We Will Rock You

We Will Rock You

Dominion Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 62.00

We Will Rock You Lontoossa, sisältäen 31 Queenin parhainta menestyskappaletta, on yksi Lontoon suosituimmista musikaaleista. Osta liput suurilla alennuksilla kauttamme tästä!

We Will Rock You musikaalissa, globalisaatio on jo totta ja se tunkeutuu yhteiskunnan jokaiselle tasolle. Joka puolella nuoriso katsoo samoja elokuvia, käyttää samanlaisia vaatteita ja ajattelee samalla tavalla. Eletään turvallisessa ja onnellisessa Ga Ga maailmassa. Paitsi jos olet kapinallinen. Paitsi jos olet rokkari.

We Will Rock You musikaalin tarina sijoittuu Ostari-planeetalle, jossa kaikki musiikki instrumentit ovat kiellettyjä. Yhtiön tietokoneet tuottavat musiikkia ja jokainen lataa itselleen tätä musiikkia. On poika– ja tyttöbändien aikakausi. Mutta vastarinta kasvaa....

We Will Rock You sisältää ei vähempää kuin 31 Queenin parhaimpia hittejä, kuten ‘Killer Queen’, ‘Crazy Little Thing Called Love’, ‘We are the Champions’, ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Radio Ga Ga’ ja tietenkin hittien hitti ‘We Will Rock You’.

Tulet kokemaan mahtavan illan We Will Rock You musikaalin parissa ja voimme melkein varmuudella luvata että haluat pian nähdä esityksen uudestaan, uudestaan ja uudestaan.

Unelma – Mielikuva – ja Huippuhitti!

Erinomainen 4.3

4.3 37 customer reviews
Queen-musikaali

Loistava musiikkielämys alusta loppuun. Nautimme todella. Hyvät esiintyjät!!

Leena, Rovaniemi
TII, 11 HEL 2014
4.3
We Will Rock you Rocks

Manio musikaali hienon bändin hienosta tuotannosta. Tunnelma vanhassa teatterissa on hieno ja välitön. Kaikki artistit olivat huippuluokan ammattilaisia.

Mika, Järvenpää
TOR, 02 TAM 2014
4.3
Queen on "kunkku"

Parasta mitä olen tähän asti nähnyt, fiilis aivan mahtava.

Sauli, Imatra
KES, 01 TAM 2014
4.3
Mahtava Kokemus

Musikaali oli hyvä. Puitteet olivat mahtavat. Esiintyjät olivat kaikki todella hyviä!

Virve, Pori
MAA, 02 JOU 2013
4.3
Upea kokemus!

Lippujen varaus helppoa ja hintakin kilpailukyinen. Ilansuussa kävimme vaihtamassa nettilipun teatterin katutason lippukassalta. Ruokailimme viereisessä ravintolassa esityksen alkua odotellessa.
Musikaali oli hyvä. Bändi ja näyttelijät olivat hyvin autenttiset. Ei ihme sovituksia vaan tuttua tavaraa. Ryhmäämme kuului 12-64 vuotiaita. Nuoriso piti esityksestä enemmin. Jos olet ollut Queen-fani niin tämä on varsinkin sinulle. Kaikki sujui hyvon mutkattomasti vaikka teatteri oli täynnä. Liput kannattaa ottaa vähintään circlen etuosasta, näkee paremmin lavalle. Äänentoisto oli hyvä ja kuului hyvin ylemmäskin.

Seija, Luumäki
MAA, 25 MAR 2013
4.3
vain melua

- liian pitkät juonet kappaleisiin
- lähes kaikki kappaleet musikaalikappaleita kaukana rockista
- vain kolme kappeletta oli rock and roll kappaleita, nekin ihan ensimmäisen osan lopussa ja toisen osan lopussa
- ääni niin kovaa että kannattaa ottaa kuulosuojat mukaan. Paperitulpat ei oikein riittäneet.
- tästä ei varmasti tule pitkäaikaista musikaalia.

Erkki, Askainen
LAU, 23 MAR 2013
4.3
I recommend

Maybe I had too high expectations. Still it was good. Nice old theatre by Tottenham Ct Rd tube stn.Ticket were nicely printed on my name. Left Helsinki 3am London time in order to make Sat matinea.
Kiva ja ok. Pidän niin Queenin musasta että ehkä odotukset olivat liian korkeat. Suosittelen silti.

Mika, Esbo
PER, 22 MAR 2013
4.3
Hyvää musiikkia

Korkeatasoisia laulajia ja mukava tarina. Aika paljon herjoja meni tietnkin ohi, koska puhe oli niin nopeata ajoittain.

Timo, Espoo
SUN, 10 MAR 2013
4.3
Hyvää musiikkia

Korkeatasoisia laulajia ja mukava tarina. Aika paljon herjoja meni tietnkin ohi, koska puhe oli niin nopeata ajoittain.

Timo, Espoo
LAU, 09 MAR 2013
4.3
Hieno kokemus

Teatteri oli sympaattinen, parvelta näki hyvin, mutta välillä oli aika kuuma. Esitys oli mainio ja laulajat erinomaisia. Viiden hengen perheestämme kaksi 15-vuotiasta ja yksi 11-vuotiasta piti musikaalia Lontoon matkan kohokohtana. Musikaali kuuluu ehdottomasti Lontoon matkaan. Lippujen varaaminen ja noutaminen oli ongelmatonta. Suosittelen.

Tuure, Raisio
MAA, 21 LOK 2013
4.3
We will rock You

Uskomaton toteutus! Aivan kuin olisit ollut rokkikonsertissa. Lämpimsti suosittelen kaikille, jotka pitävät Queenistä!

Eija, Järvenpää
MAA, 21 LOK 2013
4.3
We Will Rock You

Lippujen ostaminen oli helppoa. Esitys oli eritt. hyvä ja istuinpaikkamme parvella hyvät, melko edessä. Ilmeetkin näkyivät. Yllätys oli se, että saliin mentiin takkien, laukkujen, popcornien, oluiden ja muiden eväiden kera. Rentoa oli! Koko porukka (äiti ja pojat 20v ja 12v.) nautimme kovasti. Jos ei ymmärrä englantia hyvin, kannattaa lukea juoni etukäteen netistä. Saa enemmän irti esityksestä.

Riitta, Jämsä
SUN, 20 LOK 2013
4.3
Mahtavaa !!

En ole Queenin musiikin fani, mutta kuunnellessani kaikki biisit olivat tuttuja, en edes tiennyt kaikkien olevan Queenin biisejä ja ne esitettiin mahtavasti !!
Esittäjät, valot , puvut ja äänentoisto aivan huippua!!

Harri, Jyväskylä
SUN, 20 LOK 2013
4.3
Ihan ok.

Hieman häiritsi kun henkilökunta juoksee jatkuvasti kieltämässä ihmisiä kuvaamasta/käyttämästä puhelinta ympäri teatteria taskulamppujen kanssa (sehän on tietenkin yleisön hölmöyttä, mutta kuitenkin). Tarina todella huono, vain musiikki, niiden hyvät esitykset ja muutamat hyvät vitsit pelasti kokonaisuuden olemisen plussan puolella. Lippujen hakeminen onnistui hyvin ja helposti ilman jonoja kun aiemmin päivällä Oxford streetin ostosreissun yhteydessä käytiin noutamassa. Siis ihan ok, mutta ennemmin oltaisiin kuunneltu vain pelkät biisit.

Lari, Riihimäki
TII, 24 SYY 2013
4.3
Upea elämys

Ihana musiikki, loistavat näyttelijät, vauhdikas meno, aivan mahtava mukaansa tempaava kokonaisuus. Suosittelen lämpimästi!

Päivi, Helsinki
MAA, 09 SYY 2013
4.3
We Will Rock You

Erittäin hyvä kokemus Dominion Theater on iso hyvä teatteri, paikkamme oli vain laitettu ihan eturiviin sívulle, jotenka jouduimme niska kenossa katselemaan esitystä väliaikaan asti jolloin siirryyimme vapaana oleville paikoille neljännelle riville istumaan ja toinen puoliaika menikin sitten sen osalta hyvin. Olisi hyvä jos esittäisitte lippuja varatessa pohja piirroksen teatterista ja itse voisi valita paikkansa. Esitys muuten aivan mahtava.

Pirjo, Helsinki
LAU, 03 ELO 2013
4.3
Loistava!

Sellainen Kerran elämässä-kokemus! Kaikki toimi loistavasti ja esitys oli kertakaikkisen taidokas ja upea!

Antti, Mikkeli
PER, 02 ELO 2013
4.3
Queen forever

Menisin katsomaan uudestaan. Mukanani oli kolme teiniä, jotka eivät ole Queen faneja. Hekin olivat täysin myytyjä esityksen jälkeen. Hämmästelimme miten taitavia laulajia musikaalissa on. Kauan esitettyä musikaalia on päivitetty vuosien varrella. Kaikkia esityksessä mainittuja henkilöitä ei ollut julkisuudessa vielä 11 vuotta sitten.

Aila, Vantaa
TOR, 01 ELO 2013
4.3
Hieno kokemus!

Luin musikaalista etukäteen, joten sen omituinen ja turha juonikuvio ei tullut yllätyksenä. Niinpä annoin puheiden mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, mutta odotin ja nautin jokaisesta musiikkikappaleesta; olihan se tuttua taattua tavaraa. Näyttelijät lauloivat hyvin, puvustus ja lavastus oli hieno ja eka penkkirivistä oli tosi hyvä tarkkailla kaikkia yksityiskohtia. Tosin väliajalla siirryimme yhden rivin taaksepäin, kun tuntui, että oli jopa liian liki se eka rivi. Suosittelen.

Marja-leena, Märynummi
TII, 30 HEI 2013
4.3
Ok vähintäin kohtalaisesti englantia ymmärtävälle

Esitys kaikekaikkiaan hyvä, varsinkin, jos Qeen'in/Freddy Mercury-biisit miellyttävät.
Suurin miinus oli, kun Lontoossa oli esityspäivänä valtava helle ja Dominion teatterissa ei ole
havaittavaa ilmastointia. Näytäntö oli lopuunmyyty, joten lämpötila salissa lienee hiponut +30C!
Onneksi väliajalla sai edes kylmää juotavaa.

Soini, Espoo
SUN, 21 HEI 2013
4.3
Queenin lauluja musikaalin kehikossa

51-v. äiti ja 17-v. poika nauttivat lauantai-illan esityksestä täpötäydessä katsomossa T-rivin paikoilta. Lavastus oli upea, paljon nuoria laulajia ja kaiken kaikkiaan nimenomaan laulu oli hieno kokemus. Jotkut repliikit jäivät ymmärtämättä, sillä kuuntelimme kouluenglannin pohjalta - muusta yleisöstä huomasi, että he ymmärsivät enemmän. Yleisön pukeutuminen vaihteli laidasta laitaan, eli siitä ei tarvitse ottaa paineita. Suosittelemme lämpimästi, varsinkin Queenin biisejä jo valmiiksi tunteville.

Raija, Helsinki
TII, 02 HEI 2013
4.3
We Will Rock You , show must go on

Musikaalin esiintyjät olivat huippuja, monitaitureita. Ihana katsoa, kuinka lahjakkaita show´n esiintyjät olivat laulajina, tanssijoina, lähes akrobaatteina. Nähtävää kaikille aisteille. Tarinan kulku ehkä oli hieman löyhä ja lapsekas. Tarinalla pitää olla onnellinen loppu, mutta niinhän menestyvillä ja kauan esitetyillä ohjelmilla onkin. Haluaisiko joku tulla katsomaan epätoivoisesti elämästään poishiipuvaa rockmusikaalia? Rock will never die!

Pirkko, Hyllykallio
TOR, 30 TOU 2013
4.3
Loistava esitys!

Kävimme toukokuussa katsomassa We Will Rock You -musikaalin. Odotukset olivat korkealla, mutta silti ne ylittyivät. :) Esityksen tarina oli hyvä, esiintyjät erinomaisia, yleisö eli mukana ja musiikki oli tietysti mahtavaa. Suosittelen!

Myös lippujen ostaminen Lontoonmusikaalit.fi:n kautta oli helppoa ja nouto myös juuri niin helppoa kuin oli luvattu.

Anssi, Helsinki
SUN, 19 TOU 2013
4.3
Wonderful experience

This one of the best musicals I have seen for years. The actors were excellent and all the songs performed with the perfection of the original Queen.

Jarmo, Kajaani
MAA, 13 TOU 2013
4.3
We Will Rock You

Hieno esitys

Risto, Helsinki
MAA, 06 TOU 2013
4.3
We will rock You

Musikaali ylitti odotukset moninkertaisesti. Tunnelma oli mahtava, esiintyjät olivat ammattitaitoisia ja orkesterissa oli loistavat muusikot , mukana oli yksi Queenin alkuperäisjäsen.
Lippujen tilaaminen oli helppoa ja liput sai kätevästi lippuluukulla. Lisäksi koko Dominion teatteri oli itsessään nähtävyys.

Pentti, Varkaus
LAU, 27 HUH 2013
4.3
Loistava

Erittäin hyvä kokonaisuus,huonolla englannillakin pysyi tarinassa mukana. Loistavat laulajat etenkin Killer Queen - Brenda Edwards ja musiikki vie mennessään.

Ritva, Espoo
TII, 23 HUH 2013
4.3
Supermusikaali!

Huippumusikaali, upea ilta! Lippujen osto ja nouto sujui helposti lontoonmusikaalit.fi palvelun kautta. Suosittelen!

Riikka, Helsinki
TII, 16 HUH 2013
4.3
Hieno kokemus

Todella hieno kokemus, upeat näyttelijät, tunnelma katossa ja se MUSIIKKI <3 . Teatterin "takkisäilytys" oudoksutti suomityttöä, joka on tottunut, että takit jätetään narikkaan. Näin kylmään kevättalviaikaan, paksu toppatakki tuolinnojalla tai sylissä ei ollut "kiva", mutta se kuitenkin oli varsin vähäinen miinus kokonaisuudessa. Suosittelen lämpimästi.

Kirsi-marja, Pori
MAA, 08 HUH 2013
4.3
Mainio ilta

Hieno äänentoisto, aivan uskomaton itse asiassa. Upeita tehosteita - ehkä hieman liikaa sitä näytelmäosiota, muuten mainio kappale

Timo, Nurmijärvi
MAA, 08 HUH 2013
4.3
We Will Rock You arvio

Musikaalin käsikirjoitus vei katsojan ihan uusiin sfääreihin, mutta jotain jäi puuttumaan. Artistit olivat uskomattoman huikeita kaikki ja erityinen suosikkini oli mahtava tummaverinen kuningatar, jonka ääni mahtipontisuudellaan nosti ihon kananlihalle. Musikaali oli aluksi mukaansatempaava ja kaikki suosikkilauluni tulivat kuulluksi. Kuitenkin puolenvälin jälkeen jokin vähän lässähti, kun aina välillä torkahdin kesken kaiken. Loppuakohden intensiivisyys lisääntyi ja loppu hyvin kaikki hyvin. Puvustus oli kiva etenkin kahdella tummempi-ihoisella pääparilla. Sellaisen selkeät robottimaiset marssiosiot olivat kivoja. Jälkeenpäin jäin miettimään miksi niin vähän jäi yksityiskohtia mieleeni...ehkä juoni oli jotenkin poukkoileva, mutta artistit huikeita.
Varaus oli selkeää ja helppoa. Etukäteen oli vähän vaikea hahmottaa hyviä keskihintaisia paikkoja, mutta paikanpäällä kaikkialta varmaan näki ja kuuli hyvin. Lippujen saanti sujui tilauksen mukaisesti ja nopeasti-kiitos siitä

Anne, Hämeenlinna
PER, 05 HUH 2013
4.3
Hienoa, upeaa

Hienointa Mitä olen koskaan nähnyt ja kuullut. Suosittelen kaikille ikään ja kokoon katsomatta. Itse olen yli 70- kymppinen ja vau mikä juttu. Ei tahtonut penkissä pysyä eikä tarvinnutkaan.

Leila, Seinäjoki
TII, 02 HUH 2013
4.3
Upea kokemus

Loistava mukaansa tempaava esitys. Erinomaiset esiintyjät ja mukana elävä yleisö. Todella nautittava kokemus!

Marja, Oulu
TII, 02 HUH 2013
4.3
We Will Rock You 16.3.2013

Esiintyjät osasivat hommansa. Erittäin miellyttävä kokemus. Monta vuotta olemme olleet menossa sinne ja nyt vihdoin saimme sen toteutettua. Sali oli ihan täynnä väkeä. Kyllä kannatti käydä katsomassa!

Tuomo, Lappeenranta
PER, 22 MAA 2013
4.3
Loistava musikaali

Musikaali oli todella loistava, ylitti kaikki odotukset. Esiintyjät ammattitaitoisia ja lauloivat todella upeasti Queenin kappaleet aivan heräsivät uuteen eloon !

Jaana, Helsinki
SUN, 17 MAA 2013
4.3
Menisin uudestaan!

Tarina on kekseliäs ja rakennettu hienosti Queenin kappaleiden ympärille. Humoristinen ote säilyy läpi esityksen ilman, että vitsit maistuvat tekemällä tehdyiltä. Laulajat olivat huippuluokkaa, samoin mukana oli erittäin hyviä tanssijoita. Menisin katsomaan tämän ilolla uudestaan! Sellainen katsoja, jonka englanninkielentaito on ns. turistitasoa, ei välttämättä saa kaikkien roolien vuorosanoista selvää puhetyylin (=murre) takia, mutta musiikillinen osuus kai se tärkeintä tässä onkin. (Onkohan käsiohjelmassa "tekstitys"?)

Annika, Helsinki
TOR, 14 MAA 2013
4.3
Suosittelen!

Upea show. Täynnä energiaa! Domination teatterin sijaintikin oli hyvä.

Maarit, Helsinki
SUN, 03 MAA 2013
4.3

We Will Rock You ReviewsWe Will Rock You Reviews

"There was wild applause at the climax of the show. and it only got louder"
The Daily Telegraph


We Will Rock You UutisetWe Will Rock You Uutiset

WE WILL ROCK YOU TO CLOSE AT LONDON’S DOMINION THEATRE AFTER A VICTORIOUS 12 YEAR REIGN Storming into its tenth year as one of the West End’s most successful shows, Queen & Ben Elton’s We ...
Lue lisää

Uutiset We Will Rock You

WE WILL ROCK YOU TO CLOSE AT LONDON’S DOMINION THEATRE AFTER A VICTORIOUS 12 YEAR REIGN
Storming into its tenth year as one of the West End’s most successful shows, Queen & Ben Elton’s We Will Rock You has announced that one of the UK’s most loved and best recognised actors, Kevin Kennedy will join the new cast starting on September 6th. Kevin, best known for his role of Curly Watts in TV’s Coronation Street, which he held for twenty years between 1983 – 2003 appearing in 334 episodes, will take on the part of Pop, the ‘hippie’ who alone knows the secrets of the ‘hidden rock’ and will take any measures to keep them concealed.

Having rocked over 6.5 million people in a record-breaking 12 years at the London's Dominion Theatre, the smash hit Queen & Ben Elton musical We Will Rock You is due finally to close on 31 May 2014. Now the longest running show ever at the Dominion by a margin of nine years, the show takes its rightful place in West End history, sitting proudly in the Top 10 longest running musicals of all time

The show has now been performed in 28 countries around the globe, and has been seen by a more than 16 million people.

From its opening night at the Dominion on 14 May 2002, We Will Rock You quickly became the overwhelming people’s choice of musical in the UK and overseas. In its second year at the Dominion it won top honours in five categories in the Theatregoers Choice awards presented by whatsonstage.com, including Best New Musical. In 2011, nine years after the curtain first went up, the show won the prestigious Olivier Audience Award, the only category voted for entirely by the public. The show went on to win a number of international awards for productions around the globe.

When the show closes on 31 May 2014, it will have been performed at the Dominion an astonishing 4600 times. Co-creators Brian May, Roger Taylor and Ben Elton had this to say: "We want to thank every one of the many hundreds of incredible musical theatre artists, musicians and crew with whom we've had the privilege of working at the Dominion since 2002. And of course the incredible audiences who have rewarded them with over four and a half thousand standing ovations!”

London’s West End will suddenly be a lot quieter, come the 1st of June.

 

Tietoja

Dominion Theatre
268-269 Tottenham Court Road
London
W1T 7AQ

Iltanäytökset
Monday to Saturday 7:30pm

Matineat
Wednesday and Saturday 2:30pm

Kesto:
2 hours 45 minutes

Ohjeet

Ohjeet

Directions
The theatre can be seen from the station, on the corner of the crossroads between Tottenham Court Road and Oxford Street.

Katso karttaa

Suomi