Hedwig and the Angry Inch

Hedwig and the Angry Inch

Belasco Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 119.50

Hedwig and the Angry Inch -musikaali on todellinen rockmusikaali itäsaksalaisesta laulaja Hedwigistä ja hänen fiktionaalisesta rockbändistään. 

Kohokohdat:
- Varmista paikkasi tähän fantastiseen musikaaliin
- Saat parhaat vapaat paikat valitsemastasi kategoriasta
- Nauti palkitusta musikaalista

Mistä Hedwig and the Angry Inch kertoo?
Hedwig and the Angry Inch on rockmusikaali fiktionaalisesta bändistä ja itäsaksalaisesta laulajasta nimeltään Hedwig. Hedwig, joka aikaisemmin tunnettiin Hansina, omaksuu naisen persoonan pieleen mennen sukupuolenvaihdosleikkauksen jälkeen. Leikkausta tarvittiin, jotta hän pystyi menemään naimisiin amerikkalaisen miehen kanssa ja pakenemaan näin Itä-Saksasta.

Nerokkaan innovatiivinen ja riehakkaan viihdyttävä Hedwig on inspiroinut kokonaisen sukupolven ajan. Esitystä kutsuttiin "parhaaksi musikaaliksi koskaan" Rolling Stonessa ja "kiinnostavimmaksi rockmusikaaliksi sitten, no, iäisyyden" Time Magazinessa.

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan teatteriin.

Kenelle musikaali sopii?
Hedwig and the Angry Inchiä suositellaan yli 13-vuotiaille, sillä esityksessä käytetään rivoa kieltä. Alle 4-vuotiaat eivät saa tulla teatteriin.

Mikä on musikaalin kesto?
Musikaali kestää noin tunnin ja 35 minuuttia. Väliaikaa ei ole.

Tärkeää tietoa:
- Ostaessasi lippuja musikaaliin New Yorkissa saat aina parhaat mahdolliset paikat, jotka ovat saatavilla ostotapahtuman aikaan. Emme voi kuitenkaan vaikuttaa valittuun riviin tai paikkaan. Saat 36 tunnin kuluessa ostamisesta lisätietoa, jossa kerrotaan tarkka paikkanumero. Paikkaa ei voi vaihtaa, sillä ne olivat parhaat mahdolliset paikat ostohetkellä.

 

Tietoja


Belasco Theatre
111 West 44th Street
New York
NY
US

Kesto:
95 minutes no intermission

Ohjeet

Ohjeet

Directions
Take the subway to Times Square - 42nd St. Station

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin