlinna
MAA, 04 MAR 2013
4.3
Musiikillista ilotulitusta

Loistava kavalkadi Beatlesin parhaista biiseistä. Yksinkertainen, mutta toimiva idea. Mitään kummempaa juonta ei tarvittu. Fantastista!

Jyrki, Pori
PER, 25 LOK 2013
4.3
Upea kokemus

Otimme ekaa kertaa musikaalin netin kautta. Ja hyvä olikin koska näytös oli täynnä, emmekä olisi muuten saaneet haluttuna aikana lippuja. Esitys oli todella mahtava, niin että itku tuli kokiessamme jotain niin koskettavaa.
Beatles on ollut aina hyvä ja niin oli nytkin.

Merja, Jalasjarvi
KES, 23 LOK 2013
4.3
Let it Be musikaali

Savoy teatterissa oli hyvä fiilis aluasta lopuun. Aivan kuin olisi ollut konsertissa. Laulajilla oli hyvät äänet. voin suositella Beatles faneille.

Anne, Lohja
MAA, 21 LOK 2013
4.3
Nautiskelua

Todella upea esitys, tuntui lähes kuin olisi ollut ihka oikean Beatlesin konsertissa! Laulaa sai mukana, 8-vuotiaan mielestä oli vähän liian pitkä, tosi fanit saivat nauttia koko rahan täydeltä! Lippujen hankkiminen oli helppoa, löysin samanhintaiset kuin olisi saanut Half price -paikoista.

Johanna, Kuopio
LAU, 19 LOK 2013
4.3
Let it be -musikaali syksyn huippuhetki

Kyseinen musikaali on kaikenkaikkiaan aivan huippu! Esiintyjät - soitto ja laulu, kaikki viimeisteltyjä eleitä myöten, puvut, lavastus jne. - ei tosiaankaan valittamista! Myöstunnelma oli rento, ei mitää pönöttävää oopperameininkiä. Ainut asia, mikä itseäni häiritsi, olivat valot (huumehörhöilyä kuvaavissa biiseissä); kauhulla odotin, saanko migreenikohtauksen kesken ihanan konsertin.

Marja liisa, Vantaa
LAU, 28 SYY 2013
4.3
Let it be

Jos yhtyeestä tykkää niin silloin on hyvä. Oikeastaan pelkkää konserttia koko juttu

Tatu, Parola
SUN, 15 SYY 2013
4.3
Elämys

Olipa sykähdyttävä kokemus nähdä ja kuulla "Beatles"-yhtye esittämässä kuolemattomia biisejään livenä.

Pertti, Espoo
SUN, 01 SYY 2013
4.3
Musikaali Let It Be

Musikaali oli melkein kuin olisi ollut Beatlesien konsertissa livenä. Siitä sai hyvän kuvauksen ja läpileikkauksen Beatlesien vaiheista ja musiikista. Kannattaa katsoa!

Kirsi, Mikkeli
PER, 16 ELO 2013
4.3
Let It Be

Todella mahtava esitys tai jopa konsertti. Teatterin ilmapiiri rento ja mukava. Lippujen osto oli helppoa. Tuli ainakin lähdettyä, kun oli liput valmiina.

Kirsi, Mikkeli
MAA, 17 KES 2013
4.3
Hieno kokemus

Musikaali oli hieno kooste Beatles musiikista. Näyttelijät lauloivat hyvin ja välillä tuntui kuin aito Beatles olisi esiintynyt! Tunnelma oli aivan upea, yleisö oli mukana ja sai osallistua. Tällaista ei Suomessa koe! Esitys oli pitkä ja näyttelijät palasivat lavalle taputusten jälkeen vielä 3 kappaleen verra. Lontoon teatterisalit vaan ovat sokkeloissa ja istumapaikat ahtaita, sitä ainoat miinukset.

Tarja, Harjavalta
KES, 05 KES 2013
4.3
Beatlefanille erinomainen!

Konserttityyppinen musikaali, jossa mukana yli 40 Beatles hittiä. Hyvät muusikot ja autenttisen oloinen saundi. Väliaika jakaa esityksen kahteen Betales aikakauteen ja esiintyjien puvusto jäljittelee tarkasti alkuperäisiä. Yleisö temmattiin mukaan hienosti, et jää penkkiin istumaan!

Arto, Valkeala
KES, 29 TOU 2013
4.3
Let It Be

Musikaali oli erittäin hyvä ja täytti ennakko-odotukset.

Aimo, Muurla
TII, 02 HUH 2013
4.3
Let It Be musikaali - parasta Beatlesia originellien jälkeen!

Show oli sanalla sanoen aivan uskomattoman hyvä; esiintyjät soittivat ja lauloivat kaiken itse livenä, näyttivät ja kuulostivat todella autenttisilta aina asuja ja eleitä myöten, sali oli loppuunmyyty ja tunnelma katossa. Aion mennä katsomaan tämän vielä uudestaankin seuraavalla Lontoon matkallani. Suosittelen Let It Be'n näkemistä kaikille lämpimästi!

Markku, Espoo
KES, 13 MAA 2013
4.3
Legendaarista Beatles-musaa, muttei muuta

Lähes kaikki parhaimmat biisit bändin hietoriasta tuli kuultua. Esitys on tosiaan konsertti, jossa Beatles-kappaleita esittävät hyvin alkuperäisiltä näyttävät esiintyjät. Musikaali ei sisällä mitään näytelmää, eikä biisienkään välissä montaa repliikkiä kuulla.

Hyvä Beatles kimara, that's it.

Jari, Nousiainen
MAA, 11 MAA 2013
4.3
Let It Be vastasi odotuksia!

Menimme esitykseen hieman epävarmoissa tunnelmissa, koska ikähaitarimme oli laaja. Epävarmuus haihtui esityksen kuluessa. Ryhmän nuorin, 9 v tyttö, piti esityksestä siinä kuin vanhinkin, liki 50 v. Teinipojat, 12-17 v, kiittelivät myös. Sanoivat, että hyvä oli, kun ottaa huomioon, etteivät tunne tuon ajan musiikkia. :-) Kun ei ole Beatlesia kuullut livenä, niin voi sanoa, että tämä oli parasta Beatlesia, mitä olemme eläessämme kuulleet ja nähneet. Suosittelemme lämpimästi. Ja koska esitys oli konsertti, ei musikaali, ei tarvitse ymmärtää englantia. Kummasti sanat alkavat kuitenkin tulla mieleen, kun Yesterday, Let It Be jne soi viimeisen päälle taidokkaasti. Vaatimaton lavastus oli hyvä ja riittävä, välissä sai tunnelmaa mm. aidosta konsertista Wembleyltä. Puvut vaihtuivat sukkelaan ja olivat kopiot Beatlesiltä. Konsertti eteni ajallisesti koko yhtiön olemassaolon kaaren ja oli sitenkin kiinnostava, kun näki miten tyyli, kampaukset ja asusteet vaihtuivat. Lapsetkin alkoivat kiinnostua, että mikäs se onkaan tämä Beatles.

Veli pekka, Raahe
MAA, 11 MAA 2013
4.3
Let it Be - musikaali ?

Kyseessä ei ollut varsinainen musikaali, vaan neljän hengen bändi esitti Beatles-tuotantoa.
Musiikki oli hyvää, mutta koska odotimme musikaalia ja näyttelijöitä oli esitys siinä mielessä pettymys.

Antti, Hyvinkää
TOR, 07 MAA 2013
4.3
Ylitti odotukset

Hyvä!

Jarmo, Helsinki
LAU, 23 HEL 2013
4.3
Paremminkin konsertti kuin musikaali

Esitys oli korkeatasoinen, muusikot soittivat hyvin. Kyseessä ei kuitenkaan ole varsinainen musikaali, vaan oikeastaan konsertti. Mitään juonta ei ollut mukana ( kuten mm. Mamma Miassa ja We Will Rock You'ssa ). Kappaleitten välissä näytettiin vanhoja ajankuvia, mm. tv-mainoksia.

Suosittelen sellaiselle, jolle Beatles-musiikki on se tärkein juttu.

Jyrki, Tampere
KES, 13 HEL 2013
4.3

Let It Be ReviewsLet It Be Reviews

"If you want to experience the best songs in the world played by brilliant musicians who look and sound like The Beatles ? don?t miss this"
Daily Star


"Let It Be - fab for all the family"
The Times


"It was 2 hours of Beatles loveliness. Nothing will ever compare to the real thing, but Let It Be is the next best thing to seeing the boys live!"
Absolute Radio


Tietoja

Garrick Theatre
2 Charing Cross Road
London
WC2H 0HH

Kesto:
2 hours 20 minutes

Ohjeet

Ohjeet

Directions
(2mins) Follow Charing Cross Road parallel to Leicester Square until you reach the theatre on your left.

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin